İlla Ölmemiz mi Lazım?

10yıldır uğraşıyor adam Tuba öğretmenle canım. Bu süreçte iki kere savcıya gitmişler şikayetçi olmuşlar, hiçbir sonuç alamamışlar. En sonunda geçen Şubat okula giderken kaçırdı kızı psikopat.. Ailesi Müge Anlı'ya çıktı işte, o şekilde bulundu kızcağız. Mobesede kaçırılma anı polis tarafından bulunmuştu hatta televizyonda bile yayınlandı kaçırılma anı...

A andromeda-80 ve @zerenteacher kızlar ekşi'de yazarsınız sanırım. Bir el atsanız. Ben daha çaylağım elimden pek bir şey gelmiyor.
Ben de henüz çaylağım. Bu başlığın sadece ilk mesajını yarım yamalak okuyabildim. Dışardayım ve takip edebileceğim bir durumda değilim. Allah yardımcıları olsun hem konu sahibinin, hem de madure ve ailesinin. Elimden birşey gelmediği için çok üzgünüm. İnşallah cezasız kalan kötülüklerden biri daha olmaz bu konu.

samantha arkadaşımız konu açtı canım isterseniz yorum yapın da konu gündemde kalsın.

Duyulması için yorum yaparsanız iyi olur aynen, belki uğraşacak iyi bir avukat çıkar.

Konuyu takipteyim benimde bir yakınım kaçırıldı başka şehire darp tecavüz herşey var ama o pislikte ceza almadı. Tecavüz mü edilmesi gerek illa diyen arkadaşlar inanın tecavüz olmasına rağmen hatta kızı hamile bırakmasına rağmen adam dışarda eli kolu sallayarak geziyor kız psikolojik tedavi görüyor aylardır.
Bu dünyaya kadın olarak gelmek en büyük suç.bu tarz olayları SIRADAN YAPAN HERKESİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM BENDE
olmayan adalet böyle kararlar verdiği sürece bu olayların ardı arkası kesilmiyor daha çoğalıyor adam gibi ceza verilse kimse belki cesaret edemez ama nerdeeeee !!!

Bu gidişe dur demek gerek gidip kendi adaletimizi kendimiz mi sağlayalım?
Benim evladımın tırnağına dokunanı gebertirim ya şimdi bu insanlar katil olsa suçlusu kim?
Aynen ya ne adaleti dinlerim nu hukuku. Benim de kızım var hiç gözümü bile kırpmam

Onlari atayana bakmak lazim. Bu konuda birçok şey söylenebilir de neyse. Kendine laik gördükleri hayati yaşiyorlar insanlar. Sadece bu kadarini diyorum.

Sosyal medyada ses duyurulursa belki birşeyler yapılabilir, içeri tıkılabilir o pislik.
Ne acı...
Adalete değil sosyal medya yankılarına güvenmek, ondan medet ummak.

Gerçekten çok üzülerek, çok kızarak okudum konuyu, haberi.
Olmaz olsun böyle sistem.
Bu kız hayatına nasıl devam edecek, tehdit altında ne zamana kadar?
Mideme taş oturdu şuan sanki.

Merhaba, bütün mesajları okumadım öneren oldu mu bilmiyorum ama Haluk Levent sayfasında bu tür haberlere destek oluyor, kendisine yazsak nasıl olur?

Merhaba, bütün mesajları okumadım öneren oldu mu bilmiyorum ama Haluk Levent sayfasında bu tür haberlere destek oluyor, kendisine yazsak nasıl olur?

İlk sen söyledin canım instagramda mı?

Entry girdim ama çaylak olduğum için ne kadar işe yarar bilemem.
Duyulması için yorum yaparsanız iyi olur aynen, belki uğraşacak iyi bir avukat çıkar.

Bu nasıl iş ya bir pisliği durduramıyorlar diye insan komple hayatını değiştirmek zorunda kalıyor ha biz nasıl güvende hissedicez peki

Bu nasıl iş ya bir pisliği durduramıyorlar diye insan komple hayatını değiştirmek zorunda kalıyor ha biz nasıl güvende hissedicez peki
Aynen oyle
Durduramiyorlar,ya da ... oyle iste. Sana bana ceza cok. Ama sapiga ite kopuga yok ceza bibi.

Çok üzüldüm, böyle adaletsizliğe karşı kendi savaşını verecek, kapıdan burnunu çıkarmayacak asma kilit üzerine kilit takacak, kendini savunmayı öğrenecek başka ne çaresi var

Başlık güncellendi. Arkadaşlar entry girelim, fark edilsin.

Adalet sistemimiz neden böyle? Çevreye bu kadar zararlı olabilecek bir mahluk neden insan içinde elini kolunu sallayarak geziyor? Ben neden bir kadın olarak akşam vakti yürüyüş yapmak istediğimde eşimden bana eşlik etmesini rica etmek zorundayım? Aslında evet hepimiz Tuğbayız. Hepimiz benzer şiddete maruz kalabilecek kurban adaylarıyız. Arkamızda adalet durmayacaksa kim duracak? Arkadaşınız koruma istesin dicem ama ne kadar süreyle isteyebilir? Acaba bu genç kadının başına bir iş gelse sorumlusu bu pis adamı serbest bırakanlar mı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…