Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kzıtcam saçlarımı
Merhaba siteye bugün üye oldum fakat cevap gelir mi gelmez mi onu da bilmiyorum senağlama tarzımı değistirmek istiyorum en acilinden.. arkadaslarım tarzımı beğeniyor ama onlar daha güzel giyiniyorlar ya da ben öyle giyinmek istediğim icin bana güzel geliyorlar bilemiyorum da.. Sacımı koyu kumral boyadım boncuk kaynak yaptırmak istiyorum ne kadardır bi bilginiz varsa söyler misiniz? giyim tarzımı da değistirmemde yardımcı olur musunuz? uzun kolyeler takıyorum inci küpe falan tırnaklarımı uzatıyorum bakımlıyım ama bi noktadan sonra uzun tırnak da sıktı cok.. kısa elbiseler giymek istiyorum abiyeye kacan elbiseler.. hep topuklular giymek istiyorum ama bazen de ugg istiyorum.. düsüncelerim hep değisiyor ama genelde kadınımsı giyinmek daha ağır basıyor. Tenim orta renkte yani kumral mı ney öyle bir seyler iste. yardımcı olursanız cok mutlu olurumsenağlamasenağlama
Ben üniversiteye baslarken saclarimi degistirmeyi düsünüyorum. Saclarim suan sütyen hizamda, uclarinda cok hafif kat var ama katli kesim denilemez saclarim icin. Kendi sac rengim acik kumral ama siyah boya var. Diplerden dogal sac rengim baya geldi. Simdi sinameki kullaniyorum yaz sonuna kadar belime gelir herhalde saclarim. Koyu renk sac sevdalisi olarak saclarimi koyu kizil ya da güneste kizil parlayan siyaha boyamak istiyorum. Saclarim hafif dalgali, istedigimde rahatlikla düzlestirebiliyorum. Istedigim model kisa kahküllü, düz, uzun siyah sac. Kahküller kasimin üzerinde olacak. Söyle bir model istiyorum:
Sizden de fikir alayim, uzun siyah saca sizce bu kahkül nasil olur. Giyim tarzim pek klasik degil, folk ve etnik tarzda kiyafetleri severim. Arada az da olsa gotik tarz giyinirim ama pek abartili olmaz. Bu sac modelinin giyim tarzima yakisacagini düsünüyorum. Siz de fikir verin biraz.
Arkadaşlar benim saçımda küllü sarı gözlerimde mavi. Kıvırcığım ve saçlarıma farklı bi şekil verilmiyor. Saçımı turuncuya boyatmayı düşünüyorum ama arkadaşlarım ve ailem doğal rengini bozma bi daha bu ton olmaz pişman olursun diyorlar. Yaşımda 16, sizce boyatsam mı ?
Hayatkafe esmer olduğuna göre seni açacak ama cırtlak olmayacak tonlara yönelmen lazım.Pastel pembeler, gök mavisi ,açık leylak ,açık lila, karışımlı tonlar çizgili bir koyu bir açık şeklinde pastel sarılar ve bej...senin tonların.Yaşın çok önemli rahat ve modern mi romantik mi ciddi mi kendin belirlersin..Bir sürü marka var rahat ve modern istiyorsan mango benim markam..çok seviyorum.Eğer alamıyorsan orayı inceleyip ucuz yakın markaları da alabilirsin.Yüz İfaden de önem taşıyor...
sarısınmı olsam bi türlü karar veremiyorum.sacımın kendi rengi küllü sarı.gözlerim mavi yani sarısınım.bu yıl liseyi bitirdim ve yasıma uygun bişe olsun istiyorum.yazın sacımı siyaha boyadım.sonrada cikolata kahvesine.kesimide kat.ama uzun sayılır.sacımın kendi rengi gelince ne yapayım.tekrar siyaha boyatıp perma yaptırsammı yoksa acık sarıyamı boyatsam.nolur bi akıl verin.isterseniz fotomuda koyabilirim.17 yasındayım.:1no2: