- 3 Şubat 2009
- 9.878
- 16.868
- 773
- 44
Ben bu dediklerinize akıl erdiremiyorum. Hukukcuyum, gerçekten birini kaçıran kimse hakim kararı ile asla serbest kalamaz. Tanık olmasa mobese vardır bir şekilde delil muhakkak bulunur. Hadi bulunmadı. En kötüsünü düşünelim, 2 avukatı var diyorsunuz. Neden uzaklaştırma emre çıkartmamışlar? Dinlemedi onun avukatını diyorsunuz yani hakimin diğer taraftan ne gibi bir çıkarı var ki dinlemesin.
Yanlış anlamayın ben size karşı değilim hatta kadın hakları benim için en önemli hukuk konusu ama yazdıklarınıza göre şüphelinin serbest kalmà ihtimali yok. Hadi kaldı arkadasinizin avukatları neden uzaklaştırma emri çıkartmadı? Anlayamiyorum.
Darp raporu da var kendi kendini darp etti demis. Uzaklastirma emri vardir heralde de. Oyle sacma sey olmaz ama hakim soz vermese bile söz alınır bu kadar hakliyken nasi haksiz düşülür ben anlamadim. Eksik anlatilan biseyler var. Ekside baslik acacaktim ama isin icinden cikamadim ben kendi mantigimla. Silah var pompali var kelepce var hic mi delil yok. Bi anlatin.