- 21 Şubat 2016
- 2.975
- 7.494
- 158
- Konu Sahibi laraenve11
-
Çevre halt etmiş. İstediğiniz yaş grubundan bulursunuz elbetteki. Sizin yaşınızda bekar yok mu sanki hiç.Kızlar merhaba. 37 yaşındayım. Bekarım. En sonki talibim 53 yaşında. Tabi ki reddettim. Ama süreki 50 yaş üstü, boşanmış, çocuklu erkekler görüşmek istiyor. Ben ise kendime bakan, sporumu yapan, gezmeyi seven biriyim. Yani 53 yaşındaki biri ile anlaşamam ki. Ama çevre tabi malum bu yaştan sonra kendi yaşıtın birini bulamazsın filan diyip duruyor. Kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
Neden kendi yasitin biri olmasın ki..çevreye bakma sen onlar ne zaman mantıklı konuşmuş sana baban yaşındaki adamları cevren soyluyorsa onlara kendi yaş grubuma yakın kişi ile evlenmek istiyorum de bende bekarim bana da benim zittim adayları onerenlere açık açık benim kriterlerim şunlar diye belirttim çoğu tamam deyip sustu biri hala istemediğim kişileri ısrarla söyledi en son tersledim çünkü o raddeye getirdi oda sustu açık açık onlara tepkini belirtKızlar merhaba. 37 yaşındayım. Bekarım. En sonki talibim 53 yaşında. Tabi ki reddettim. Ama süreki 50 yaş üstü, boşanmış, çocuklu erkekler görüşmek istiyor. Ben ise kendime bakan, sporumu yapan, gezmeyi seven biriyim. Yani 53 yaşındaki biri ile anlaşamam ki. Ama çevre tabi malum bu yaştan sonra kendi yaşıtın birini bulamazsın filan diyip duruyor. Kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
Ayrıca herşey çocuk mu ya olmazsa olmaz nedir yani ölelim mi
Benim herhalde çevremi hızlıca değiştirmem gerekicek.Evlendiğimde 35 yaşındaydım eşimse 40. Eşimden önce tanıştığım kişilerin çoğu benden birkaç yaş küçüktü (Ben küçük falan da göstermiyorum ahım şahım birisi de değildim ayıptır söylemesi biraz cilveliyimdir çekicilik olabilir)evlenmek istediler sevmediğim için ben istemedim. Demem o ki 30'lu kadınlara 50 yaş üstü erkek diye bir şey yok. gönlünüze göre birisi çıkar inşallah.
Sizin nasıl bir çevreniz var?çalışıyor musunuz mesela?Biraz hayatınızı çevrenizi anlatsanız cidden merak ettimSizler nerden buluyorsunuz böyle çevreleri. Benim çevremde erkekler en az 10 yaş küçük hanın istiyor.
Ben 35 yasindaki bi kadin gidip 50 yasindaki adamla evlensin demiyorum demem de aslaa.bence her kadin kendi yaşına yakin olan biriyle olmali.benim demek istedigim 35 yaş kadin evliligi keyfi olarak erteleyecek yaşta degil malesef.her gecen yil dogurganlik şansı azaliyor.yani 35 yasindaki bi kadina da evliligi dusunme gereksiz demek cokkk sacma bi sey50 yaşındaki adamı çok gerekli değilse kimse baba yapmasın bence, çocuğu evlendiğinde 75-80 aralığında olacak, yani biyolojik saatin aynı dezavantajı onlar için de geçerli, ayrıca yine bu sözkonusu 50 yaşındaki adam o kadını hamile bırakabilmek için gün aşırı sevişebilecek mi mesela, hımbıl hımbıl takılacak. Sanki 50 yaşındaki adam çok matah da,pehh. Kadınları böyle cesaretsizleştiren sizin gibi kadınlar işte, mahalle baskısı yapıyorsunuz 35 yaşındaki kadın 50 yaşındaki adamı kabul ediyor.
Çalışıyorum ama küçük bir yerde. Dolayısıyla pek bir çevrem yok.Sizin nasıl bir çevreniz var?çalışıyor musunuz mesela?Biraz hayatınızı çevrenizi anlatsanız cidden merak ettim
Ama yaşımız geçiyor diye hiç gönlümüzün ısınmadığı biriyle mi evleneceğiz?Ben 35 yasindaki bi kadin gidip 50 yasindaki adamla evlensin demiyorum demem de aslaa.bence her kadin kendi yaşına yakin olan biriyle olmali.benim demek istedigim 35 yaş kadin evliligi keyfi olarak erteleyecek yaşta degil malesef.her gecen yil dogurganlik şansı azaliyor.yani 35 yasindaki bi kadina da evliligi dusunme gereksiz demek cokkk sacma bi sey
Ya da evlensem bile çocuk olacağının garantisi mi var ? Yumurta sayiniza vs baktirdniz mi ? Dondurma işlemi vs düşünür müsünüz?Ama yaşımız geçiyor diye hiç gönlümüzün ısınmadığı biriyle mi evleneceğiz?
Ben 35 yasindaki bi kadin gidip 50 yasindaki adamla evlensin demiyorum demem de aslaa.bence her kadin kendi yaşına yakin olan biriyle olmali.benim demek istedigim 35 yaş kadin evliligi keyfi olarak erteleyecek yaşta degil malesef.her gecen yil dogurganlik şansı azaliyor.yani 35 yasindaki bi kadina da evliligi dusunme gereksiz demek cokkk sacma bi sey
Bu isler birax karisik canimAy çok da laf ederlerse 10 sene sonra benle sevişemeyecek adam istemiyorum diyin.
Haklısın, 40 45 yaş arası bir insan senin için gayet ideal olur. Çevreye hiç takılma, gönlüne göresini aramaya devam et. 50li yaş şu an onlar için dinç duruyor olabilir ama 5 yıl sonra çökmeye başlayacak o zaman sen hayatını yaşayamadan yaşlı bakmak durumunda kalacaksın. Dışarıdakiler bunu düşünmez sen kendi doğrundan vazgeçmeKızlar merhaba. 37 yaşındayım. Bekarım. En sonki talibim 53 yaşında. Tabi ki reddettim. Ama süreki 50 yaş üstü, boşanmış, çocuklu erkekler görüşmek istiyor. Ben ise kendime bakan, sporumu yapan, gezmeyi seven biriyim. Yani 53 yaşındaki biri ile anlaşamam ki. Ama çevre tabi malum bu yaştan sonra kendi yaşıtın birini bulamazsın filan diyip duruyor. Kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?