- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
TesekkürlerAnnesini örnek vermeseydi keşke apranxx. Zaten annesi vefat etmiş bu konuda çok hassas belliki. Ben normal bulmadım o örneği açıkçası.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TesekkürlerAnnesini örnek vermeseydi keşke apranxx. Zaten annesi vefat etmiş bu konuda çok hassas belliki. Ben normal bulmadım o örneği açıkçası.
valla birierin yönlendirmesiyle gelmiş buraya.
destekleyen biri var. ve direkt bana takık. nedeni o kişiyle aramda bazı konularda karşı karşıya gelmemiz..
erkek olduğunu düşünüyorum.
Yahu senin annen derken oky kasdetmiyor ki....açıklamışta....konuşma dilinde bi "sen" vardır ya hani...sonrada hemen ekleriz "sen derken dana demiyorum yani bunu yapanlara "diye...karşımızdaki yanlış anlamadın diye...bunun ki de o hesap...Annesini örnek vermeseydi keşke apranxx. Zaten annesi vefat etmiş bu konuda çok hassas belliki. Ben normal bulmadım o örneği açıkçası.
Cocugum sen bayagi bir Trauma yasamissin su ingilizce ile.Pardon ya good bye diyeyim ben :)))
Hemen söyliimm efemm.Niye bu kadar savunmaya gectiniz siz ikisi arasindaki mevzuyu?Bir de alindim dedikten sonra da kahkahalarla gulerek. Agzi dili var bu uyenin masallah kendini savunsun..Öne atilmanin,cekiliiinnn parasi neyse ben de ortak olup vericem diye şov yapmanin maksadi ne? Bir rahat birakin da kendileri halletsinler.Yapistiniz konuya gitti.
evladim sen niye kendini böyle harap ediyorsun, kimse sana birsey demedikiYahu senin annen derken oky kasdetmiyor ki....açıklamışta....konuşma dilinde bi "sen" vardır ya hani...sonrada hemen ekleriz "sen derken dana demiyorum yani bunu yapanlara "diye...karşımızdaki yanlış anlamadın diye...bunun ki de o hesap...
Bi insanın annesi örneğin gibi bişey o "senin"...
Yahu senin annen derken oky kasdetmiyor ki....açıklamışta....konuşma dilinde bi "sen" vardır ya hani...sonrada hemen ekleriz "sen derken dana demiyorum yani bunu yapanlara "diye...karşımızdaki yanlış anlamadın diye...bunun ki de o hesap...
Bi insanın annesi örneğin gibi bişey o "senin"...
E anlattm ya kuzuevladim sen niye kendini böyle harap ediyorsun, kimse sana birsey demediki![]()
Ama bak belliki cok genc ve tecrübesizsin. Gercek bir dost olsan orada arkadasini begenecegine, yaptiginin dogru olmadigini söylemek olacakti. Bilki bugün ona yapilan yarin sana yapilabilir.E anlattm ya kuzu
Beğendiğim için kızdı bana oky..
Bak bide beğeniyo diye..
Söz hakkı doğdu![]()
E anlattm ya kuzu
Beğendiğim için kızdı bana oky..
Bak bide beğeniyo diye..
Söz hakkı doğdu![]()
Bana göre mesajda sorun yok...anlatılmak istenen siyah,sizin anladığınız beyaz...Ama bak belliki cok genc ve tecrübesizsin. Gercek bir dost olsan orada arkadasini begenecegine, yaptiginin dogru olmadigini söylemek olacakti. Bilki bugün ona yapilan yarin sana yapilabilir.
Bana göre mesajda sorun yok...anlatılmak istenen siyah,sizin anladığınız beyaz...
Şu mesajın aynısı bana yazılsaydı yine beğenirdim...çünkü kendi annemi bağdaştırmak aklımın ucundan geçmezdi...bana hitaben yazılmadığını gayet net görürdüm...
Şiştimmmm