ilkokul okul ve öğretmen

burakebru06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
45
10
51
Arkadaşlar merhaba,bu yıl ilkokul bire başlayacak bir oğlum var.Ankara Ayten Şaban Diri ilkokuluna göndermeyi düşünüyorum.oklul hk bilgisi olan var mıdır? Tavsiye edeceğiniz bu okulda ilkokul 1 öğretmeni var mı acaba?çok tşk ederim.
ebru

moral bozmak istemem ama şu an o okulda öğretmen olanların eylül de orada olacağı garanti değil ki

boş verin öğretmen seçmeyi

zira o öğretmen olmazsa eyvah ya bu kötü ise psikolojisi oluşur

tam gün değilse sabahçı öğlenci olmasını seçebiliyorsanız bunu seçmek daha iyi olur bence

Sistem de o okul çıkar mı? Yani ikametgahiniz tutuyor mu? Okul yakın zaman da bu konu ile ilgili teftiş geçirdi.okulda bildiğim bir ogt. Yok.

Veli öğretmen seçmek istiyor, öğretmenler de veli seçmek istiyor :)
Keşke karşılıklı böyle bir düzen olsa ne güzel olur..

Okul gecilemiyor diye biliyorum.adresinize gore sistem seçtiği okula kayıt yaptırıyor.o okula göndereceğiniz garantimi

Adrese gore oluyor okul ogretmende kura yontemiyle oluyor yani secme sansiniz varmi ki.
Okul iyiyse ztn puani dusuk ogretmen olmaz .

ilkokul ogretmeniyim, okulu ve ogretmenleri tanımıyorum ama size tavsiyem şu olur; çok genç veya emekliligi dolmuş ogretmenler yerine 15-20 yillik.deneyimli ogretmenlere vermeniz. kendim 10 yıllık ogretmenim ama okuldaki 20 yıllık ogretmenler bana taş çıkartıyor. ayrica devlet okulu öğretmenlerinden cok istisna verimsiz öğretmen çıkması. Özel okullari kotulemiyorum tabi ki ama 1. sinif oldukca deneyim isteyen bir sınıf. insallah hayirlisi olur hakkinizda.

ilkokul ogretmeniyim, okulu ve ogretmenleri tanımıyorum ama size tavsiyem şu olur; çok genç veya emekliligi dolmuş ogretmenler yerine 15-20 yillik.deneyimli ogretmenlere vermeniz. kendim 10 yıllık ogretmenim ama okuldaki 20 yıllık ogretmenler bana taş çıkartıyor. ayrica devlet okulu öğretmenlerinden cok istisna verimsiz öğretmen çıkması. Özel okullari kotulemiyorum tabi ki ama 1. sinif oldukca deneyim isteyen bir sınıf. insallah hayirlisi olur hakkinizda.
cok dogru yazdiklariniz

X