- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
10yıldır uğraşıyor adam Tuba öğretmenle canım. Bu süreçte iki kere savcıya gitmişler şikayetçi olmuşlar, hiçbir sonuç alamamışlar. En sonunda geçen Şubat okula giderken kaçırdı kızı psikopat.. Ailesi Müge Anlı'ya çıktı işte, o şekilde bulundu kızcağız. Mobesede kaçırılma anı polis tarafından bulunmuştu hatta televizyonda bile yayınlandı kaçırılma anı...Kaçırıldığı için arkadasinizi suclamadim ben. Sadece anlatiklarinzda noksan olan şeyler var. Ben adalet mükemmel uygulanıyor demiyorum ama böyle muz Cumhuriyetinde yaşanıyor gibi yazılmasıni aklım almıyor.
Yurt dışı çıkış yasağı demissin iz. Buna gelene kadar ne tedbirler var. Uzaklastirma emri cikartsaniz, bu adam mahallesinde görülse direk yargılama olmaksızın hapis yatar. Bu bir hakim kararına Bile bağlı degil. Bu kadar basit bir yöntem varken yazdıklarınızı anlayamiyorum. Yani böyle bir sonuç gelmiş olabilir ama muhakkak noksan bir yer var diyorum.
Lütfen ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi hakkında kanunu okuyun. Gayet kısa.