Ilknurun mutlu yuvası :)

eviniz çok güzel gerçekten. kendi tarzı olan taklit olmayan zevkle döşenmiş bir ev. huzur içinde otururn inşallah

cok güzel eviniz güle güle oturun renklere bayildim...
kirmizi nasil olur diye merak ediyordum harika olmus..

güzel bir ev balkon çok rahat gözüküyor güle güle oturun.

içinizde ki sıcaklığı evinize de yansıtmışsınız... gönülleri açan bir eviniz var ne güzelll

iyi günlerde yaşamanız dileğiyle..

güle güle eşinle ve bebişinle mutluluk ve huzurla oturun canım arkadaşın dediği gibi bende merak ettim mankeni?

woww yatak odasına bayıldım eğer mümkünse mobılyasını nerden aldığınızı söyleyebilir misinz? mutluklar dilerim

şıkır şıkır bir evin var çok cici yatak odandaki mobilyalar çok değişik onlarıda sevdim ama ordaki kadın manken varya ben ondan çok korkardım gözümü açtığımda karşımda hayalet gibi
mutfağında çok cici ama kçcük olduğu için çok kalabalık gibi geldi bana göz yoruyor
genel anlamda çok güzel güle güle oturun

Balkona ve yatak odanızdaki cesur renge bayıldım.Çok sıcak bir ev. Allah evinizde bebeğinle eşinle sevdiklerinle huzurlu bir hayat sunar size.

çok teşekkür ederim kızlar sağolun. opuyorumnanaktan . o yata odasındaki manken sadece obje. kaynım mağaza açmıştı iş olmayınca kapattı, bende mankeni aldım aslında benim niyetim yani aklımda olan proje mankene smokin giydirip elinede telsiz telefonu yerleştirmekti. ve onu girişe koyacaktım. gördüğünüz gibi giriştede yer olmayınca napiyım napiıyım bodruma koymayada kıyamadım . giydirdim dedim şimdilik kalsın burda.başta evet korkutuyordu kaydirigubbakcemile3 ama alıştık hele gece ışıkları kapattığımızda sokak lambası yüzünün yarısına vuruyor aradan :jeyyar: görende kalsın atma diol, ölece kaldı yani anlıcanız. :smiley-cool:

Back
X