İlla 50 yaş üstü biriyle mi evleneceğim?

Yaşınız 30 u geçtiyse yapacağınız en güzel şey çıtırlara bakmak, 50 yaşında adamlara değil.
34 yaşında evlendim, eşim 32 yaşındaydı.
O dönemde işyerimden 27 yaşında bir çocuk kendini paraladı evlenelim diye.
Devir değişti. Erkekler genç kadın istiyorsa, bizler de genç erkek istiyoruz.
50" lik adamlar 50'lik kadınlara baksın bi zahmet.

Çevre halt etmiş. İstediğiniz yaş grubundan bulursunuz elbetteki. Sizin yaşınızda bekar yok mu sanki hiç.

Neden kendi yasitin biri olmasın ki..çevreye bakma sen onlar ne zaman mantıklı konuşmuş sana baban yaşındaki adamları cevren soyluyorsa onlara kendi yaş grubuma yakın kişi ile evlenmek istiyorum de bende bekarim bana da benim zittim adayları onerenlere açık açık benim kriterlerim şunlar diye belirttim çoğu tamam deyip sustu biri hala istemediğim kişileri ısrarla söyledi en son tersledim çünkü o raddeye getirdi oda sustu açık açık onlara tepkini belirt
Allah gonlunuze göre versin

Evlendiğimde 35 yaşındaydım eşimse 40. Eşimden önce tanıştığım kişilerin çoğu benden birkaç yaş küçüktü (Ben küçük falan da göstermiyorum ahım şahım birisi de değildim ayıptır söylemesi biraz cilveliyimdir çekicilik olabilir)evlenmek istediler sevmediğim için ben istemedim. Demem o ki 30'lu kadınlara 50 yaş üstü erkek diye bir şey yok. gönlünüze göre birisi çıkar inşallah.

Benim herhalde çevremi hızlıca değiştirmem gerekicek.

Peki 53 yasında hıc evlenmemiş birisini kabul eder misiniz? Tabi dede gibi görünmeyen bir adamdan bahsediyorum

Ben 35 yasindaki bi kadin gidip 50 yasindaki adamla evlensin demiyorum demem de aslaa.bence her kadin kendi yaşına yakin olan biriyle olmali.benim demek istedigim 35 yaş kadin evliligi keyfi olarak erteleyecek yaşta degil malesef.her gecen yil dogurganlik şansı azaliyor.yani 35 yasindaki bi kadina da evliligi dusunme gereksiz demek cokkk sacma bi sey

Ama yaşımız geçiyor diye hiç gönlümüzün ısınmadığı biriyle mi evleneceğiz?

Ama yaşımız geçiyor diye hiç gönlümüzün ısınmadığı biriyle mi evleneceğiz?
Ya da evlensem bile çocuk olacağının garantisi mi var ? Yumurta sayiniza vs baktirdniz mi ? Dondurma işlemi vs düşünür müsünüz?

Konusahibi zaten evlenmek istiyor ki sadece dengi 50 yaş üstüymüş gibi davranılmasından rahatsız oluyor, ayrıca evet çocuk sahibi olmak istiyorsa özellikle yaşıtıyla hatta belki daha küçükle evlenmeli ki doğurganlık döneminde nitelik ve nicelik açısından bol bol cinsellik yaşayabilmeli. Biz ikinci çocuğumuzu yaparken eşimi sabah akşam günde iki defa bile görev odaklı sevişmeye çağırdığım oldu. Madem kısa zamanı var madem elini çabuk tutması lazım 50 yaşındaki bi kamilin keyfine bırakmasın çocuk isteğini. Asıl niyeti oysa o yaştaki bi adamla evlenilmez.

30 yaşında iken 40 yaşında bir adamla görüştüm. Çok ta sevdim. Adam beni 25 sanıyormuş. Yaşımdan küçük gösteriyorum. Gerek görüntü gerek enerjim yüzünden neyse. İstemedi terk etti beni pislik. Ne acılar çektim anlatamam. Tam hayallerimdeki adamdı. Ondan sonra mesleği yerinde 40 yaşlarında gene eşi ölmüş iki çocuk sahibi adam talip oldu. 33 tüm galiba..adam ne düğün ne bişey hiçbişey yapmak istemedi. Ben evlenmedim hiç tabiki kına düğün bohça gelinlik giyineceğim dedim. Ondan da öyle ayrıldım. Ama nasıl özgüvenim kırıldı..şuan bakıyorum da iyikide o hayvanatlar olmamış. 25 yaşında kız isteyen adam halen daha bekar 46 yaşlarında.
Eşim 34 yaşımda çıktı karşıma direk yaşımı söyledim. Diğerleri yüzünden temkinli davranıyordum.biz olamayız senle dedim.sebeb 34 yaşındayım dedim. Ne güzel aynı kuşağın insanıyız bende 34 dedi. halen daha korkuyorum tabi. İki gün konuştuk 3.gün buluştuk.6. Gün evlenme teklif etti. 1 ay sonra nişan 6 ay sonra düğün. Yaşım geçiyor diye sevmeden evet demiştim. Şimdi yatıp kalkıp şükrediyorum rabbime. İyiki eşim olmuş diye. Geçen hafta Bi tanıdığım nişanlandı. 43 yaşında. Nişanlısı başka şehirden o da 43 yaşında ikisi de hiç evlenmemiş. Hemde görücü usulü. Çevreyi elalemi boşverin.

Ben de 35 yaşındayım. Ama 24-25 gösteriyorum. Bakımlıyım, sporunu yapan, işinde gücünde biriyim. Kendi yaşıtlarımdaki erkeklere baktığımda çoğu çökmüş, yaşlanmış, kafalarında saç kalmamış. Kendime hiç yakıştıramıyorum açıkçası.
O yüzden benden 2-3 yaş hatta 4 yaş ufaklarla görüşüyorum.
Size tavsiyem yaşınızın lafını eden insanlarla görüşmeyin. Laf edenlere de ağzının payını verin.

Haklısın, 40 45 yaş arası bir insan senin için gayet ideal olur. Çevreye hiç takılma, gönlüne göresini aramaya devam et. 50li yaş şu an onlar için dinç duruyor olabilir ama 5 yıl sonra çökmeye başlayacak o zaman sen hayatını yaşayamadan yaşlı bakmak durumunda kalacaksın. Dışarıdakiler bunu düşünmez sen kendi doğrundan vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…