merhaba kızlar size yaşadığım hala süren gelen bir olayı anlatmak istiyorum benim ilkokuldan bu yana kadar çok aşırı samimi olduğum bir kız arkadaşım vardı zamanında evlendi ayrıldı vs çok sıkıntı çekti ben hep yanında oldum her ağladığında beni arardı beni bulurdu yanında hatta elimdeki paramın bile yarısını onun ıcın rahatlıkla harcayan insandım evlendi şehir dışına çıktı heray muhakkak yanına giderdim hergünde gece 3 demez sabah 5 demez beni arardı kocam şunu yaptıu çok moralim bozuk vs diye neyse gelzaman gitzaman kocadan ayrıldı destek oldum beni birgün birisi ile tanıştırdı (şuanki nişanlım ) nişanlım ile farklı şehirlerde oldugumuz için ilk zamanlar hep telde konuşurduk benim yanıma gelirdi 1-2 gün kalıp dönerdi bu aradaşımda o sıra yeni boşanmıstı bana bak sen o erkege çok zaman ayırıyorsun beni ihmal ediyorsun diye sitemkar şakalar yapardı bende niaşnlım ile telde konuşurken bak nesrin istem ediyor ihla ediyorsun beni diyor diye söylüyor dedim oda haklı kız biraz onada zaman ayır dedi vs kapadık sonra kız arkadaşım aradı dedim ki senin kulaklarını çınlattık bana yaptığın latifeden nesrin kıskanıyor onada zaman ayırmam lazım dedim diye soyledım he oylemı dedı hadi görşürüz dedi kapadı sonra bana bir mesaj yolladı mesajda şu yazıyordu ''GÖRMEMİŞİN BİR SEVGİLİSİ OLMUS VS VS SEN KİMSİN Kİ BEN SENİN İLİŞKİNİ KISKANAYIM FESAT İNSAN UCUZ İNSAN '' yazmıs bende cok sasırdım aradım sen ne diyorsun dememe kalmadan telde açtı ağzını yumdu gözünü namusumdan tutunca aklınıza gelebilicek tüm ayıp terbiyesiz lafları soyledı aramızdan sır olarak saklanan gızlı seylerıde alenı söylemezmı şasırdım kaldım anneside arkadan yazıklar olsun vs dıye soylenmez mı benım ıcın derken kapadım suratına telı o zman bu zaman 1 sene yüzüne bile bakmadım aramadım mesaj attı aradı acmadım sonra vazgectı sonra benden özür diledi ben yanlış anladım vs diye bende tamam dedım onca yılın hatırına ama içimden hiç konuşmak gelmiyor hemde hiç nişanlımda sakın konusma dengesı bozulmus bugun bunu yapan yarın neler yapar dedı ne yapcagım bılmıyorum hıc konusmak ıstemıyorum ck kırgınım birde annesi ile yolda karşılastım gecen hafta kadın karsı kaldırama gecmezmı ıyıce nefret ettım dıyebılırım annemde arkadasın zor zamanlar gecırdı bunalımdaydı yenı bosanmıstı affet o gunlerı unut arkadaslıgını bozma dıyor ne yapacagım bılmıyorum
ne yapsam sızce