• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlla Ölmemiz mi Lazım?

Teşekkür ederim canım.
Hatırı sayılır birine ulaştık çok şükür yarın onunla görüşmesi var bakalım yarın duruma göre başka hamleler yapacağız
Benzer olay tanıdığım başına geldi daha kötüsü hatta o yüzden konuyu takipteyim burdan nasıl hangi yolları izlediğinizi yazar mısınız lütfen gelişmeleri aktarın merakla bekliyorum .

10yıldır uğraşıyor adam Tuba öğretmenle canım. Bu süreçte iki kere savcıya gitmişler şikayetçi olmuşlar, hiçbir sonuç alamamışlar. En sonunda geçen Şubat okula giderken kaçırdı kızı psikopat.. Ailesi Müge Anlı'ya çıktı işte, o şekilde bulundu kızcağız. Mobesede kaçırılma anı polis tarafından bulunmuştu hatta televizyonda bile yayınlandı kaçırılma anı...
Ee neyin tanığından bahsediyorlar o zaman. Esnaf görse ne görmese ne?

Benzer olay tanıdığım başına geldi daha kötüsü hatta o yüzden konuyu takipteyim burdan nasıl hangi yolları izlediğinizi yazar mısınız lütfen gelişmeleri aktarın merakla bekliyorum .
Buradan her şeyi yazması uygun değil. O adam veya tanıdıkları burayı takip ediyor olabilir, açık kimlikler verilmiş konuda. Yardımcı olacağım derken zarar verebilir Emira SY Emira SY . Kaş yapayım derken göz çıkarmanın alemi yok.

Buradan her şeyi yazması uygun değil. O adam veya tanıdıkları burayı takip ediyor olabilir, açık kimlikler verilmiş konuda. Yardımcı olacağım derken zarar verebilir Emira SY Emira SY . Kaş yapayım derken göz çıkarmanın alemi yok.

Olay zaten medyaya yansıdı benlik bir durum değil.

Medya tüm gelişmeleri an be an paylaşmıyordur. Olayı değil müteakip ayrıntıları paylaşmak sıkıntılı olabilir.

Doğru söylüyorsun dikkat ederim bundan sonra canım tamam.
Çok sevindim.
İnşallah tekrar tutuklanır pislik..
Gelişmelerden haberdar et bizi lütfen..

İnşallah canım ama müge anlının ekibi bir daha dönmemiş galiba yargıya intikal ettiği için müdahil olmak istemiyorlar ☹️

Teşekkür ederim canım.
Hatırı sayılır birine ulaştık çok şükür yarın onunla görüşmesi var bakalım yarın duruma göre başka hamleler yapacağız

Bunu da şimdi gördüm. Hadi inşallah hayırlı haberler gelir..
Bu konuda buradan detay vermeyin sakın..

Tanidigimiz takipçisi cok insanlara yazalım lutfen. Ben instagramda bi sekilde bi yerde gordugum herkese yazdim. Twitter kullanmiorum o da olur. Lutfen ünlü taniyanlar varsa özellikle paylasalim bu linki.

Tanidigimiz takipçisi cok insanlara yazalım lutfen. Ben instagramda bi sekilde bi yerde gordugum herkese yazdim. Twitter kullanmiorum o da olur. Lutfen ünlü taniyanlar varsa özellikle paylasalim bu linki.

Canım ya Allah senden razı olsun çok destek oldun gerçekten ❤️

arkadaşınıza tavsiyem kendisi ve ailesi silah edinsin ve kullanmayı öğrensin.
bu konuda çok çok çok çok ciddiyim.
başına bir şey gelmesi durumunda nefsi müdafaa olacaktır.
böyle yaşamaktansa biraz yatar çıkar.

tabi bu arada karşı tarafın önce davranıp kıza bir şey olmaması için hep birlikte dua edeceğiz.

arkadaşınıza tavsiyem kendisi ve ailesi silah edinsin ve kullanmayı öğrensin.
bu konuda çok çok çok çok ciddiyim.
başına bir şey gelmesi durumunda nefsi müdafaa olacaktır.
böyle yaşamaktansa biraz yatar çıkar.

tabi bu arada karşı tarafın önce davranıp kıza bir şey olmaması için hep birlikte dua edeceğiz.

O kadar da narin ve naif bir kız ki bunları hiççç haketmedi...

başlığa istinaden,
evet.
ama maalesef ölünce de bitmiyor.
arkanızdan atıp tutuyorlar bu sefer.
çekiyor takım elbisesini, traş oluyor, iyi halden indirim alıyo ...
rızası vardı diyor, o benimle geldi diyor, beni aldatıyormuş, onu itiraf etti, gözüm döndü diyor.. ağır tahrikten indirim alıyor.
kadının canını aldığı, yok ettiği yetmiyor, bir de iftira ile itibarını yok ediyor.

çok üzgünüm ama ben bu durumda hukuk yoluyla çözüm bulamıyorsam, kendi adaletimin peşine düşerdim.
canına kast etmezdim ama dünyaya geldiğine pişman olması için elimden geleni yapardım.

adaletin tahsisi için işimizin medya ve sosyal medyaya kalmasına da diyecek bir şeyim yok.
hukuktan çok twitter a güvendiğimiz günleri yaşıyoruz.

Ya tabiki buradaki çoğunun korkusu ifşa olmak zaten sadece ben belirtmek istedim şuan Tuba için çabalıyoruz ama O kadar çoook var ki Tuba gibi genç kızlar Tuba dan daha vahim olan genç kızlar adalet şaşıyor işte böyle maalesef Allah’ın adaleti şaşmaz ama hırs ve öfke ağır bastığı için yapılan kötülüklerin karşılığını bu dünya da çekmesini istiyoruz hepimiz.

Ya tabiki buradaki çoğunun korkusu ifşa olmak zaten sadece ben belirtmek istedim şuan Tuba için çabalıyoruz ama O kadar çoook var ki Tuba gibi genç kızlar Tuba dan daha vahim olan genç kızlar adalet şaşıyor işte böyle maalesef Allah’ın adaleti şaşmaz ama hırs ve öfke ağır bastığı için yapılan kötülüklerin karşılığını bu dünya da çekmesini istiyoruz hepimiz.

Evet canım tubaya da çok yazan olmuş benzer şeyleri yaşayanlardan..
Arkadaşın demek istediği ifşa olmak değil de dava sürecini olumsuz etkileyecek şeylerin paylaşılması aslında canım

Son düzenleme:
Ben dellenince, bunun gibi pisliklerin gırtlağına çökme isteği ile dolup taşınca şiddete eğilimli oluyorum.

Allah aşkına çocuğu, kadını istismar edenlere de delirmeyelimde kime delirelim? Nasıl şiddete meyil etmeyeyim? Adalet nerede ki ben adil olayım?

Bu mübarek Ramazan ayında vicdani kanaatlerine göre karar / ceza veren hakimlere Rabbim VİCDAN MERHAMET en önemlisi empati yapabilme duygusu versin !!!çoçuklarımız kadınlarımız bu duruma gelmesin yaşanılan olayın psikolojik boyutu zaten mağdur olan kadına ve çoçuğa ömür boyu sürecek izler bırakıyor öyle ağır durumlar yaşayıp birde adalet için bas bassss bağırmamız gerekiyor çıkmayan sesimizle sesimizi duyurmak zorunda bırakılıyoruz ne kadar içler acısı ne kadar !

Back