- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AnlatilmazYasanirEki Görüntüle 3297197 @AnlatilmazYasanir canım benimkine de bakar mısın.üçüncü gebeliğim.6 haftalık karından ultrason.ilk resimde sağda duruyor bebek,sonraki resimlerde solda anlayamadım bende.doktor açısını değiştirmiş herhalde
AnlatilmazYasanir
Bence diğer iki görsel düz açı, ona göre de erkek canımEki Görüntüle 3297197 @AnlatilmazYasanir canım benimkine de bakar mısın.üçüncü gebeliğim.6 haftalık karından ultrason.ilk resimde sağda duruyor bebek,sonraki resimlerde solda anlayamadım bende.doktor açısını değiştirmiş herhalde
AnlatilmazYasanir
teşekkür ederim canım,birde bebeği sağ kasığımda orda hissediyorum bebeğiBence diğer iki görsel düz açı, ona göre de erkek canım
Bebek sağındaymış zaten ultrason resmine bakıncateşekkür ederim canım,birde bebeği sağ kasığımda orda hissediyorum bebeği
KarındanMerhaba! 7+1 günlük tahmin alabilirmiyim
Merhaba yorum geldi mi acaba? Benimde böyleydi 6 haftalık
Merhaba yorum geldi mi acaba? Benimde böyleydiBizede tahmin yapar mısınız 6+6 gunlukken çekildi VAJİNAL USG
Yok gelmediMerhaba yorum geldi mi acaba? Benimde böyleydi 6 haftalık
Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?