İlla 50 yaş üstü biriyle mi evleneceğim?

Kadinlar 30undan sonra biter, malesef bu görüs bizim toplumumuzda asiri yaygin ama yine de cok sacma o zaman esi 30u gecen erkeklerin bosanmalari lazim:)
Saçma ötesi hatta. Artık herkes bakımlı spor yapıyor genç stil giyiniyor. 30 lu yaşlardayken 25 gibi görüntü oluyor bu yüzden. Ben 43 yaşındayım sadece göz çevremde belli belirsiz kırışıklık varartarsada botox var. İdolümde Nebahat Çehredir. Kadın sade şıklığıyla saçıyla bakımıyla gencecik duruyor 70 li yaşlarında

Çoğumuzun eşi büyük bizden . Çalışmadan da memnunlar bizden sağolsunlar
Hmm adamlar yaşlıysa e tabi çalıştırmaz
Ya bu çalışmak hakkındaki fikirlerim niye bu kadar insanların zoruna gitti ?
Meslek sahibi öğretmen bir kadına evde oturma çalış dedim diye linçlin alasını yedim hala uğraşıyorlar
Kızım senin kocandan banane
Yarının garantisi var mı sen bunu düşün

Sitede bilenler bilir beni . Ömür boyu geçinirim çalışmadan sen üzülme. İyi bayramlar

Sitede bilenler bilir beni . Ömür boyu geçinirim çalışmadan sen üzülme. İyi bayramlar
Çok üzülüyorum biliyor musun?
Tamam zenginsin champ anladık
Allah daha çok versin
Zoruna niye gitti bu kadar?
Ben sana değil öğretmen kızımıza çalış dedim zaten sen evde yayıl meslek sahibi olanların çalışmaması saçma

Ben de kadının çalışmasından yanayım. 8 yıl çalıştım da. Önemli hastalık sebebiyle bıraktım onu da sitede bilenler bilir2 de üniv. diplomam var bu arada. O konuda da kimse kadın çalışmasın demedi ki siz çalışmazsanız aç kalırsınız ezilirsiniz dediniz diye kızdılar. Çalışmak tek kıstas değil yani evlilikte ya da geçinmekte. Yoksa tabi ki kadın çalışsın ve üretsin

E ne yapayım ?
Niye uzatıyorsun ?
Bence ezilir ekonomik özgürlüğü olmayan insan .
Bakkaldan ekmek almak için bile para istiyorsun değil mi?
Bu benim fikrim oda senin fikrin
Ne yapalım yani
Zorla dikte mi edeceksin bana bunu?
Neden bu kadar zoruna gidiyor hala uzatıyorsun anlamadım
Sen çalışmayarak mutlusun
Ben çalışıp üreterek
Artık cevap vermicem bu ne ya
Çalışmazsan evde yat banane sanki
Benim sorunum mu?
Gerçekten ilginç ya
Unutmamışsınız da helal olsun konuyu sakız gibi uzatıyordunuz
Elinize geçsem saçımı başımı yolacaksınız valla

Ben 35 yasimdayim birde kizim var bugun bosansam ve bana bu sartlar altinda dahi o yaslarda bir adam uygun gorulse höst derim hatta hoşt derim.
Annem 56 yasinda benim.
Yasiniz buyuk degil, artik evlilik yaslari ilerledi, gayet kendi yasiniza uygun birilerini bulabilirsiniz.
Kimseye kulak asmayin siz

39 yasinda bekar erkek kuzenim var. 37 yasinda bekar kadin arkadasim var. Bu yastan sonra nasil bir tabirdir ya. Gencecik insansiniz kendiniz gibi genc birini istemek en dogal hakkiniz.

Yaşı değil de içinize sinmeyen, ısınamadığınız, beğenemediğiniz,yanınıza yakıştıramadığınız,kafanıza uymayan biriyle evleneceğinize ,hiç evlenmeyin daha iyi. 50 de olsa fit bakımlı karizmatik adamlar var. İş sadece yaşta bitmiyor. Kendinize uygun biri gelince zaten yaş sorun olmaz. O kişiler size hitabetmemiş. Sizden küçük de olabilir. Adam sever sen seversim,yaş sayıdan ibaret kalır.

+100000000000

35 yaşındayım ve cidden 25 yaşımdan daha güzelim hatta yakınlarım bile sen yaşın geçtikçe güzelleşiyorsun diyorlar, en son patavatsız bi teyzem biz bunu evlendirirken bile bu kadar güzel değildi bile dedi eşime, eşim yok her zaman güzeldi ya diye bişiler geveledi gariban velhasıl en güzel zamanındasın güven kendine, artık sana yakışan makyajı kıyafeti biliyorsundur saçın yüzün oturmuştur, hiç öyle elden gözden düşüyorsun gibi düşünme, 50 yaş üstünü de bence cinselliği gözönüne alarak çok tercih etme çünkü bikaç yıla ehh benden geçti kıvamına gelebilir, sen yükselen libidonla evde döndüğünle kalırsın sonra dediğin gibi kendine bakan biriysen zaten çok çok daha çıtırını bile bulursun

aynen katılıyorum.arada üniversite çağındaki resimlerime bakıyorum yavv bu tuhaf saç modelini niye yapmışım bu zevksiz kıyafetleri nasıl giymişim diyorum.yaş ilerledikçe zevkler tarzlar oturuyor .konu sahibi eş adayınız ister 3 4 yaş küçük olur ister 5 10 yaş büyük olur o sorun değil.adamın tarzı kalitesi kendine bakmasıyla değişiyor o yaş kavramı da

50 yasindaki bi erkek 30 yasinda kadin istiyor bu cesaret nerden geliyo erkeklere??? Sorunun cevabi:Malesef kadinlarin biyolojik saat diye bi seyi var yanii kadinlar 35 yasindan itibaren dogurganliklari azaliyor ama erkeklerin boyle bir sorunu yok.erkekler de bunu bildigi icin bundan dolayi cesaret aliyorlar.devir eskisi gibi degil teknoloji gelisti tüp bebek yöntemleri var artik diyeceksiniz ama o yöntem de ya tutarsa hesabi oluyor.bi de tüp bebek islemi de oyle kolay degil psikolojik maddi manevi cok yipratici bir süreç.o yuzden boyle bi cözüm sunmayin lutfen gercekci olalim kadinlarin biyolojik saati isledigi icin erkeklere gore dezavantajlilar bu konuda

50 yaşındaki adamı çok gerekli değilse kimse baba yapmasın bence, çocuğu evlendiğinde 75-80 aralığında olacak, yani biyolojik saatin aynı dezavantajı onlar için de geçerli, ayrıca yine bu sözkonusu 50 yaşındaki adam o kadını hamile bırakabilmek için gün aşırı sevişebilecek mi mesela, hımbıl hımbıl takılacak. Sanki 50 yaşındaki adam çok matah da,pehh. Kadınları böyle cesaretsizleştiren sizin gibi kadınlar işte, mahalle baskısı yapıyorsunuz 35 yaşındaki kadın 50 yaşındaki adamı kabul ediyor.

Alnınızdan öpeyim.
Işte iğrenç geleneksel zihniyette güzel bir kapak

Ayrıca herşey çocuk mu ya olmazsa olmaz nedir yani ölelim mi

Teyzem 40 yaşında Ve şuan kendinden 1 yaş küçük bir adamla evli. Ayrıca 50 yaşında biriyle de olabilir neden olmasın ki? Belki o kişiyle daha iyi anlaşacaksınız. Bence yaşın pekte bir önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…