İmajımı değiştirmemde bana yardımcı olur musunuz?

mlk2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
252
0
46
kızlar şu benım ımajımı degıstırın gelın bı akıl verın bakem .... neler cıkacak ortaya cok merak edıyorum fıkırlerınıze ıhtıyacım var zıra kendıne cok bakmayan bırıyım...... sımdıden tesekurlerrrrrrrYNALIZ SIZDEN ONEMLE RICAM COPYALAMA YAPMAMANIZ SADECE YORUM YAPMANIZ TSEKEUR EDERIMMM

Eklentiler

• $20090226 (8).jpg
    45 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Ayy eklemedı derken hepsını eklemıs aynı resım beskere gelmıs naısl sılecem kız bunlarııı
bılen bı akıl versın

bende şu sıralar değişiklik arıyorum ve karar verdim ben saçalrımı boyatıcam ve kestiricem sizde katlı değişik bir model kestirin kaşlarınızın şeklini değiştirip inceletebilirsiniz

bence önce saç modelini değiştirip boyat.
kaşlarını biraz toparlat
daha feminen giyinebilirsin
hafif makyaj yapıp yüzünü renklendirebilirsin

kaşlarını aldırıp hafif makyaj yaparsan ve saçlarınla uğraşmayı sevmiyorsan küt kestirirsen, kestane rengi tonlarında boyatırsan bence hoş olur.. bakım dediğin nedirki? alt tarafı cildini nemlendiricek kremler kullanıcaksın iki dkda oje bi kalem bi rimel tamam

Son düzenleme:
önce kaşlar sonrasında bence saçları çikolatamsı karamelsi bir renge boyayabilirsin ..
hafif göz makyajı ve kırmızı ruj

kaşlarını almalısın ve saçlarını kestrmelisin kesimden sonra belki boyama yapabilirsin birazçıkta kilo vermelisin :79:

Kaşlarını almalısın önce. Özellikle orta kısma dikkat.

Saç rengin gayet güzel, ona dokunma bence, ama şekil olarak kötü gerçekten.

Sen kaşlarını alıp o saçlarına arada bi fön çektirsen, fön çektirmediğin zamanlarda ise güzel bir topuz yapsan kendin siyah lastikle ne hoş ve asil olur.

Yani güzel bir suratın olmasa amaaan dicem de böyle hoş bi insan olup da kendine bakmamak olur mu hiç.

Yüzün gerçekten güzel.

Makyaj yapmasan da olur ama göz altların için kapatıcı kullanmak taptaze bir görüntü verir sana.

Son düzenleme:
bence de ilk önce kaşlarını aldırmalısın.
saçlarını da önler hafif uzun arkalar hafif kıza olacak şekilde çene hizanda kestirirsen çok yakışır.
Saç rengin güzel ama marjinal bir değişiklik istiyorsan beyaz tenli olduğun için kızıl tonları sana çok yakışacaktır.

Bu yazdıklarıma ek olarak bir de duruşunu düzeltmelisin.
Omuzların dik olmalı biraz. Duruşun da kendinden bezmiş biri gibi. :s
Kilo da vermek lazım tabi.

Saçları kestirseniz daha iyi olur gibi görünüyor. Daha canlı ahenkli olmaz mı!? olabilir. Bir de kaş arası alındı mı tamam bence. Saçlarınızı geriye değilde sağa veya sola dağınık bir şekilde atabilirsiniz ya da tamamen toplayın. Ama böyle uzun ve sönük pek olmamış.

kaşlarına güzel bir şekil verirsen iyi olur.
saçlarını düzleştirmen veya kıvırcık, herhangi bir şekil vermen çok önemli.
cilt bakımı.
ve eğer istersen kilo verirsin. güzelsin bunları yaparsan daha da ortaya çıkar.

bencede ilk önce saçlarını boyatabilirsin kızıl sana yakısır yada karamel gıbı gelıyor hemde seni daha genc gosterır.biraz fazlalıgın var gıbı yüzün toplu kılo verebılırsın hem kendını daha ıyı hıssedeceksındır.yada plates yapabılırsın.

kaslarını aldırıp rengını bıraz boyatabılırsın cok siyah duruyor.zaten sende goreceksın sendekı degısıklıklerı kıyafetlerıne daha onem goster sureklı kıyafet alıp modaya ayak uyduramasan bıle gıymedıgın badılere bıraz degısıklık katıp gunumuz modasına cevırebılırsın.

yururken sankı basından iple bırı tutuyormus gıbı ne cok kasıntı nede cok sünepe gibi gorunmeden yuruyebılırsın.topuklu ayakkabı kadını daha cok kadın yapar kendını daha sexi hıssettırır.ama biz ne kadar yazrasan yazalım sonuç senın gercekten istemem.her zaman manikr yapamasan bile ellerını banyodan sonra törpüyle kenarlarını alabılırsın ardındanda güzel bir törpü tırnakların daha guzel duracaktır.aklıma gelenler bunlar.cildin için kil maskesı yapabılır, saçlarının daha saglıklı olması ıcın sarımsaklı sampuan denıyebılırsın.

bir maşan olsun birde düzleştiricin sitelere bakıp farklı modeller yapabılırsın saçlarına.

tekesırler canım onerılerın ıcın gercektende topuklu manıkur felan pek yapmıyorum.... belım de fıtık var ama dıger onerılerını en kısa zamanda uygulayacagım kızlar

Bence önce kaşlarını aldır, sonra saçını kestir. arkası kısa önü uzun küt şekli yap sana güzel olur. yuzun kucuk cunku :)
abartı makyaj yapma bence sana dogal makyaj daha cok yakısır yuzun guzel cunku..

canım bencede güsel bi bayansan tek eksiğin biraz özen

kaşlar alınıp ,saçlar biras ahenklense hafifde bi makyaj yeter :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…