• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk yıl dönümü

Tuansk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
93
85
3
33
Kızlar 1.5 ay önce annem vefat etti
10gun önce eşim askere gitti bir seneliğine
Eşimden başka kimsem yok kısaca o da melek gibi bir adam ..
O kadar güzel kutladı ki anlatamam fotoları görseniz Sizde bayilirsiniz
Bana çok romantik güzel bir şarkı yada fon müziği söyler misiniz çok lazım

Başınız sağ olsun da konunun başıyla sonu arasında bağlantı kuramadım.:KK64:
Evlilik yıldönümünüz mü?

İlk cümleyi belirtme sebebiniz?
Başınız sağolsun.

İlk cümleyi belirtme sebebiniz?
Başınız sağolsun.
Bu aralar hiç iyi değildim şu an sığıntı gibi hissediyorum hala ..düşün baban evlenmiş hemen annenin ardına ..sen abin de kalıyorsun o da taşınıyor başka bir eve her temizliklerini hizmetlerini yapıyorsun yengen girip çıkıp sana surat asiyo ..
O kadar zor ve sancılı bir dönem ki anlatamam
Sadece o kadar acının üzerine eşimin böyle ince birsey düşünmesi beni çok mutlu etti
Sanırım kendimi ifade edebilmisimdir kusura bakma

Neden kendi evinizde kalmiyorsunuz?
Tek koymuyor kayınvalidem o da sorunlu biri ..eşim bunu biliyor o da abimlerde kal dedi
İki yengem var büyük olan çok iyi onda kalacaktim Allah korkusu var en azından onda çok çok iyidir
Ama 1ayligina bu abimde kalmam lazım öğle yani

Tek koymuyor kayınvalidem o da sorunlu biri ..eşim bunu biliyor o da abimlerde kal dedi
İki yengem var büyük olan çok iyi onda kalacaktim Allah korkusu var en azından onda çok çok iyidir
Anladım da 1 sene başkasının evinde kalinmaz ki, tabi surat yapar yenge. Ben de evimde uzun süre yatılı misafir istemezdim kaldı ki kendi eviniz var. Kayinvalideye ne ki? Tek kalsanız ne yapacak, olay mı çıkaracak?

yapmayın lütfen kendi kardeşiniz olsa 1 yıl evinizde istemesiniz, o kadınların yerine koyun kendinizi, kimseyi dinlemeyin kapatın kapınızı oturun evinizde.

Konuyu anlamadim ama yillarin megastar Tarkan i Mustafa Ceceli gibi ciftlere vicik vicik dugun sarkisi yapti..
Beni cok sev..
Bu isinizi gorur bence ..

yapmayın lütfen kendi kardeşiniz olsa 1 yıl evinizde istemesiniz, o kadınların yerine koyun kendinizi, kimseyi dinlemeyin kapatın kapınızı oturun evinizde.
Canim 1 ay bile değil abimin kapısında kalamazsam kimde kalabilirim ?????
Kesinlikle karşıyım bu cumlene .
Benim 26 yıllık yengem var Allah razı olsun 3 yıl lisede yanında kaldım beni de çok sever
Benim annem olum dosegindeyken büyük yengem yine elinden geleni yaptı .
Yapmabilir de ben illaki yapacak demiyorum
Kapına düşmanın bile gelse ihtiyacı varsa neden geri ceviresin ?
Ben onlara elimden geleni yapınca iyi de bir ihtiyacım olduğunda mı kotu
Bırakın Allah aşkına bu düşünce yapısı bana ters
Eşini seviyorsan elinden geleni yapmalı bir kadin ki ben o kadar kötü biri değilim çok şükür

Anladım da 1 sene başkasının evinde kalinmaz ki, tabi surat yapar yenge. Ben de evimde uzun süre yatılı misafir istemezdim kaldı ki kendi eviniz var. Kayinvalideye ne ki? Tek kalsanız ne yapacak, olay mı çıkaracak?
Ayrıca iki abim var birinde 1ay diğerinde 1 sene kalicam .
Ve büyük abimle yengem kendileri gel burda kal sana iş bulalım dedi ne kadar böyle dinlemeden bilmeden hüküm kesiyorsunuz :)

Canim 1 ay bile değil abimin kapısında kalamazsam kimde kalabilirim ?????
Kesinlikle karşıyım bu cumlene .
Benim 26 yıllık yengem var Allah razı olsun 3 yıl lisede yanında kaldım beni de çok sever
Benim annem olum dosegindeyken büyük yengem yine elinden geleni yaptı .
Yapmabilir de ben illaki yapacak demiyorum
Kapına düşmanın bile gelse ihtiyacı varsa neden geri ceviresin ?
Ben onlara elimden geleni yapınca iyi de bir ihtiyacım olduğunda mı kotu
Bırakın Allah aşkına bu düşünce yapısı bana ters
Eşini seviyorsan elinden geleni yapmalı bir kadin ki ben o kadar kötü biri değilim çok şükür

Mecbur olsa yabanciyi bile sokakta birakmazsin ama ben kendi evi dururken kimsenin evimde kalmasini kabul etmezdim.
Ki daha bugun yazdim eltimi, gorumcelerimi ne kadar sevdigimi, ama istemem yani, bir evde 2 kadin olmaz, yemegime düzenime karissa batar, karismasa hizmetcisi miyim diye batar, 1 yil boyunca esimle rahat rahat birlikte olamam yan odada kardesi oturuyorken, evliligim altust olur.
Emin olun siz de deneseniz siz de istemezsiniz.
Kimse istemez, mecburiyetten kabul eder.
Diyorum ya caresiz bir insana yabanci olsa acarim kapimi, bir care bulana kadar da elimden geleni yaparim, ama kocam askerde, evde tek kalmami istemiyor diyene, benim de kocam askere gitti, o da tek kalmami istemiyordu ama ben kaldim derim, kaldim da cunku, bilmem anlatabildim mi?

