Cilt Bakımı Ürünleri ilvina salyangoz kremi kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bu kremi kullandığınız zaman bunun harci olarak isteğe bağlı nemlendiriciler kullanabilirsiniz başka ekstra hiçbi krem kullanmak zorunda değilsiniz çünkü cildin bütün ihtiyacını karşılıyor. cildimize yeri geliyo servet döküyoruz o kadar ürün alıp kullanınca emin olun daha masraflı oluyor. bence tek bi krem ve bu ücret gayet uygun. çakma salyangoz kremleri bile çok pahalıyken bunun fiyatı çok iyi ama tabi herkesin bütçesine uymuyor o ayrı.

kızlar aktar bana bunu nasıl övdü anlatamam testar flnda yok 35 tl kıyıp alsammıki bi akıl verin
bende kullanıom süper dedi yüzüne bi baktım gözenek doluydu korktum bende almaya
kaydirigubbakcemile3

elicinanın aşagı yukarı fiyatı nedir arkadaşlar

90 mılyon elıcına ama bazı sıtelerde 145 ile 340 arası degısıyo
link verebılırım ısteyen msj yazsın

benim yüzümde güneş lekelerim vardı ve kozmetikle aram yok.doğal yollar araştırırken,yumurta akı ve salatalıkla yapılan bi maske tarifi gördüm.ikisini robotta çektim ve yüzüme uyguladım.besliyo ve parlatıyo.vucudum kışları kepekli gibi dökülüyordu,çok kuruydu.şimdi prıl prıl.kuruma başladıkça uyguluyorum.yağlandırmıyor ama ışıltı veriyor.yüzümdeki siyah noktalarda geçti.çok mutluyum:))))

merhaba arkadaşlar
bende bundan 1 sene ince bacagımın üst kısmını kaynar su ile 2. dereceden yaktım
her ne kadar baya bir düzelme olsada halen iz mevcut
bu kremlerden birini yara izinde deneyen varsa,bilgi verirse sevinirim

merhaba arkadaşlar benimde yüzümde akne izleri var salyongoz özlü kremlerden birini kullanmak istiyorum. yorumları okudum elicina diyor biri ama çok pahalı, ilvina da iyi mi acaba bir fikir verirmisiniz?

ben kullandım ama pek memnun kalmadım. 3 hafta kullandım bir fark göremedim

salyangoz kreminden iyi bi sonuç almak için 2 ay boyunca düzenli kullanmak gerek. cerrahi yöntemler dışında hiçbir ürün size iki üç hafta içerisinde sonuç vermez. salyangoz kremlerinde yıllardır araştırma yapan ve bu ürünü sürekli geliştirmeye çalışan tek firme elicina'dır. sitede bu ürün hakkında bugüne kadar yapılmış araştırmaları içeren bi konu açtım ordan okuyabilirsiniz. dünya çapında milyonlarca müsterisi olan bir ürün. tek yapmamız gereken düzenli kullanıp sabretmek.

merhaba arkadaşlar benimde yüzümde akne izleri var salyongoz özlü kremlerden birini kullanmak istiyorum. yorumları okudum elicina diyor biri ama çok pahalı, ilvina da iyi mi acaba bir fikir verirmisiniz?

merhaba canım bende elicina kullanıyorum salyangoz kremi ve çok memnunum daha önce aldım diğerindende aktardan almıştım ama hiç bir işe yaramadı korktum hatta kıllanma falan yapar diyede sonra kıydım paraya elicina salyangoz kremi aldım internetten baya da memnunum şimdi ben yüzümede kullanıyorum çatlaklarımada özellikle yüzümde bariz fark etti...

Elicina'nın yeni kremi Elicina Plus Türkiye'ye geldi. ekstra salyangoz özütü ve nemlendiricilerle geliştirilmiş. internetten bulabilirsiniz.

merhaba canım bende elicina kullanıyorum salyangoz kremi ve çok memnunum daha önce aldım diğerindende aktardan almıştım ama hiç bir işe yaramadı korktum hatta kıllanma falan yapar diyede sonra kıydım paraya elicina salyangoz kremi aldım internetten baya da memnunum şimdi ben yüzümede kullanıyorum çatlaklarımada özellikle yüzümde bariz fark etti...

canım çatlaklarına nasıl geldi iyileştiler mi biraz bari? ne zamandır kullanıyosun???:1rolleyes:

merhaba ben bundan bir ay önce doktora gittim bana bir antibiyotik eritretin ve cleocin verdi kullandım sivilcelerim yok oldu ama izleri hala var en son orkide hareketinde satılan salyangoz kremini önerdiler kullanan varsa cvp verebilirmi bir işe yarıyormu alsam mı boşa para vermek istemiyorum çünkü pahalı bişey acele cvp lütfennnnn :(

bende orkide temsilcisiyim ve çok sattım salyangozu hatta ilk sattığım üründü onun için üye oldum.arkadaşımın eşi almıştı gerçekten faydasını gördü

Bu kremi ben aldım hatta kullanıcam ama makyajda yapıorum gündüzleri kullanmıorum acaba kullansammı? Gözeneklerede etkili oluyomu acaba?bilmiyorumkismile

bahcedeki butun salyangozlari yakaliyalimmmm ee bir nevi kremler hepsisırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X