Ben kendi olumumden korkmuyorum sizin olmemi dilediginiz kadar.
Sen kafayı pastırma pilavla yemissin
Dikkat et de pilav kamyonunun altında kalıp pastırma olma
Canım benim,güzelim bak yeni olmanın hatırına güzel güzel cevap vereyim sana :)neden unutuyorlar? evde bir tane Kuran okuyan yok mu. siz önce kendiniz öğrenip çocuklarınıza anlatamaz mısınız ?
az çok arapça biliyorum , çok küçükken ilk kez hatmettim Kur'an'ı ve bu yapılanın kesinlikle şov amaçlı, boş bir iş olduğunu düşünüyorum. burası bir arap ülkesi değil, araplar bilim üretmiyor, kültür geliştirmiyor neden benim vergimle küçücük çocuklara arapça öğretilsin ?
Tum dunya Cince ogrenip Pluton'a gider, Mars'ta mineral arar, uc boyutlu yaziciyla nakil icin organ uretir, siz gidersiniz Kabe'ye, kefenlerinizle, vinc altinda pastirma olmak icin.
Selam dünyalı ben dostum.Neye saygi duymamiz bekleniyor, bu kadar absurd bir sey olabilir mi, nesiniz kimsiniz siz,nobel odulu mu aldiniz, kansere care mi buldunuz, olimpiyatta altin madalya mi aldiniz, milyonlarca insani doyuran bir yontem mi gelistirdiniz, cocuk gelinlerin olusmasini engellediniz?
Siz nesiniz neyaptiniz da de neyinize SAYGI bekliyorsunuz ? NEYE SAYGI?
Ad hominem tartisma yapip karsidaki insana "git pilavini ye, pilava takmis, pilav kamyonunun altinda kalirsin" demek mi sizin "saygi"dan anladiginiz? Tanimadigin ve fikrini begenmedigin birine " terbiyesiz, haddini bil, saygi duy yoksa...yukaridaki yukardan inip seni soyle hizaya getirir" gibi garip bir hiddete girip tehdit ederek mi kazanacaksiniz o muhtac oldugunuz "saygi"yi?
Once kendin saygili olmayi ogren, bu kontrol manyakligindan kurtul , baskalarinin fikrini dinlemeyi ogren, hosuna gitmiyorsa ya es gec ya da medeni sekilde fikrini savunmayi ogren, sonra baskasindan saygi bekle.
Bakiniz, eger birisine siddetle cevap verir tehdit ederseniz siz ISTISMARCIsiniz demektir.
Belki bunu ogrenince kendinize aynada bakip ceki duzen verirsiniz.
Kisisel gelisminizde basarilar diliyorum.
Neye saygi duymamiz bekleniyor, bu kadar absurd bir sey olabilir mi, nesiniz kimsiniz siz,nobel odulu mu aldiniz, kansere care mi buldunuz, olimpiyatta altin madalya mi aldiniz, milyonlarca insani doyuran bir yontem mi gelistirdiniz, cocuk gelinlerin olusmasini engellediniz?
Ad hominem tartisma yapip karsidaki insana "git pilavini ye, pilava takmis, pilav kamyonunun altinda kalirsin" demek mi sizin "saygi"dan anladiginiz? Tanimadigin ve fikrini begenmedigin birine " terbiyesiz, haddini bil, saygi duy yoksa...yukaridaki yukardan inip seni soyle hizaya getirir" gibi garip bir hiddete girip tehdit ederek mi kazanacaksiniz o muhtac oldugunuz "saygi"yi?
Once kendin saygili olmayi ogren, bu kontrol manyakligindan kurtul , baskalarinin fikrini dinlemeyi ogren, hosuna gitmiyorsa ya es gec ya da medeni sekilde fikrini savunmayi ogren, sonra baskasindan saygi bekle.
Bakiniz, eger birisine siddetle cevap verir tehdit ederseniz siz ISTISMARCIsiniz demektir.
Asıl zavallı sizin gibi düşünenlerRezalet. Zavalli ulkem.
Cani gonulden olmeni istiyorum. Pastirma olarakBen kendi olumumden korkmuyorum sizin olmemi dilediginiz kadar.
Neye saygi duymamiz bekleniyor, bu kadar absurd bir sey olabilir mi, nesiniz kimsiniz siz,nobel odulu mu aldiniz, kansere care mi buldunuz, olimpiyatta altin madalya mi aldiniz, milyonlarca insani doyuran bir yontem mi gelistirdiniz, cocuk gelinlerin olusmasini engellediniz?
nerede yazıyor bu?sanki okuma yazma bilen vardı da latin alfabesine geçince sorun oldu. halkın %3 ü okuma yazma biliyordu sadece. bir anda değiştirmek anadolu insanı için bir şey değiştirmedi. şimdi olaylar çarpıtılıyor ama bu gün dedemizin mezar taşını okuyamıyoruz diyenler atatürk olmasaydı tek kelime okuma bilmezdi. aksine ilk kez latin alfabesinden türkçe mealiyle Kur'an okudu bu halk. nankörlük etmeyin lütfen.
Sen İngilizce ve İspanyolca öğretilen ABD'den dön ülkene, ileride
çoluğuna çocuğuna böyle önemli diller varken Arapça dayatılsın. Kolaysa gel de dön şimdi göz göre göre... Kendi adıma konuşuyorum. İngilizce ve İspanyolca nerdee, Arapça nerde.
İngilizce ve İspanyolca'nın çok önemli diller olduğuna katılıyorum. Ama Arapça'nın daha az önemli olduğunu neye göre iddia ediyorsunuz ?
Dünyanın en çok konuşulan dilleri arasında
Türkiyenin dış ilişkileri açısından önemli bir ülke hem siyasi hem ekonomik.
Yani Türkiye'de bir gelecek ve kariyer isteyen biri için önemli bir artı bence Arapça bilmek.
İşveren olsam İngilizce ve İspanyolca bilen yerine İngilizce , İspanyolca ve Arapça bileni tercih ederim şahsen
Ya bunun özenti olacak bir yanı yok ki, aklın yolu bir. Sen halkına işe yarayacak, hayatta avantaj sağlayacak, para edecek yabancı diller öğretmek varken saçma sapan diller dayatamazsın. Batıysa Batı, biraz onların rasyonelliğine özenebilsek de uygulayabilsek keşke. Her yaptıklarını yapsınlar değil, neyi niye yapıyorlar, mantığı ne onların uygulamalarının... Bizdeki ne olmalı... Evet onların her yaptığına değil ama arkasındaki mantığına özensek hiç fena olmazdı.[/QU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?