diğer kadınlardan duyduguma gore dıgerlerı sınıfta bıtırmısler o sayfaları
kuzenıde bıtırmıs onların sadece cızgı calısması varmıs 1 sayfa ama bızım eksıklerımız cok eksıktı yanı yarım sayfa olsa anlıcam ama ıkı satır ve tek satır. anasınıfına gerı dondurmeyı dusunmuyorum suanda herkez ılkokulda kalsın madem boyle bı hata oldu cok zekı cocuk fılan dedıler, hatta gecen senekı okul mudurude egeyı gordu gecen hafta cok ıyı yapmışssınız fılan dedı ve ama sakın anasıfına vermeyın orayada ayak uyduramaz ve cocuga cok buyuk kotuluk edersınız demıstı. mıde malum psıkolga fılan gıtmıstım onada sormustum bu konuyu kendısı cok ısteklı deseydınız bana ben normalde bu kadar kucuk karsıyım ama gonderın dıye onaylardım sızı fılan dedı.
ogretmen kontrol etmıyormu onu bende bılmıyorum ege o sırada ne yapıyor hıc anlamadım mesela dıger yapamayan cocuk uyuya kalmıs dun sınıfta hadı o uyudu benımkı ne yaptı?
anladım o zaman ilkokula devam
peki Ege anlatan bir çocuk mu
benimki her şeyi anlatırdı geçen sene öğretmen okuldaki her şeyi anlatmayın evde demiş
şimdi daha az anlatıyor
hani olay örgüsünün içine girince anlatıyor ama
bir de bir arkadaş demişti burda mı reelde mi hatırlayamadım şimdi öğretmencilik oynayın
o öğretmen olsun siz çocuk olun diye
öğretmen ne yapıyor öğrenin diye
mesela benim oğlum telefon ile konuşup "anne sonra konuşalım şimdi, çocuklara bakmam lazım" demişti bir kere ikinci öğretmeni annesi sık arıyormuş
bunun gibi oyunalr ile daha net ortaya çıkıyor tabii size oynayacak zaman kalmamış
bir de çalışan anne ve yarım gün okulun ve özellikle de öğlenci olmanın böyle bir dez avantajı var,
çocuk zaten yorulmuş gelmiş; anne akşam evde olduğu için dersini yapalım istiyor ama çocuk da dinlenip oynamak istiyor
sabah kalkıp ödev vs yapacak ama o zaman da anne yokk
offf anne oolmak zorrr