İlla 50 yaş üstü biriyle mi evleneceğim?

Cevrenin agzina kurekle vurmak gerek artik. Canimiza bezdirdiler Allahin cezalari. O kadar doluyum ki çevreden. Denk geldi. Tabiki yaşitinla karşilaşa bilirsin. 37 yaş yaşli sayilmiyorki. Etrafimda da o yaşlarda çok da guzel evlilik yapanlar var. Bilinçaltina saçma sapan sozlerle etki etmelerine izin verme. Evlenmek için de evlenme. Allah yolunu bahtini açik etsin.

37 yaşında bir arkadaşım var. Gayet fit çıtı pıtı çok da güzel bi kız. Mesleğe başladığımda aynı yerdeydik. Kardeşim bi ara tutturmuştu abla yap aramızı diye. Kardeşim 25 o 32 yaşındayken :)

Laf arasında söylemiştim çok güzel ve iyi kızsın yabancıya gitme yapayım kardeşimle aranı diye de valla canım kardeşin tam tipim ama bebelere bakmıyorum demişti

Bu işler nasip kısmet.
Yaşıt birini bulmanız da mümkün, büyük birini de, küçük birini de. Hiç evlenmemek de mümkün. Sınır yok.

Eski çalıştığım yerde 40'lı yaşlarda 3 çocuğu ile boşanmış bir kadın vardı, yemek ve temizlik ile ilgilenen. Hatta kadına saçma sapan baskı yapıyorlardı 100 kg üzerinde diye, bulamazsın kimseyi zayıfla falan diye. Kadın da evlenmek istemiyorum ben diyordu. Kadın iş yerinde yeni işe giren, kendisinden 7-8 yaş küçük, hiç evlenmemiş müdürle büyük aşkla kısa zamanda evlendi. Hala da birlikteler, sonsuz olasılıkla her şey mümkün.

Ben 35 yasindayim şu an bi talibim.yok :) olursa da 40-42 civarı olabilir ama 50 çok
Teyzem 48 yasinda boyunca kizlari var gorustugu adamlar 40-45 yas aralığında hep. Hatta anneannem birini önermiş genc alip.napcan olgun olsun diye ama adam 55 falandi. "Napacagim koca adamı bir ayagi cukurda" diyerek reddetmişti.
Buradan pay biçin

Biri kirklarinda biri otuzlarinda erkek iki iş arkadasimla sohbet ediyorduk. İkisi de yirmili yaşlarında kadın istediklerini söylediler bu adamlar okumuş etmiş nitelikli tipler şok oldum. Siz kendinize bakın allahin bred pitleri diyip gerildim valla. Ne yaptıklarının o kadar farkında değiller ki şaşırdılar komik bulmama. Yirmilerimin sonundayim kendimi bı an onlarla flört edebilir miyim diye hayal ettim ama mümkün değil ya bu özgüven nerden geliyor anlamiyorum

Çevrenize aldırış etmeyin lütfen..30 a yaklaştığım da özellikle akrabalarım artık yaşıtın bulamazsın diye 40 lı Yaşlar da talipler öneriyordu sürekli..Yani gönül istese tabi yine olur da, insanın içi ısınsın.. Eşimle tanıştım evlendiğimiz de ben 31 o 28 di

37 de evlendim..esim 39 yasindaydi. Illa ki anlasacaginiz biri bi yerde karşınıza cikar. Çevreyi takmayin. Hayat sizin, kime ne..moral bozmada üstlerine yok bazi insanlarin. Takmayin kimseyi

Y ve z jenerasyonu anlamasamazlar ki. Aliskanliklari, hayata bakis acilari bile farkli. Evlenmek icin degildir diye dusunuyorum. Benim 30 yas civari arkadaslarim, 20lerden beklediklerini bulamadilarkucuk olmasin diyorlar artik. Konu sahibi sizi de umitsizlige dusurmelerine izin vermeyin. Herkes konusuyo sonucta. Cok da seyapmamak lazim.