Ayrıca iki abim var birinde 1ay diğerinde 1 sene kalicam .
Ve büyük abimle yengem kendileri gel burda kal sana iş bulalım dedi ne kadar böyle dinlemeden bilmeden hüküm kesiyorsunuz :)
Anladım iki abiniz olduğunu, gel kal diyebilirler de rahat edemezler sonuçta bunu sizin düşünmeniz gerekir yük olmayayım diye. 1 sene az buz değil. Hem siz de kendi evinizde daha rahat ederdiniz. Neyse siz bilirsiniz tabi.

Evi olan insanın başkasında kalması bence abes ve gereksiz..tek başına kalamayan biri ilerde kocası iş seyahatine gittiğinde kalacak kapımı arayacak..bana uygun değil başkasının evine 1 ay yada 1 yıl çöreklenmek..

Evi olan insanın başkasında kalması bence abes ve gereksiz..tek başına kalamayan biri ilerde kocası iş seyahatine gittiğinde kalacak kapımı arayacak..bana uygun değil başkasının evine 1 ay yada 1 yıl çöreklenmek..
Ne kadar üslubun bozuk.
Kimin ne durumda olduğunu bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz .benim sorum neydi siz nerelere geldiniz .
Bence sen şu bozulan kelimelerini bı git düzelt sana şunu diyim SENİN PENCEREN KİRLİYSE BENİM CİCEKLERİM SANA ÇAMUR GORUNUR !

Anladım iki abiniz olduğunu, gel kal diyebilirler de rahat edemezler sonuçta bunu sizin düşünmeniz gerekir yük olmayayım diye. 1 sene az buz değil. Hem siz de kendi evinizde daha rahat ederdiniz. Neyse siz bilirsiniz tabi.
Şunu diyim canım tek kalacak durumda olsaydım kalirdim .benim ne durumda oldugumu bilemezsin değil mi ? Ben bunları düşünemeyecek kapasitede biri miyim herseyi geçtim benim eşim ABİME COK GUVENDİ bazı durumlar oldu bu bana gurur verici .eşim hele öğle ihtiyatlı biri ki anlatamam gerçekten sagolun zaten iyi değildim aşırı derecede mahvettniz psikolejimi
Ben mutlu olmaya çalışıyorum zaten güçlü durmaya
Ben size bunları sormak için konu açmadım farkındaysan
İnsanların özeli vardır bazı şeyleri itiraf edemez .
Neyse uzatmak istemiyorum şunu anladım ki çevremde fikirlerini onemsedigim insanlara sormaliymisim bazı şeyleri BENİ BİLEN KİSİLERE

Cok uzuldum.
Ama 1 yil cok uzun bir sure. Abinizin evi bile olsa..
Eşinizle konusup kendi evinizde kalın bence..

Mecbur olsa yabanciyi bile sokakta birakmazsin ama ben kendi evi dururken kimsenin evimde kalmasini kabul etmezdim.
Ki daha bugun yazdim eltimi, gorumcelerimi ne kadar sevdigimi, ama istemem yani, bir evde 2 kadin olmaz, yemegime düzenime karissa batar, karismasa hizmetcisi miyim diye batar, 1 yil boyunca esimle rahat rahat birlikte olamam yan odada kardesi oturuyorken, evliligim altust olur.
Emin olun siz de deneseniz siz de istemezsiniz.
Kimse istemez, mecburiyetten kabul eder.
Diyorum ya caresiz bir insana yabanci olsa acarim kapimi, bir care bulana kadar da elimden geleni yaparim, ama kocam askerde, evde tek kalmami istemiyor diyene, benim de kocam askere gitti, o da tek kalmami istemiyordu ama ben kaldim derim, kaldim da cunku, bilmem anlatabildim mi?
Canım bu senin bakış açın
Ve gerçekten bu düşüncelerle yaşamak çok zor olmalı senin için
Benim abim daha dogrusu şu hayatta 2 abim bir ablam var kimsem yok onlar iyi ki varmış
Senin şu düşüncelerin şok etti beni
Demek ki benim büyük yengem melakeymis
Demek ki ben de ogleymisim benim abimde
Benim abim bacanaginin 3 gunlik ortada kalmış bebeğini 8 sene büyüttü babalık etti
Yengemde abimin bu hareketinden ötürü hep bize iyi davrandı
Karsilikli hoşgörü iyilik güzellik varken neden hep insanlar böyle olumsuz düşünür anlamam .

Ne kadar üslubun bozuk.
Kimin ne durumda olduğunu bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz .benim sorum neydi siz nerelere geldiniz .
Bence sen şu bozulan kelimelerini bı git düzelt sana şunu diyim SENİN PENCEREN KİRLİYSE BENİM CİCEKLERİM SANA ÇAMUR GORUNUR !

Özlü söz yazmakla bana haddimi bildirmiş olmuyorsunuz..üslübumda bozukluk yok gerçekleri duymak hoşunuza gitmedi..evlenecek kadar kocaman bir kadın ama tek başına evinde kalamayacak kadar küçük kız çocuğu..lisede üç yıl kal,evlen yine kal..abinin iyi niyetini suistimal denir buna.yenge ne seni sevmek nede seni bir ömür pişpişlemek zorunda değil..abiyle yenge arasına huzursuzluk sokmadığına nasıl bu kadar eminsin..oğlumun evi diyen kaynanalara, birde yengeme ne abimin evi diyen görümceler eklendi evlerden ırak.

Back
X