• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk ve ikinci hamileliginiz arasindaki fark?

ikierkekannesi34

iki cocuk annesi ❤❤
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
894
842
103
31
Kizlar birsey merak ediyorum benim mesela ilk hamileligim cok zor gecti hep kustum 9 ay boyunca mide yanmalari cabasi bana hep ilki oyle gecti diye ikincide oyle gececek diye bir kaide yok belki bunda iyi olursun deniyor ama ben hala korkuyorum daha cok yeniyim ilki zor gecip ikincisinde kolay gecen varmi?

bende merak ediyorum fark oluyor mu acaba. ilk hamileligimde oglumda çok rahattım hic bisey anlamadim. ama bunda biseylerden tiksinme sabah bulantilari oluyor ama cikarcak kadar değil 🤷🏼‍♀️ bakalım bizi neler bekliyor

ilk hamileliğimi ilk 3 ay bulantılı geçti ama gerisi rahattı. Şimdi ikinciye hamileyim çok kötüyüm 8. haftalık henüz ama mahvediyor beni inşallah 3. aydan sonra düzelir :işsiz:

Kizlar birsey merak ediyorum benim mesela ilk hamileligim cok zor gecti hep kustum 9 ay boyunca mide yanmalari cabasi bana hep ilki oyle gecti diye ikincide oyle gececek diye bir kaide yok belki bunda iyi olursun deniyor ama ben hala korkuyorum daha cok yeniyim ilki zor gecip ikincisinde kolay gecen varmi?
İkincide daha az bulantım olmuştu, ama çok güçsüzdüm, hemen yoruluyordum, parmağımı zor kaldırıyordum.

ilk gebeliğim çok rahattı sadece son 2 ayda bebek baskı yaptıgı için yatmak zorunda kalmıştım aradan 6 yıl geçti şimdi yine hamileyim çok şükür ama çok zor geçiyo ilaçlara ragmen gece olan kramplar hala mide bhlantıları aniden gelen halszilk açlık krizleri bebişin daha şimdiden baskk yapması geçmeyen diş ağrıları her hamilelik farkljymış🙈

ilk gebeliğim çok rahattı sadece son 2 ayda bebek baskı yaptıgı için yatmak zorunda kalmıştım aradan 6 yıl geçti şimdi yine hamileyim çok şükür ama çok zor geçiyo ilaçlara ragmen gece olan kramplar hala mide bhlantıları aniden gelen halszilk açlık krizleri bebişin daha şimdiden baskk yapması geçmeyen diş ağrıları her hamilelik farkljymış🙈
Ilki erkekmiydi peki cinsiyette etkiliyormus sanirim 😏

Back