34 yasindayim. İki tane 31 yasinda var cevremde evlilik isteyen. İki ay once 35 yasindaki biriyle konusuyorduk olmadi. Nasip kismet bu isler. Bazen bana da geliyor o umitsizlik ama kulak tikayin. Kendinize bakin

Son düzenleme:
Olur mu öyle şey? Size böyle hissettirilmesi bile çok yanlış. 36 yaşında bir arkadaşım daha yeni nişanlandı, yaz sonu evleniyor. Nişanlısı kendisiyle yaşıt ve hiç evlenmemiş bir insan. Tabi bu durumlarda içinde bulunulan sosyo-ekonomik çevre de önemli, bahsettiğim kız mimar ama sonuçta her ne olursa olsun bu şartlanmaya boyun eğmeyin. Yaşınızda bir şey yok, mesele çocuksa doğurganlığınız da bitmiş değil, ne yirmili yaşlarda insanlar var da çocukları olmuyor, hiç belli olmaz o işler. Kendinize güvenin lütfen.

Sizler nerden buluyorsunuz böyle çevreleri. Benim çevremde erkekler en az 10 yaş küçük hanın istiyor.

O çevre alışkın kel ve göbekli, saçı başı ağarmış dedelerin yanında gencecik kadınlar görmeye. Adam bi de zenginse daha ne istiyorsun (!) Erkeğin güzeli çirkini mi olur, hıh. (!)

Olgun karakterli biri iseniz, tam da aradıkları modelsiniz 50 yaş üstü beylerin. Hem olgun hem de güzel. Yaş da çok genç değil, yaşlı da değil. Arayıp da bulamadıkları. Karşıdan parlıyorsunuz, ordan buluyorlar sizi.

Çevre herşeyi çok bilir, totomun kenarları......
36 yaşında 38 yaşında biriyle evlendim, eşimin ikinci evliliği,, iki de çocuğu var ama bu benim seçimim, yaş olarak akranım olan hiç evlenmemiş insanlarda vardı çevremde, kendinizi böyle şartlamayın

Ay zaten o çevre buluyordur 50 yaş üstü emmileri konu sahibine. Bulduğu talibi beğenmezsen böyle de mok atarlar.

Ay zaten o çevre buluyordur 50 yaş üstü emmileri konu sahibine. Bulduğu talibi beğenmezsen böyle de mok atarlar.

Aynen öyle , bu durumda bulduğunuzu almıyorum, gerekirse yalnız yaşarım tavrı en doğrusu
İnsanlar haddini neden bilemiyor, 30 yaşını aşmış, aklı başında , ayakları yere basan bir kadının hayatı çevreyi neden bu kadar ilgilendiriyor bu yaşa geldim çözemedim :)

Eşimle aramda 7 yaş var. Daha fazlası olmazdı nesil farkı olurdu. En son İbrahim Tatlisesin sevgilisinin yaşını gördüm gazetede şok oldum. 43 yaş fark olur mu? Torunu yaşında

Bu ülke acayip. 26 yaşında evlenen teyze kızıma görümcesi evde kalmıştın iyi ki biz aldıkta kurtuldun demişti. cahillik parayla mı?

53 yaşındaki erkekte bakımlı spor yapan biri olabilir bence erkekleri gommeyelim ama size bu gelir ancak lafı çok çirkin tabiki .. gönül kime giderse o olur 33 olur 53 olur.

35 yasimda 33 yaşında birisi ile evlendim.

Ben de 34 te 33 yaşında biriyle evlendim :)

Konu sahibi hiiiiç umursamayın etraftan konuşanlara . Yaşıtınızı da bulursunuz bir iki yaş küçüğünü de . 50 küsur yaş nedir yahu 37 yaşında kadına , saçmalamasınlar.

Ben de 38 im. Saçma sapan görüşler. Ben artık takmıyorum. Herkes herkese talip olabilir. İllaki size denk biri çıkacaktır. Anneannem bazı lafları arka heybeye atarım o da delik zaten derdi. O hesap yani. Ben o tarz kişilerden uzaklaşıp iç huzurumu yakaladım. Valla laf diyene de size ne ki bir talip mi istedim, gelip evlenemiyorum diye ağladım mı diyorum? Bir daha konuşmuyorlar bu konuda. Artık cevabını veriyorum valla karşımdaki canımı yakıyorsa ben de onunkini yakarım net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…