İmajımı değiştirmemde bana yardımcı olur musunuz?

canim oncelikle kaslarini almalisin...
saclarini kestir ve farkli bir renge boya kahve tonlari...dalgalandirip yandan birakirsan degisik durur...
hafif makyaj gri tonlarindaa birazda parlatici veya pembe tonlarinda ruj...
kiyafet olarakta daha kadinsi cekici kiyafetler giy oldu bitti :KK1:

Kaşların alınması konusunda arkadaşlara katılıyorum Bir de saç rengin çok hoş bence sadece modelinde değişiklik yapsan çok güzel olur. Giyim konusunda da boğazlı kazak ve v yakalı üst seni olduğundan büyük göstermiş, daha feminen şeyler giysen tam yasında gösterirsin:KK55:

arkadaslara katılıyorum kesınlıkle yuzun cok guzel bi kaş bi saç birazcıkta gıyım tarzını değiştirdinmi cok hoş olursun:)

sıralama yaparsak kesinlikle kaşlarını aldırmalı özellikle orta kısmını saçlarını güzel kesim ve düz fönlü

kıyafet tarzını değiştirmelisin kendime güvenli dik durmalısın azıcıkta kapatıcı makyaj

arkadaşlara katılıyorum ben de..çok hoş, güzel ve sevimli bir yüze sahipsin.fakat bu güzeliğini belirgin hale getirmelisin.bence saç boyama işine hiç girme doğal saç rengin çok güzel.saçlarını katlı bir şekilde kestirip modern bir hava verdirebilirsin..kaşlarını aldırıp,cilt bakımı ve makyaj yaparsan yüzün oldukça değişecektir..bir de kıyafetler çok önemli..daha feminen görünmek için sana yakışacak vücut hatlarına gidecek modern kıyafetler ve aksesuarlar kullanmalısın..ayakkabı detayını da es geçememk lazım.tercihe bağlı düz veya topuklu şık ayakkabılar kullanabilirsin..
görünüşümüz biz bayanların psikolojisini çok etkiliyor.ben de moralim bozuk olduğu zamanlar,sıkıntılı zamanlarımda filan kendimi iyi hissetmek için süslenip değişiklik yapmak istiyorum.bir bakıma terapi gibi oluyor alışverişle birlikte tabiiii:KK37::KK52::KK52:

yüzün gercekten güzel orantili yani. sac rengi kalsin boyle hafif isilti yaptir ve kesinlikle saclarini acik kullan. uzunsa iri dalga masa yapabilirsin hafif makyajla fistik gibi olursun. ayrica kizlara katiliyorum kilo vermelisin :KK66:

Konu açılalı iki aydan uzun zaman geçmiş konu sahibi arkadaşım tavsiyeleri göz önünde bulundurup uygulamaya geçirdiyseniz yeni fotoları bekliyoruzzz

Bende sunu anladım kı bı zamandan sonra ınsan kendınde degısıklık arıyor bunu cok goruyorum.

önce kaşlarını aldır şekli çok güzel çünkü cildine iyi basmalısın peling yapabilirsin daha berrak görünümlü olur dişlerinde gayet düzgün ama biraz beyazlaması lazım kabartma tozunu deneyebilirsin...saçlarını boyatmalısın kaşların siyah olduğu için açık renklerden uazk dur koyu ve havalı renkleri seç....en önemlisi kilo ver biraz ve destekli sütyen her zaman tak giyim tarzınıda biraz spor şeyler giy evdede spor ol eşofman tşört tarzı..saçların dalgalı değilse yüzüne yakışan bi saç modeli kestir ama kabarık ve dalgalıysa kısa yapma uçlarından aldır sadece hele katlı hiç yapma...aslında konu açılalı baya bi olmus biraz değişim uygulamışsındır kendinde fotolarını bekliyoruz

cnım bak şimdi kaşlar ofsayt kesinlikle bi uzman eli değmeli;
saçlar gülben ergen modeli kısa kısa üst üste ustura kesimi olmalı;
cesur renkler kızıllı kahveli tonlar çok yakışır sonra saçın önünde bi tutam perçem olmalı çünkü yüzün buna çok müsait
ten rengi çok önemli peeeling yapılmalı
sonraaa dişler beyazlatılmalı
weee kesinlikle en azından ewde bu kadar kapalı giyinilmemeli daha dekolte daha seksi daha cool bi giyim tarzı sana çok yakışır :KK66: hadi değişimin hayrolsun :KK19::KK19::KK19:

