- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
L
lamelifAmine
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim almadımHadi ya aynen sen de benim gozume. Sasirdim dinlemene acikcasi. Ayrica masallah baya genis bir dil hazinen var super. Turkoloji egitimi falan mi aldin?
Oyy yirim :))
Boyle bir üye vardi. Bir kız namaz kılmakla ilgili bir sey sormuştu, tam hatırlamıyorum. O da millet uzaya gider siz hala egilip kalkmaktan bahsediyorsunuz demişti. Sonra siteden atıldi falan da onu cagristirdin bana @Yinemipilav
O da böyle sacma konuşurdu.
Sagol danscim
Vay masallah tebrik ederim ne guzel..Hayir canim almadım
Esim Kafkas kökenli ve 6 dil biliyor o cografyaya ait
evlendikten sonra Türkum ama neden ata dilimi gunumuz turkcesiyle konuşurken eski haliylede konusmayayim dedim ve dil kurslarına gittim ve evde sürekli eşimle de konuşarak pratik yaptım
Ebisbensibelim veya ebiştir.. ikisi de aklını uzayla bozmuştu..
Vay masallah tebrik ederim ne guzel..
Ay anlamadim bu hangi dil ya?![]()
Ben de seniiii :)))
Ebis
Sadece uzayla ilgili değil mesela vajinusmusu reddederdi.
Sonra bir de mervecik o da obsesyonu reddederdi![]()
Vaaay artist
Biri daha vardı eskilerden bosanmayin derdi kocasız kalırsınız amacınız özgürlük sizin derdi kimdi ya o :)Ebis
Bizim karı siyirdi der :)kocama mesaj attım şimdi :)cevabı ne olcak acaba
Sagol danscim
Kızımiza da ogretiyoruz bakalım pek hevesli değil sürekli bize yeter artık evde yabancı dil konuşmayın diyorum diyor ahaha
Oysa eski Turkce zaten ogrenmesi bize göre önemli sonuçta babası dilimizi bilsin istiyor
Ebis
Bizim karı siyirdi der :)
Ver onlara ulkeyi ulkede sorun kalmazo psikolojiyi de reddederdişımarıklık olarak görüyordu bir çok şeyi
![]()
Onu hic bilmiyorum denk gelmedim.Biri daha vardı eskilerden bosanmayin derdi kocasız kalırsınız amacınız özgürlük sizin derdi kimdi ya o :)