Ilknurun mutlu yuvası :)

Çok daha mutlu günleri bu cıvıltının içinde yaşamanız dileğiyle bende çok beğendim evinizi

evını cok begendım arkadasım.ozellıkle balkonun,calısma odan ve yatak odası mobılyaların cok hosuma gıttı.huzurlu gunlerde oturun

teşekkür ederim kızlarrr balkonum benim el emeğim her ayrıntısıyl ben uğraştım. ve salıncağa otururz gece deniz manzarası izleriz çok güzel bi manzaram vardır zemuszemus

evin çok şirin çok tatlı güle güle otur bebeğinide işallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur.cnm bi odanın girişine ponponlar asılmş.çok hoşuma gitti kendinmi yaptın onları neye bağladın her hangi bir ip mi misina ipi fleanmı merak ettm bende yatak odasına yapmayı düşünüyorum açıkçası çok hoş olmş lütfen bana cewap verirmisin çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim:)

saol hayatım teşekkür ederimm , o ponponları ben yaptım ve içlerinden geçirdiğim şey misina evet, çok güzel duruyor evet fakat geçerken az da olsa karışıyor bende o yüzden iki yana tutturdum. ponponların ucuna yada ponponların aralarına ağırlık koyrsan karışmaz zannediyorum büyük boncuklardan olabilir mesela.

ilknurcumm çok şekerr bir evin var.Allah dogacak evladınızla ve eşinle birlikte nice mutlu günler geçirmenizi nasip etsin.opuyorumnanaktan

çok cıvıl cıvıl güzel bir ev ben bayıldım rengarenk sıcacıkk.sağlıkla,mutlulukla,huzurla oturun canım...bebişinizle mutluluklarrra.s.

gercekten cok tatlı cok sırın bı ev.. gule gule otur canım.. opuyorumnanaktan agız tadıyla saglıkla mutlulukla huzurla.. :Saruboceq: yalnız o yatak odası mobılyalarına bayıldım.. :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…