İmajımı değiştirmemde bana yardımcı olur musunuz?

çoçuklu bir bayansın canım eşinin gözünü dşarı kaydırma saçalarını karamel rengine boya yada boyat daha sonra o kaşalrını bir aldır maddi durumun yoksa tanıdığın birine aldır en azından toplansın kaşların gözlerine bir kalem bir ruj sür güzel giyin kapalısın çoçuğum var diye kendini bırakma lahana suyu için aç karnına yemekten önce gunde 3 defa mekik çek göbek gitsin kendini sakın ha sakın bırakma çok tatlı bır kadınsın

30 yaşıma geldim benim de makyajım ruj göz kalemi ve rimelden ibaret bana da makyaj tiyoları lazım aslında.şu gözaltı kapatıcısına falan geçme vakti gibi gibi.

bu arada güzelsiniz herkesin dediği gibi biraz bakımı ertelemişsiniz o kadar.

o bebişin tospik ayağını yerim :emir_bebek:

önce kaş ardından saçlar kesilmeli ve boyatılmalı.bence çok kısaltmaya da gerek yok,aşırı katı olmayan az katlı bir kesim yakışabilir.karamel tonlarında bir renk açar sizi diye düşünüyorum.kızılın bakımı zahmetlidir biraz o yüzden kahve tonları daha çok işinizi görür diye düşünüyorum.

ardından kilo vermelisiniz.kapalı bir bayansınız sanırım normalde dışarıda aşırı makyaj yapmaktan hoşlanmıyor olabilirsiniz ama enazından evinizde eşinize güzel görünmek için yapmalısınız.enazından kalem rimel allık yani azda olsa yüzünüze renk getirmelisiniz.

Ayy cnm benim öncelikle çok içten tatlı bir gülüşün var. Hani derler ya içinin güzelliği yüzüne yansımış diye aynen öyle. Ama tabi bakım önemli hele ki bu devirde:KK34: .Arkadaşlara katılıyorum kesinlikle kaşlarla işe başlamalısın. Güzel bir kaş modeli yüzünün ifadesini değiştirecektir. Saçlarına katlı bir kesim yaptırabilirsin aralarına gölge attırırsan saçların daha canlı durabilir. Türbanlı olsan bile sonuçta kocan görecek :KK34: Makyaja bile gerek yok cildine uygun bir kapatıcı yüzüne renk getirebilir...

bence saçın biraz hareketli olsa sana yakışır mesela perma yada su dalgası denedinmi hiç?? birde omuzlarında boyu olsa çok iyi olur diye düşünüyorum:KK34:

güzel dıleklerınız ıcın samımıyetınız ıcın tsk kızlar....... dun boyadım sacımı koyu sarı ya ama tabıkı sarı olmadı kızılla karamel arası bısey oldu ama ben begendım............. kaslar ıcın daha hala cıkamadım anlıcanız........... sonrada kesıme gelıyor sıraaaaa ama kas boyatma yazmıssınız ya o nasıl oluyor..... sonra kendı rengıne donuyormu yada ne bılıyım yan etkıler vs varmı kor felan olmayım sonra.... yada pısman oldum dıyelım kendı rengıne nasıl donecek bılgısı olan varmıı

güzel dıleklerınız ıcın samımıyetınız ıcın tsk kızlar....... dun boyadım sacımı koyu sarı ya ama tabıkı sarı olmadı kızılla karamel arası bısey oldu ama ben begendım............. kaslar ıcın daha hala cıkamadım anlıcanız........... sonrada kesıme gelıyor sıraaaaa ama kas boyatma yazmıssınız ya o nasıl oluyor..... sonra kendı rengıne donuyormu yada ne bılıyım yan etkıler vs varmı kor felan olmayım sonra.... yada pısman oldum dıyelım kendı rengıne nasıl donecek bılgısı olan varmıı

kendi rengine dönüyor tabi ki eğer pişman olursanda yeniden boyatırsın kuaförler bildiğin saç boyasıyla boyuyorlar boyayı biraz sulandırıyor sonra kaşa sürüp 5-10 dk bekletip ıslak mendille siliyorlar ama kesim için gidince kaşını boyat bir de kaş boyaları da var onları da kullanabilirsin :KK34:ve saçının fotosunu koysan diyorum çok merak ettim

bence de öncelikle kaşlarını aldırmalısın sonra da saçlarına güzel bir kesim ve açık kahve ya da karamel tonları teninin rengine çok uyacaktır ayrıca saçını ortadan ayırma asimetrik olsun biraz ve saçların çok zayıf görünüyor biraz bakım yapmalısın kafana yapışıp kalmasınlar biraz hareketli dursunlar :KK34:
sora o yeşil kesinlikle senin rengin değil daha canlı renkler seçmelisin
dik dur
sokakta yürürken ben çekiciyim diye düşün eğer çekici olduğunu düşünürsen çekici görünürsün :KK34:
biraz kilo verebilirsen mükemmel olur veremezsen de en azından likralı atletlerden giy biraz daha zayıf gösterir ve hatlarını ortaya çıkarır :KK34:
biz kadınlar kendimize bakmalıyız şekerim biz kendimize bakalım ki kendimize saygı duyalım değil mi ama :KK76:

öncelıkle şu bezgin halinden bi kurtul derim ... bebegin var sanırım minicik ayagını gördum ,allah bagıslasın :KK66:

kaslarının ortasını ve kenarlarını toplat ya kendın yap yada kuaföre git..

sana karamel yakısacak sanki ,sureklı gittiğin bi kuaför varsa bi fıkır edin..

