• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkokul 2’ye Arapça

Hadi ya aynen sen de benim gozume. Sasirdim dinlemene acikcasi. Ayrica masallah baya genis bir dil hazinen var super. Turkoloji egitimi falan mi aldin?
Hayir canim almadım

Esim Kafkas kökenli ve 6 dil biliyor o cografyaya ait

evlendikten sonra Türkum ama neden ata dilimi gunumuz turkcesiyle konuşurken eski haliylede konusmayayim dedim ve dil kurslarına gittim ve evde sürekli eşimle de konuşarak pratik yaptım

Boyle bir üye vardi. Bir kız namaz kılmakla ilgili bir sey sormuştu, tam hatırlamıyorum. O da millet uzaya gider siz hala egilip kalkmaktan bahsediyorsunuz demişti. Sonra siteden atıldi falan da onu cagristirdin bana @Yinemipilav
O da böyle sacma konuşurdu.

bensibelim veya ebiştir.. ikisi de aklını uzayla bozmuştu..

kocama mesaj attım şimdi :) :KK53:cevabı ne olcak acaba

Sagol danscim

Kızımiza da ogretiyoruz bakalım pek hevesli değil sürekli bize yeter artık evde yabancı dil konuşmayın diyorum diyor ahaha

Oysa eski Turkce zaten ogrenmesi bize göre önemli sonuçta babası dilimizi bilsin istiyor

Evet bana da arnavutça öğretmeye başladılar okula başlayınca. O yaşlarda çok rahat öğreniliyor. bir de eskiden eve çok misafir gelirdi memleketten. Onlarla konuşa konuşa çözüldüm. Şimdi gidiyorum arnavutluğa falan. Çaktırmıyorum türk olduğumu :D

Maasallah size kizlar. Dil ogrenmek çok guzel bir sey.
Ben de bir ara Almanca öğrenmek istedim ama beceremedim. Bir sürü kalıbı artikelleri falan var.

o psikolojiyi de reddederdi :KK53: şımarıklık olarak görüyordu bir çok şeyi :KK53:
Ver onlara ulkeyi ulkede sorun kalmaz:KK53:
Biri daha vardı eskilerden bosanmayin derdi kocasız kalırsınız amacınız özgürlük sizin derdi kimdi ya o :)
Onu hic bilmiyorum denk gelmedim.

Son düzenleme:
Back
X