ille dürüst olup gercegi soylemem mi lazım.

konu sahibi açmış konuyu ama evlenmeden önce mutlaka açılırdı bu konu bahane olmuş.bence söylenecek kişi değil.keşke konu sahibi bu duruma kendini düşürmeseydi.ben evlenmeden önce bu turden yakınlaşmaların yaşanmaması taraftarıyım.

Benim bahsettiğim konu farklı.
Ben kadınların kendilerini eziklemesinden sıkıldım. Ezik olmaın kadınlar, dik durun diyorum. Kadınlar artık ne olur dik dursunlar, kendilerini erkeklere eşit görsünler. İnsan ezik durunca ezeni çok luyor. Kadınlar dik durmadıkları sürece ezme hakkını erkeklere verecekler. Kadinlar artik cikip kadin erkek denktir desin kardesim ve bunu gercekten dusunsunler.
Ben bu türden yakınlaşmaları adam yakışıklısa, gönlüm de varsa destekliyorum şiddetle. Gayet iyi oluyor herkese tavsiye ederim.

29 yasindaki bir kadin boyle bir konusma niye yapsin anlamiyorum. Sizin bedeniniz sizin cinsel hayatiniz. Evleneceginiz adamin bile bu konuda soz soyleme hakki yok, kafa yapiniz uymuyorsa ayrilirsiniz olur biter. Kaldi ki adam da onemli degil demis ne katacaksiniz araya simdi bunu? Adam onemli degil demese bile niye soyleyeceksiniz ki 29 yasindasiniz bu zamana kadar bir seyler yasamaniz gayet normal. Ne diye bunu onceden soyleyecekmissiniz.

Kan filan ne kadar igrenc muhabbetler ya.

Ben ezik olsaydim bunu yasadigim adamla ona mecburmusum gibi katlanirdim onunla devam ederdim ama onu ben biraktim

Bu adamla sevişmeden mi evleneceksin ki? Yazı-tura atmak gibi geliyor bana.
Ya millete şöyle diyip diyip yönlendirmeyin. Sizin için normal olabilir ama bu bi insanın tüm psikolojisini etkileyebilir.

Hayatımızda kaç kez evliliğin eşiğinden dönüyoruz. Hepsiyle çatır çatır sevişicek miyiz. Hayret bişey ne ara bu kadar sıradan bişey oldun sevişmek.

İnsanlar seviştim diye intihar ediyo. Kadın yargılanacağını kabullenmiş hatta öyle bi kabullenmiş ki sayısına kadar yazmış. Bu hala insanlar için gündelik bişey değil. Ben işin özel olma boyutundayım. Önüne gelenle "dur evlencez galiba bi bakıym nası olcak" diyip sevişecek mi insanlar?

Ben ezik olsaydim bunu yasadigim adamla ona mecburmusum gibi katlanirdim onunla devam ederdim ama onu ben biraktim

Ben sizden değil toplum genelinden bahsediyorum. kadınlar hayatlarında yaptıkları için erkeklerin karşısında özür diler konuma geçiyorlar ezilip büzülüyorlar. Siz de bu adamın karşısında kendinizi eksik, kötü vs hissetmiyor musunuz, burda yazdıklarınızdan o anlaşılıyor. O adam yaptığı aptalca evlilik seçimi için szden özür dileyecek mi? Kendi hayatnız için elden niye özür dileyesiniz?

bu muhabbeti nasıl yapıyorsunuz
çok mide bulandırıcı değil mi
erkeklerin olmuş bir hata kabulümdür lafına ayrı hasta oluyorum zaten kabul etmek nedir ya sen kimsin de beni böyle aşağılıyorsun diye hissetmiyor musunuz bunları konuşurken
ayrıca orduya göndersem basına bir şey gelmeden dönersin lafı bir tek bana mı iğrenç irrite edici geldi

Evet sevişmek sıradan bir şey. İnsan 2 kere aşık olduysa 2siyle de sevişmesinde ne sakınca var?
Şu toplum böyle olmasa sevişen kadınlar intihar etmezdi.
Hiç seviştiği için intihar eden erkek gördünüz mü? Madem sevişmek bu kadar radikal bir karar, erkekler neden intihar etmiyor?

Çifte standartı savunan şeyler yazmayın. Çifte standarta karşı çıkın. Toplumun iğrenç zihniyetine çanak tutmayalım. Kadınlar artık çifte standartı hiçbir yerde kabul etmesin.

kendiside evlenmis bosanmis. illa bakire birini ariyorsa öyle birini bulsun. yani böyle bi beklentisi olmamali zaten.
söylermiydim söylemezmiydim bilmiyorum.

tek birşey biliyorum,bu konuyu konuşan adam,yanı bunu konu eden adam,benım önemli dğeil,bir damla kan filan diyen ahkam kesen adam çok önemser,yahu bu konuşulcak konumu?önemseme neden lafını etsın sen açsan bıle tek yorum bıle yapmaz,

Mesela hangi cumleler?
Orduya salarmış da güvenirmiş de.

Senin konuyu getirmenden anlamış ve suçlu hisset diye yapmış. Mesela ben seni orduya salarım gözüm arkada kalmaz.

E hani önemli değildi? Gözünün arkada kalması ne demek? Demek ki bişey olur mu diye gözünün arkada kalma ihtimali de mevcut. Eeee hani sevince zar önemsizdi?

Ayrıca evlenmiş boşanmış. Bakire kız aramaya hakkı mı var? Yok demiyorum tercih meselesi ama çifte değil dörder beşer standart olur bu.

Sen evlen aynı evi paylaş, kıza kimse dokunmasın yoksa istemem de.

Oldu başka? Boşanmış bi adam bakire kız isteyemez -benim gözümde-

iyi de o zaman bu adamla neden kan gelmezse ne olur muhabbeti yapıyorsunuz?
muhabbet buraya nasıl geliyor .. neden böyle bir muhabbet açıyorsunuz?

sizin bedeniniz sizin tercihiniz.. bunlar konuşulcak konular değil ki yaşanacak konular..

Bakin bosuna kelimesi bile beni rahatsiz ediyor net olarak soyle diyorum; sizin bedeniniz sizin karariniz hickimseye soylemeniz gerekmiyor, bu cok dogal. Bunun soylenmesi gereken bir sey gibi asilanmasi sadece toplumun kadini zardan ibaret gormesinden kaynakli. Soylemeyin. Yasadiniz bitti. Pisman bile olsaniz sizin pismanliginiz bu sadece. Kaldi ki karsinizdaki adam da bakir degil.

Seni orduya göndersem bişey olmaz gibi. Öncesindede birşey yaşamadığına emin gibi yani. Yada bana öyle geldi bilemiyorum..

Ohaaaaa

Seni orduya gondersem kismini ben kacirmisim su an anladigim sekilde mi kullanilmis o cumle

Yuh. Daha yorum yapamayacagim, muhabbet bu boyuta gittiyse yuh. Seni orduya yollasam ne demek ya

Arkadaslar ya soyle deyin ya soyleme kalsin evlene kadar diyin ezikligimden tutunda sevismedenmi evlncksine kadar konuyu farkli bi boyuta getrmeyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…