sabah kalkınca ilk işin yuzune bi nemlendirici ve hafif göz makyajı yapmak olsun birde ruj tabıkı..

kıyafet olarakta gül kurusu,mavi renkleri ana gidecektir ,herkesin zevkidir illaki ama çok koyu babanneee renklerınden uzak dur derim..

bence de ilk önce kaşlarını aldırmalısın.
saçlarını da önler hafif uzun arkalar hafif kıza olacak şekilde çene hizanda kestirirsen çok yakışır.
Saç rengin güzel ama marjinal bir değişiklik istiyorsan beyaz tenli olduğun için kızıl tonları sana çok yakışacaktır.

kesinlikle arkadaşa katılıyorum kesim konusunda ve kızıl renk konusunda sana yakışacaktır,gerçi boyatmışsın ama kesimi illaki düşün ayrıca lütfen kaşlarını çok acil aldır...ve bence kilona göre göğüslerin küçük falan lütfen dik gösterecek destekli bir sütyen giymelisin,zira duruşundan dolayı göbeğine kadar inmiş gibi duruyorlar.....biraz dik dur,emzirirken insan alışıyor eğilmeye ama biraz gayret et dik durmaya...çok şeker yüzün var ,az bakımla harika olursun canım ,bebeğini öpüyorum,sevgiler

-kaliteli bi kuaförde kaşlarını aldır ama çok ince yaptırma
-spora başla omuzların dikleşsin kilo ver duruşun düzelsin
-saçını alnına bi kaç parça bişey dökülecek şekilde kestir çünkü alnın bayağı geniş.bu sayede rastgele toplasanda özenip yaptırıp açsanda hoş görünür ve yüzün daha zayıf, genç görünür.
-kesinlikle telli sütyen kullan
-göz altlarına kapatıcı kullan hiç makyaj yapmıyorsanda
-makyajda ise hiç yoktan alt kirpik diplerine kıyafetine uygun ince ve cok az kalem sürersen ve rimel kullanırsan tüm kirpiklerinde daha bakımlı görünürsün.
-boğazlı badi boğazın zaten çok uzun ve ince olmadıgı için daha kilolu göstermiş seni tercih etmemelisin o tür.
-yeşil renk yakışmış canlı renklere devam etmelisin..

alnın çok geniş canım. bence kahkül kullanabilirsin. kaşlardan bahsetmeme gerek var mı bilmiyorum? ortası direk göze batıyor. kavisli ve ince bir kaş yakışabilir. ^^

surekli izledigim bir program var degisim icin ondan sana tavsiylerim olacak...

arkadaslarin dedigin gibi kaslarini al

saclarini katli kestir cok cansiz cozukuyor ve boyat sana hangisiin yakisacagini dusunuyordan...

uzerundeki kiyafetlerden kurtul

yakasi daha acik ve daha sIk seyler al kendine dantelli olabilir her bayani guzel gosterir balik etindesin zaten yakisir..

etek giyiniyorsan diz hizasi pantolon giyiniyorsa kalcan genis ise hafif pacali bir kot dar ise normal beline oturan kalcaya oturmayan koyu renkli kot al ama topuklu ayakkabisiz giyme...

topukiu ayakkabilar al mumkunse siyah kirmizi krem rengi idealdir..tokali tasli ne istiyorsan kiyafetine gore kombine et iste..

yedigine ictigine duzen getir...mumkunse yuruyus yap vucudun sekil alsin kilo ver..

bakisini durusunu duzelt boynun dik omuzlarin kalkik olsun..

kiyafetlerine kombine takilar al kendine...

çok güzel bi gülüşünüz var şuan makyaj saç tam hayal ettimde. kaş yapınız güzel şekl verdirmeniz lazm yalnız. yüz şekliniz çok güzel makyaj taşır. saçlarınızn rengi konusnda yorm yapamıcam açık yada farklı bi renkle hayal edemedim açlsada kahve tonları olabilr bence. bakmlı olması renkten daha önemli. çok hoş olucagınza eminim

Ben O Toparlak Boğum Boğum Ayağı Isırırımm..:KK16:

Öncelikle Kaşlarını Aldır..
Sonrasında Saçlarına Kat Attır Ama Boyaya Gerek Olmadığını Düşünüyorum..
Destekli Sütyen Tak..
Duştan Çıkınca Sürekli Vücuduna Krem Sür..
Sonrasında Tırnaklarını Törpüle..
Oje Sürmesen Bile Parlatıcı veya Rakı Beyazı Kullanabilirsin Belli Olmaz..:KK34:
Bir Göz Kalemi ve Rimel, Tamamdır..:KK34:

Sevgiyle Kal.. :KK16:

kızlar hepınıze sonsuzzz tesekurler samımıyetınızeve guzel fıkırlerınız ıcın....... sonsuz tesekurler sevgıyle kalın:KK1:

guzelsin ama bakimsiz oldugun icin guzelligini cikaramamissin.
once kaslar. git kuafore saclarini yuzune yakisacak sekilde kestir cilt bakimi yaptir yada evde kendin yap az makyaj birazda kilo verirsen valla muthis olursun cunku yuzun gercekten guzel:)

guzelsin ama bakimsiz oldugun icin guzelligini cikaramamissin.
once kaslar. git kuafore saclarini yuzune yakisacak sekilde kestir cilt bakimi yaptir yada evde kendin yap az makyaj birazda kilo verirsen valla muthis olursun cunku yuzun gercekten guzel:)

tesekurler canım.....:KK9:

X