• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkokul 2’ye Arapça

Annesini örnek vermeseydi keşke apranxx. Zaten annesi vefat etmiş bu konuda çok hassas belliki. Ben normal bulmadım o örneği açıkçası.
Tesekkürler :KK9::KK9::KK9: inan hic birimiz normal bulmadik.

valla birierin yönlendirmesiyle gelmiş buraya.
destekleyen biri var. ve direkt bana takık. nedeni o kişiyle aramda bazı konularda karşı karşıya gelmemiz..
erkek olduğunu düşünüyorum.

Sizden olmayınca erkek oluyo takik oluyo siz peki takik değil misiniz sizden olmayanlara.

Kişi kendinden bilir diğer yazan üyeleri okumadim bile senin alternatifin çünkü yazacaklari aşağı yukarı ayni

Daha oky ve türevlerine bisey yazmicam sizlerden gelen bildirim görmek istemiyorum anlaşıldı mi

Yok illa bela olursanız da okumam yazmam olur biter

Ehlen ve sehlen :)))))

Pardon ya good bye diyeyim ben :)))

eeeee iyiki banlar kalkti ecdadimiza kadar sövebiliriz artik arkadaslar. Hadi herkes baslasin ooolleyyyy ....:KK73::KK73:
seviye zaten yerlerde bu son zamanlar olleeyyyy :rolleyes::rolleyes: Kim kime sokusturursa artik ooolleeyyy :KK46::KK46:

Annesini örnek vermeseydi keşke apranxx. Zaten annesi vefat etmiş bu konuda çok hassas belliki. Ben normal bulmadım o örneği açıkçası.
Yahu senin annen derken oky kasdetmiyor ki....açıklamışta....konuşma dilinde bi "sen" vardır ya hani...sonrada hemen ekleriz "sen derken dana demiyorum yani bunu yapanlara "diye...karşımızdaki yanlış anlamadın diye...bunun ki de o hesap...
Bi insanın annesi örneğin gibi bişey o "senin"...

Niye bu kadar savunmaya gectiniz siz ikisi arasindaki mevzuyu?Bir de alindim dedikten sonra da kahkahalarla gulerek. Agzi dili var bu uyenin masallah kendini savunsun..Öne atilmanin,cekiliiinnn parasi neyse ben de ortak olup vericem diye şov yapmanin maksadi ne? Bir rahat birakin da kendileri halletsinler.Yapistiniz konuya gitti.
Hemen söyliimm efemm.
Ben kızkurusunu beğenen tek kişiyim...
Ben o mesajın tamamını beğendim...ama oky nin alındığından haberim yok daha :)
Sonra oky onunla beraber bana da saydırdı üstü kapalı...e mecburen girdim devreye..o yazmış ben beğenmişim ya :)

Yahu senin annen derken oky kasdetmiyor ki....açıklamışta....konuşma dilinde bi "sen" vardır ya hani...sonrada hemen ekleriz "sen derken dana demiyorum yani bunu yapanlara "diye...karşımızdaki yanlış anlamadın diye...bunun ki de o hesap...
evladim sen niye kendini böyle harap ediyorsun, kimse sana birsey demediki :KK57:

Sevgili apranax. Konu burda misal vermesi degil. Misal oldugunu anliyoruz. Fakat bunun da bir adabi var diyoruz. Baska bir seyden misal verseydi. Cirkin seyler soylemeseydi diyoruz.
Ayip yani. Anne bu sonucta. Ben bi ornek verirken kotu ornek vereceksem bile kotu sozcukler kullanmam.
Ayip yani. Bizim dedigimiz bu..

Siyasette ki her konu hakaret ile bitiyor. ne guzel ya.

E anlattm ya kuzu :KK19:
Beğendiğim için kızdı bana oky..
Bak bide beğeniyo diye..
Söz hakkı doğdu :KK53:
Ama bak belliki cok genc ve tecrübesizsin. Gercek bir dost olsan orada arkadasini begenecegine, yaptiginin dogru olmadigini söylemek olacakti. Bilki bugün ona yapilan yarin sana yapilabilir.

Kızkurusuuuuu kız evde kalasıca :D
Neden dedin?
Niyetin mi kötü?
Gel açıkla valla geberticem...

Ama bak belliki cok genc ve tecrübesizsin. Gercek bir dost olsan orada arkadasini begenecegine, yaptiginin dogru olmadigini söylemek olacakti. Bilki bugün ona yapilan yarin sana yapilabilir.
Bana göre mesajda sorun yok...anlatılmak istenen siyah,sizin anladığınız beyaz...
Şu mesajın aynısı bana yazılsaydı yine beğenirdim...çünkü kendi annemi bağdaştırmak aklımın ucundan geçmezdi...bana hitaben yazılmadığını gayet net görürdüm...
Şiştimmmm

Kazen Kazen bi de sen bak gözünü seveyim...şu mesajı bir incele....eğer sen de dersen ki apranxx hatalısın daha da söz düşmez bana...
Neden kazen derseniz kızlar,burda hepimiz gerginiz ve bir leopar gibi tetikte bekliyoruz :) herkesin herkesle bir geçmişi var ve objektif olunamadığını düşünüyorum..

Bana göre mesajda sorun yok...anlatılmak istenen siyah,sizin anladığınız beyaz...
Şu mesajın aynısı bana yazılsaydı yine beğenirdim...çünkü kendi annemi bağdaştırmak aklımın ucundan geçmezdi...bana hitaben yazılmadığını gayet net görürdüm...
Şiştimmmm

ben birşey sorsam.Yazdığı o kadar uzun yazıdan bunu da merak ettim .
örneğin anneniz hayat kadını,geziyor tozuyor bu yolla para kazanıyor... yalnızca aile diye düşünüp eve getirdiği haram parayı yermisiniz .Engellemeye çalışmazmısınız.Susup otururmusunuz.
Benim ülkemde kötü yola düşmüşse ,düşürülmüşse susayımmı ,harama ses çıkarmayım mı ?

Back
X