- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
10yıldır uğraşıyor adam Tuba öğretmenle canım. Bu süreçte iki kere savcıya gitmişler şikayetçi olmuşlar, hiçbir sonuç alamamışlar. En sonunda geçen Şubat okula giderken kaçırdı kızı psikopat.. Ailesi Müge Anlı'ya çıktı işte, o şekilde bulundu kızcağız. Mobesede kaçırılma anı polis tarafından bulunmuştu hatta televizyonda bile yayınlandı kaçırılma anı...Kaçırıldığı için arkadasinizi suclamadim ben. Sadece anlatiklarinzda noksan olan şeyler var. Ben adalet mükemmel uygulanıyor demiyorum ama böyle muz Cumhuriyetinde yaşanıyor gibi yazılmasıni aklım almıyor.
Yurt dışı çıkış yasağı demissin iz. Buna gelene kadar ne tedbirler var. Uzaklastirma emri cikartsaniz, bu adam mahallesinde görülse direk yargılama olmaksızın hapis yatar. Bu bir hakim kararına Bile bağlı degil. Bu kadar basit bir yöntem varken yazdıklarınızı anlayamiyorum. Yani böyle bir sonuç gelmiş olabilir ama muhakkak noksan bir yer var diyorum.
Lütfen ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi hakkında kanunu okuyun. Gayet kısa.
Ben de henüz çaylağım. Bu başlığın sadece ilk mesajını yarım yamalak okuyabildim. Dışardayım ve takip edebileceğim bir durumda değilim. Allah yardımcıları olsun hem konu sahibinin, hem de madure ve ailesinin. Elimden birşey gelmediği için çok üzgünüm. İnşallah cezasız kalan kötülüklerden biri daha olmaz bu konu.A andromeda-80 ve @zerenteacher kızlar ekşi'de yazarsınız sanırım. Bir el atsanız. Ben daha çaylağım elimden pek bir şey gelmiyor.
Ben de henüz çaylağım. Bu başlığın sadece ilk mesajını yarım yamalak okuyabildim. Dışardayım ve takip edebileceğim bir durumda değilim. Allah yardımcıları olsun hem konu sahibinin, hem de madure ve ailesinin. Elimden birşey gelmediği için çok üzgünüm. İnşallah cezasız kalan kötülüklerden biri daha olmaz bu konu.
samantha arkadaşımız konu açtı canım isterseniz yorum yapın da konu gündemde kalsın.
tuba sarıkülçe
12 şubat 2019 tarihinde arkadaşımın arkadaşı tuba sarıkülçe muhammed fatih turan tarafından cebirle kaçırılıp alıkonuldu ve şiddet uygulandı. darp raporu mevcut. ailesinin müge anlı'ya başvurması say…eksisozluk.com
Aynen ya ne adaleti dinlerim nu hukuku. Benim de kızım var hiç gözümü bile kırpmamBu gidişe dur demek gerek gidip kendi adaletimizi kendimiz mi sağlayalım?
Benim evladımın tırnağına dokunanı gebertirim ya şimdi bu insanlar katil olsa suçlusu kim?
Ya çok merak ediyorum, bu hakimler savcılar vs ne yiyip ne içiyor da ikna oluyorlar.
Dünde 10 yaşında bi çocuğa tecavüz eden adi yaratık serbest kaldı.
Bunlar akıllarını vicdanlarını nerelerine sokmuş karar veriyorlar.
Merhaba, bütün mesajları okumadım öneren oldu mu bilmiyorum ama Haluk Levent sayfasında bu tür haberlere destek oluyor, kendisine yazsak nasıl olur?
samantha arkadaşımız konu açtı canım isterseniz yorum yapın da konu gündemde kalsın.
tuba sarıkülçe
12 şubat 2019 tarihinde arkadaşımın arkadaşı tuba sarıkülçe muhammed fatih turan tarafından cebirle kaçırılıp alıkonuldu ve şiddet uygulandı. darp raporu mevcut. ailesinin müge anlı'ya başvurması say…eksisozluk.com
Duyulması için yorum yaparsanız iyi olur aynen, belki uğraşacak iyi bir avukat çıkar.
Bu nasıl iş ya bir pisliği durduramıyorlar diye insan komple hayatını değiştirmek zorunda kalıyor haBenzer sureclerden gecen kisiler biliyorum,ailesi degil ama kendisi tamamen kimlik degistirdi,4,5 ay kadar baska bir sehrin siginma evinde kaldi. Sonrasinda yeni kimligiyle bambaska bir hayata basladi. O sekilde kurtulmustu. Ayni durum arkadasiniz icin islevli olabilir belki. Ailesini degil ama en azindan canini kurtarir
Aynen oyleBu nasıl iş ya bir pisliği durduramıyorlar diye insan komple hayatını değiştirmek zorunda kalıyor habiz nasıl güvende hissedicez peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?