İlla 50 yaş üstü biriyle mi evleneceğim?

Benzer durum bende var.. Yaşım 37, 53 yaş biri ile sosyal medyada tanıştım... 10 gün falan oluyor, Muğla Bodrum yaşıyor, bu ay emekli olmuş, düzgün yaşantısı yok, eşinden uzun yıllar önce ayrılmış... Artık stabil hayata geçmek istediğini söyledi...
1 tane kızı varmış 24-25 yaşında ve onunla da iletişimi olmadığını söyledi...

Neden düşündüm, ben çocuksuzum ve çocuk istemiyorum doğurmayı da düşünmüyorum, bu şahıs da çocuk istemiyor zaten kızından memnun değil..

Ortak dükkan iş yapalım vs dedi... Hem senin iş güç sigortanı yatırırız, beni de beğenirsen adını koyarız dedi... Bodruma gel beni sor soruştur herkesten diyo...

Kötü yanı trakyalı ve alkol alıyor, sarhoş olacak kdr, değil elbet ama günlük tüketimi var sonuçta bikaç kadeh... Çok çok yeni bir tanışma... O kdr yalnız kalmış ki sarılacak yer arıyor... Ben de iş güç derdindeyim hayatta ayakta durabilmek için...

Yaş farkı da var baya, ayrıca kimse ilk tanıdığın gibi çıkmıyor... Bilemedim valla ama geri duruyorum, mantık ve garanticiyim... Aşk sevgi hikaye bende...

uzak dur belki ortak iş falan diyor borc takıp gitmeyeceği ne malum. Çocuguyla arasıda kötü. Ayrıca alkol basite alıncak bir alışkanlık değil. Kendi yaslarında bulursan daha iyi vakit gecirebilirsin sana ayak uydurur.

Hepsi aklıma geldi canım benim o yüzden geri durdum, o yoluna ben yoluma dedim.... Garanticiyim .... Onun hoşuna gitmedi bu durum tabiki... Kusura bakmasın...

35 yasındayım esim 30 yasında ilk bebeğime hamileyim çevrendekiler neden böyle düşünüyor anlamadım. biraz zamana bırak üzerinde ne kadar durursan kısmetinden o kadar uzaklaşıyorsun evlenmem gerekiyor geç kaldım diye düşünme erken yaşta evlenip mutsuz bir evliliğin içine gireceğine hiç evlenmemiş olmak büyük bir avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…