Okul imam hatip lisesiymiş zaten, ben o kadar da garipsemedim, şaşırmadım. zaten öyledir diye tahmin ediyordum, yani öncesinde karma eğitim görmelerine şaşırdım.
Bende öyle sanıyordum aynen,o yüzden şaşıramadım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okul imam hatip lisesiymiş zaten, ben o kadar da garipsemedim, şaşırmadım. zaten öyledir diye tahmin ediyordum, yani öncesinde karma eğitim görmelerine şaşırdım.
erkekler kız yüzünden kavga etmesin diye demiş müdür..okuduğum okul karmaydı..derste kızlerı erkekleri erkeklerin kızları düşündüğünü sanmıyorum..flört olayına gelince okul çıkışı imama hatipede gitseler erkek yada kız arkadaşları flört vs..görüşecekler..ailelerden çok çocukların tercihi olabilmeli aslında..lise ye başlayacak bir çocuk öğrenimine karar verebilir..Arkadaslar, bakin, bu uygulama her imam hatipte vardir. Haber olsun diye haber etmek cok saçma. Imam Hatip Liselerinde kiz erkek ayridir zaten. Hatta direk okullari ayridir çoğunun.
Ayri egitim konusuna gelecek olursak da evet, destekliyorum. Ama ahlaksiz şu bu olacaklar diye değil, akillari kitapta, egitimde olacak diye.
Yahudilerin kiz erkek okullari ayridir, Amerika'da bile bulunduklari yerlerde ayridir.
Dunya uzerinde bircok ülke de bu uygulamaya gecmistir.
Amaclari genclerin derslerine odaklanmalarini saglamaktir.
Bakiniz mesela Almanya'da karma egitim mecburiyeti 1991 yilinda kaldirilmis.
Ingiltere ve bir çok ülke de bunu takip etmistir..
Neden, o ülkeler yapınca harika oluyor da bizim ulkemizde olunca irtica hortladi deniyor?
Cok sacma, bunun irtica ile bir alakasi yoktur. Karsi cinslerin beyin fonksiyonlari farklidir. Bundan dolayi yavaş yavaş karma egitimden donulmektedir.
Yahudilerin bu kadar başarılı olmalarını buna da yorabilirsiniz....
bence görebilirlerdi..kız memur olsa çalıştığı yerde erkek memurda olacak sonuçta..Okul imam hatip lisesiymiş zaten, ben o kadar da garipsemedim, şaşırmadım. zaten öyledir diye tahmin ediyordum, yani öncesinde karma eğitim görmelerine şaşırdım.
erkekler kız yüzünden kavga etmesin diye demiş müdür..okuduğum okul karmaydı..derste kızlerı erkekleri erkeklerin kızları düşündüğünü sanmıyorum..flört olayına gelince okul çıkışı imama hatipede gitseler erkek yada kız arkadaşları flört vs..görüşecekler..ailelerden çok çocukların tercihi olabilmeli aslında..lise ye başlayacak bir çocuk öğrenimine karar verebilir..
akılları kitapta olacak diye yazmışsınız..Ne alakasi var simdi?
Ben flortle alakali değil dediğim halde flörtten bahsetmissiniz.
Bahsettigim eğitim..
Liseye baslayacak bir çocuk egitimine karar verebilir diyorsunuz da bununla da bir alakasi yok bahsettigimiz şeylerin. .
akılları kitapta olacak diye yazmışsınız..
ben dünyanın bu yönetime geçtiği hakkında bir duyum almadım..imam hatipler önceden de kız erkek ayrıymış..şimdide ayrılmış aynı şekilde...Evet, boş şeyler dusunmeyecekler, o yaslarda entrika dolmayacak beyinlerine.
Yani dünya bu yönteme geçiyor. Ama onun adina modernlik deniyor, adi Islam ile geçen bir ülke yapinca haremlik-selamlik oluyor.
Cok ilginc. ..
ben dünyanın bu yönetime geçtiği hakkında bir duyum almadım..imam hatipler önceden de kız erkek ayrıymış..şimdide ayrılmış aynı şekilde...
kız erkek ayrı eğtim var dünyanın heryerindede..
ilk okuldan itibaren karma okudum..kız yada erkek ailesinin hiç ilgilenmediği öğrenciler olurdu problemli olurlardı..derste ders dinlenilirdi..
kadın erakek ayırımıyapmaya başladıktan sonra yada ergenlik döneminde diyeyim..bibirinden hoşlanmalar olur..okulda olmasa dışarıda olacaktır..dedğim gibi türbanlı formalıda başı açık formalıda çok öğrenciler gördüm..karma soskakta dolaşan yada sevgilisiyle..
evet haklısınız kızlar..benim anlamadığım milattan önceki olayları neden yeni gibi servis ediyorlar? 80 li ve 90 lı yıllarda da böyleydi, kimsenin sesi çıkmıyordu.. sürekli yeniden keşfedip duruyorlar hadi hayırlısı
evet haklısınız kızlar..
benim anlamadığım milattan önceki olayları neden yeni gibi servis ediyorlar? 80 li ve 90 lı yıllarda da böyleydi, kimsenin sesi çıkmıyordu.. sürekli yeniden keşfedip duruyorlar hadi hayırlısı
Ben de imam hatiplerde eğitimin kız-erkek ayrı yapıldığını zannediyordum . Hatta yakın zamanda bir okulun bahçesinde karışık görünce şaşırmıştım .
Karışık veya ayrı , açıkçası kişilerin tercihi önemli bana göre . Karma okumak istemeyene seçenek olmalı elbette .Karışık da olsa ayrı da olsa sonuca bakmak lazım. Bizler gibi onlar da diplomalı cahil olarak okulu bitirmeyecekler mi?
evet tek gerçek bu aslında..Karışık da olsa ayrı da olsa sonuca bakmak lazım. Bizler gibi onlar da diplomalı cahil olarak okulu bitirmeyecekler mi?
cry tatlım haklısın, sonuçta kız erkek illaki ortamlarda bulunacaklar, karma eğitim olmadığında ben karşı cinse karşı hep bir açlık sezinliyorum, kız arkadaşım kız lisesinde okumuş, diyor ki; hep erkekleri gözümde büyütmüşüm, parfümleri bile bana farklı şeyler hissettiriyordu. Ancak imam hatip diyince zaten ben karma olmazmış gibi geliyor, yani oranın tarzı buymuş gibi geliyor..bence görebilirlerdi..kız memur olsa çalıştığı yerde erkek memurda olacak sonuçta..