- Konu Sahibi hepmutsuz435
-
konu sahibi açmış konuyu ama evlenmeden önce mutlaka açılırdı bu konu bahane olmuş.bence söylenecek kişi değil.keşke konu sahibi bu duruma kendini düşürmeseydi.ben evlenmeden önce bu turden yakınlaşmaların yaşanmaması taraftarıyım.Ben anlamıyorum benimle niye kimse kan geldi gelmedi muhabbeti yapmıyor?
Siz karşınızdakine bu şekilde konuşma hakkı verirseniz elbette konuşur. Ne münasebetle biri geçip benim karşıma bu şekilde konuşabilir ki? Karşımdakine o hakkı asla tanımam.
Artı zaten iğrenç bir muhabbet kan gelir gelmez konuşmaktan mideniz bulanmıyor mu?
Sorunun cevabına gelirsek adam cümlesinde herkes hata yapar demiş, neden yani sevişmek neden hata olsun, hataysa kendi mapusluk cehennemlik??? Sevişip hata olarak görmeyip pişman olmayan insanlar da var, mesela ben. Bunun için neden herifin biri önünde ezilip büzüleyim ki yani karşımdaki sanki manastırdan gelme bakir keşiş????
Önce kendi hayatınızda yaptığınız şeyleri yaptım bir hata mimimim şeklinde görüp , bu bahaneyle adam kusura bakma deme ezik kafasından vazgeçin. Ezik olmayın. 29 yaşında at kadar kadınsınız cinsel hayatınızın olması normal, bunun için kimseden özür dilemeyin. Dik olun, ezik büzük olmayın. Evlenin evlenmeyin bu adamla beni ilgilendirmez ama ezilmeyin kimsenin karşısında. Sağlıcakla kalın.
konu sahibi açmış konuyu ama evlenmeden önce mutlaka açılırdı bu konu bahane olmuş.bence söylenecek kişi değil.keşke konu sahibi bu duruma kendini düşürmeseydi.ben evlenmeden önce bu turden yakınlaşmaların yaşanmaması taraftarıyım.
Ben ezik olsaydim bunu yasadigim adamla ona mecburmusum gibi katlanirdim onunla devam ederdim ama onu ben biraktimBenim bahsettiğim konu farklı.
Ben kadınların kendilerini eziklemesinden sıkıldım. Ezik olmaın kadınlar, dik durun diyorum. Kadınlar artık ne olur dik dursunlar, kendilerini erkeklere eşit görsünler. İnsan ezik durunca ezeni çok luyor. Kadınlar dik durmadıkları sürece ezme hakkını erkeklere verecekler.
Ben bu türden yakınlaşmaları adam yakışıklısa, gönlüm de varsa destekliyorum şiddetle. Gayet iyi oluyor herkese tavsiye ederim.
Mesela hangi cumleler?Bence o kadarda relax değil. Arkasına eklediği cümleler sanki önemsiyormuş gibi
Ya millete şöyle diyip diyip yönlendirmeyin. Sizin için normal olabilir ama bu bi insanın tüm psikolojisini etkileyebilir.Bu adamla sevişmeden mi evleneceksin ki? Yazı-tura atmak gibi geliyor bana.
29 yasindaki bir kadin boyle bir konusma niye yapsin anlamiyorum. Sizin bedeniniz sizin cinsel hayatiniz. Evleneceginiz adamin bile bu konuda soz soyleme hakki yok, kafa yapiniz uymuyorsa ayrilirsiniz olur biter. Kaldi ki adam da onemli degil demis ne katacaksiniz araya simdi bunu? Adam onemli degil demese bile niye soyleyeceksiniz ki 29 yasindasiniz bu zamana kadar bir seyler yasamaniz gayet normal. Ne diye bunu onceden soyleyecekmissiniz.
Kan filan ne kadar igrenc muhabbetler ya.[/QUO
Hic bosuna soylememi diyosun
Ben ezik olsaydim bunu yasadigim adamla ona mecburmusum gibi katlanirdim onunla devam ederdim ama onu ben biraktim
Ya millete şöyle diyip diyip yönlendirmeyin. Sizin için normal olabilir ama bu bi insanın tüm psikolojisini etkileyebilir.
Hayatımızda kaç kez evliliğin eşiğinden dönüyoruz. Hepsiyle çatır çatır sevişicek miyiz. Hayret bişey ne ara bu kadar sıradan bişey oldun sevişmek.
İnsanlar seviştim diye intihar ediyo. Kadın yargılanacağını kabullenmiş hatta öyle bi kabullenmiş ki sayısına kadar yazmış. Bu hala insanlar için gündelik bişey değil. Ben işin özel olma boyutundayım. Önüne gelenle "dur evlencez galiba bi bakıym nası olcak" diyip sevişecek mi insanlar?
Orduya salarmış da güvenirmiş de.Mesela hangi cumleler?
Seni orduya göndersem bişey olmaz gibi. Öncesindede birşey yaşamadığına emin gibi yani. Yada bana öyle geldi bilemiyorum..Mesela hangi cumleler?
Ben ezik olsaydim bunu yasadigim adamla ona mecburmusum gibi katlanirdim onunla devam ederdim ama onu ben biraktim
Seni orduya göndersem bişey olmaz gibi. Öncesindede birşey yaşamadığına emin gibi yani. Yada bana öyle geldi bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?