Yüzünüz güzel,gülüşünüz güzel
Bence bu yazıyı okuduktan sonra kendinize müsait bi zamanı 'hemen' ayarlayıp (çünkü sonraya kalınca olmuyo genelde) güzel bi kuaföre gidin.
Kaşlarınızı biraz toplasınlar,
Saçlarınızı değiştirin kuaförünüzle de danışarak kendinizin de beğeniceği,size gidicek bi renge boyayın, model mutlaka değiştirin saç modeli değiştirmek iyi gelir.
Giyim konusunda ne desem bir çok mağaza var her tarza,her bütçeye.Bence bi çıkıp dolaşın hoşunuza gideni alın ama biraz zevkinizi değiştirin giyim tarzınızı bilmiyorum ama değişiklik istiyosanız değiştirin farklı şeyler alın takı kullanın onlarla birlikte.
Makyaj yapmıyorsanız hafif yapabilirsiniz eminim kendinizi çok iyi hissediceksiniz
ama dediğim gibi ilk işinizi kuaför olmalı saçları mutlaka değiştirin dünyanız değişicek eminim :)

imaj konusunda yüzde yüz bi iddia yok.. benim nacizane fikrim su: benim bi arkadasim var kaslari ve alin yapisi ayyyyyyni seninki gibi.. ben kaslarini ve alnindaki tüyleri aldim, birde cok güzel bi kahkül kestim.. hani ücgen gibi olanlardan düz degil ama... inanir misin bambaska biri oldu resmen... bence dene.. sanirim saclarin cok kisa degil.. bu yüzden kahkül arada kaybolmaz ve alnina yakisir bence.. giyim tarzi da vücut yapina göre ayarlanmali bence...

kaşlarının harika bir yapısı var ortalıklı gibi duruo o yüzden şekillendirmelisin .. birçok insan böyle kaş yapısına sahip olmak istiyor ... kesinlikle kaba dille yazılmış yorumlar gördüm =) ancak bazı insanların makyajla sahip olabilceği bi güzelliğe sen zaten sahipsin ... saçlarını kestir yada kestirme ama banyodan çıkınca öne atıp öle kurutmak kabartmak yani .. o bile yakışır sana ... kuaföre gidip katlı kesim yaptırırsan çok daha yakışır ...
-dik durmalısın kendine güven ... eğer imkanın varsa spora git ... yoksaa dambıllarla omuz,kol,göğüs çalışabilirsin 1-2 saaatini buna ayırsan yeter. tüm vücudun toparlanır
-2.si dişlerin gayet beyaz duruo canım eğer yakından sarıysa ... dişçide hemen beyazlatıolar.. bunlar maliyetli gelebilir ama inan yaptırırsan güvenin gelicek yerine ... ayrıca dik durman çoğu insan için wow ne kadar özgüvenli kadın dedirtçek =)
-çok güzel bi yüzün olduğu için makyajına hiçbişey demiorum ister yap ister yapma ama yüzüne kremini sür dudaklarına balmını fln yani bakımlı ol ... çocuğuna ayırdığın vakit kadar kendinede ayır yapabilirsin ...

saçlarnın rengi sana kalmış istiyorsan değiştirebilirsin kestane yada çikolata yakışır :KK8:

bir kere cok hossun, sadece bakim yapman gerekli...
bunlar ne oluyor?
mutlaka kaslarini surekli sekilde aldirmalisin! ama koseleri kavisleri cok dik olmasin cunku bu sekildeki kas insani sert ya da sinirli gosterebilir, yumusak kavisleri olan kaslar yaptir...
sac rengine simdilik dokunma...cok gerekli degil onemli olan daha acil olanlari halletmek...dokunacaksan da kahverengi tonlarinda boyat mesela "sogan kabugu" rengine, cok yumusak bir kahverengidir size de gider ya da Lale Devri'ndeki topragin sac rengine boyatin o da cok guzel cok yumusak bir ton...
saclarini kahkullu ve biraz katli sekilde kestir, kahkullu sac alnini daha dar ve yuzunu daha kucuk gosterir daha guzel olur...
ve bence kesinlik bir sac masasi edinmelisin, fon cekmek uzun ve zor olabilir ama masayla saclarini iki gunde bir yapsan (cok kisa surer zaten cok kabarik sacin yok gordugum kadariyla) sana yeter o sekil...
ama kivircik kivircik degil dogal dalgalar yap...kopukle ya da herhangi baska bir sac kremiyle sabitlersin (Sacin semsert olmayacak sekilde)...
ve gelelim makyaja...
cildin cok guzel, fondoten alsa ama asla kullanma cildini bozarsin...
kesinlikle bir goz cevresi kremi edinmelisin (goz cevreni nemlendirecek, kirisiklara etkili ayni zamanda koyu gorunume de etkili olacak guzel bir krem lazim)...
bunun yaninda kesinlikle goz alti kapaticisi kullanmani oneririm, mor halkalarini kapatsan iyi olur...
sonra bir pudra, bir allik, bir kalem rimel ve ruj/parlatici sur ohh mis gibi olursun iste...

gunluk cilt bakimi yapiyor musun, temizleme, nemlendirici surme falan gibi?

Son düzenleme:
bencede kaşların ortaları gitmeli biraz inceltmelisin saçlarını kestir boyat :) renk olarak çikolata kahve yada kumral tarzı bişey olabilir ben çok kilolu görmedim seni ama birazda verilse kötü olmaz sankiii :) kendini değiştir fotoğraflarını bekliyoruz :)

konu gerilerde kalmış.
Ama merak ettim doğrusu, bayanın şimdiki hali ne.

X