- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
Hiçbirşey öğrenmiyorlar abla,sadece kelime ezberliyorlar test tekniğine yönelik.Devlet okullarında ne kadar öğretilir buda tartışılır tabiki,öğrendikleride bellidir herhalde ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbirşey öğrenmiyorlar abla,sadece kelime ezberliyorlar test tekniğine yönelik.Devlet okullarında ne kadar öğretilir buda tartışılır tabiki,öğrendikleride bellidir herhalde ..
aynen öyle.Çökeceği kalmadı artık kadişim.Çöktü sistem...
Düşünmeyen,konuşmayan,kompozisyon,makale yazamayan,düşüncelerini ifade etme becerisi olmayan sadece ve sadece 4 şık arasından seçim yapabilen bir nesil olarak büyüyor çocuklarımız.
abla ben uzun süre kuran kursuna gittim ve bana yetecek kadar öğrendim arapçayı ama yaşım büyüktü ve kendi isteğimle öğrendim.kimse bu bir ders,almak zorundasın diye zorlamadı.
zaten km başına 2 tane imam hatip ortaokulu ve lisesi düşen bir ülkedeyiz orada arapça temel ders.ama ilkokul çocuklarını rahat bıraksınlar artık.
ne derler bilirsin,bir ülkeyi çökertmek istiyorsan önce eğitim sistemini çökert.
Hiçbirşey öğrenmiyorlar abla,sadece kelime ezberliyorlar test tekniğine yönelik.
Benden önce düşüncemi yazdığında seni hiç sevmiyorum shot.Yahu benim çocuğum niye Arapça öğrenmek zorunda olsun, üstelik 2. sınıfta?
İlerleyen sınıflara seçmeli dil dersi koyarsınız, isteyen Arapça öğrenir isteyen Fransızca isteyen Japonca.
Gelişelim ve öğrenelim,tek derdimiz bu bizimde ama öğrenemiyoruz işte.İngilizceyi bırak,Türkçe yi öğrenemiyor çocuklarımız.Birde Arapça yı neden öğrenelim?Nerde kullansın çocuklarımız?İsteyen çocuklarına Kuran dersi aldırıyor kurslarda.Bende çocuklarıma öğretmen tuttum öğrettim Kuran okumayı,okullarda ne işi var Arapçanın?Dünya da kendi dilinden başka dil bilmeyen tek milletiz ingilizcede ögrensinler arapça da bizde biraz gelişelim artık ya milletçe her şeye muhalefet bi yapımız var
Yahu benim çocuğum niye Arapça öğrenmek zorunda olsun, üstelik 2. sınıfta?
İlerleyen sınıflara seçmeli dil dersi koyarsınız, isteyen Arapça öğrenir isteyen Fransızca isteyen Japonca.
Çince ve arapça dünyada önemi artan diller dil kurslarında da fiyatı yüksek diller batıda bunu ifade ediyor. Bugün ingilizceden (yds) 90 almak gerekirken arapçadan 60 alırsanız iş bulabiliyosunuz almanca fransızca çok aranmıyor. Ben kuran dilinden bahsetmiyorum fasih arapçadan bahsediyorum ikisinin farkını herhalde biliyosunuzdurGelişelim ve öğrenelim,tek derdimiz bu bizimde ama öğrenemiyoruz işte.İngilizceyi bırak,Türkçe yi öğrenemiyor çocuklarımız.Birde Arapça yı neden öğrenelim?Nerde kullansın çocuklarımız?İsteyen çocuklarına Kuran dersi aldırıyor kurslarda.Bende çocuklarıma öğretmen tuttum öğrettim Kuran okumayı,okullarda ne işi var Arapçanın?
Haa,eğitimde tek eksiğimiz 2. yabancı dil diyorsanız Fransızca veya Almanca dururken neden Arapça?
okula yazmayı daha yeni öğrenen biri için bunlar ağır olmazmı..ingilizcenin yanında arapça mı? çok iyi bence. ne kadar lisan, o kadar insan demişler.
arap alerjisi olanlara dokundu ama ne yapacaksın? ingilizce öğreten ana okulu, kreş, kolej diye fellik fellik gezenler, küçücük çocuğuna yabancı dili gelişsin diye yabancı uyruklu bakıcı tutan modern kadınlarımıza arapça niye dokunuyor ki?
mantıksızmış, ne gerek varmış bıdı bıdısı yapanların mecburi ingilizce dersleri için dünya dili, herkese lazım demesi gerçek saplantılarını haklı kılmaz baştan söyleyeyim.
bu arada bu derslerin seçmeli ve pratiğe yönelik olmasını ister gönlüm. yoksa senelerce ingilizce eğitimi alıp da go go my name is den başka bir şey öğrenemediğimizle kalmayalım arapça konusunda da.
bence ingilizce de seçmeli olmalı. çünkü daha ana dilini düzgün öğrenemeyen çocuklar diğer dillerde 3-5 kelime ezberlese ne kendine ne başkasına faydası olmayacak.okula yazmayı daha yeni öğrenen biri için bunlar ağır olmazmı..
latif alfabesini tam öğrenememişken, bunda dahi zorlanan minik öğrencilerin arap alfebesini öğrenmesini öğrenmesini erken buluyorum
Yok bilmiyorumÇince ve arapça dünyada önemi artan diller dil kurslarında da fiyatı yüksek diller batıda bunu ifade ediyor. Bugün ingilizceden (yds) 90 almak gerekirken arapçadan 60 alırsanız iş bulabiliyosunuz almanca fransızca çok aranmıyor. Ben kuran dilinden bahsetmiyorum fasih arapçadan bahsediyorum ikisinin farkını herhalde biliyosunuzdur
Gelişelim ve öğrenelim,tek derdimiz bu bizimde ama öğrenemiyoruz işte.İngilizceyi bırak,Türkçe yi öğrenemiyor çocuklarımız.Birde Arapça yı neden öğrenelim?Nerde kullansın çocuklarımız?İsteyen çocuklarına Kuran dersi aldırıyor kurslarda.Bende çocuklarıma öğretmen tuttum öğrettim Kuran okumayı,okullarda ne işi var Arapçanın?
Haa,eğitimde tek eksiğimiz 2. yabancı dil diyorsanız Fransızca veya Almanca dururken neden Arapça?