Ilknurun mutlu yuvası :)

Allahım yarabbım bu nasıl bır ev boyle nasıl renklı nasıl renklı nasıl yapıyosunuz bunu ıcınızdenmı gelıyor boyle cıvıl cıvıl susulu evlerı gorunce kendı evım cok bos cok yalın gelıyo yatak odası super bıde balkonmus kapatmıssınız sanırım orası super super super cok begendım kullanıslı dınlenılecek guzel vakıt gecırelecek bıyere donusmus balkon? somıneyıde guzel degerledırmıssın ıyı gunlerde mutlulukla huzurla oturun Allah bebişinizide kucagınıza almak nasıp etsın ....

ay ben hıc begenmedım ne ole karman corman rengarenk ıykkkk
cok zevksızzsın canım kusura bakma ama
daha duzenlı ve ozenlı olabılırmıs yatak odan ıgrenc ne ole kırmızı duvarlar felan valla kusura bakma alakasız renkler turuncu kırmızı lıla
:olmaz: hıııııııııııııııııııııııc begenmedım:umursamaz:

sağolun kızlar yorumlarnız çok mutlu etti beni opuyorumnanaktan hepinize çok teşekkür ederim :utangac:. evet tatlım yatak odasında ki çiçeği ben yaptım. aslında evde ki çoğu dekor bana ait. Allah herkesede bizede sağlıkla mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin. :Saruboceq: hepinizi öpüyorum :CüvCüv:

ay ben hıc begenmedım ne ole karman corman rengarenk ıykkkk
cok zevksızzsın canım kusura bakma ama
daha duzenlı ve ozenlı olabılırmıs yatak odan ıgrenc ne ole kırmızı duvarlar felan valla kusura bakma alakasız renkler turuncu kırmızı lıla
:olmaz: hıııııııııııııııııııııııc begenmedım:umursamaz:

sana ayrıca teşekkür ederim :icecream:

güle güle otur canım çok güzel bir evin var

Back
X