- 2 Ocak 2021
- 123
- 127
Evet merak ediliyor ben çatlıyorum meraktan bir oğlum var buda kız olsun isterim nasipGeçmiş olsun inşallh şimdi iyisinizdirinsan hem merak ediyor hemde erkenden öğrenip büyüyü bozmak istemiyor en doğru olanı doktor söyleyecek
Maşallah Allah bağışlasın her annenin bir hayırlı kızı mutlaka olsun derim hep Allah gönlünüze göre versin inşallahEvet merak ediliyor ben çatlıyorum meraktan bir oğlum var buda kız olsun isterim nasip
Teoriye göre kizBu kız kardeşimin bebeği cinsiyeti belli oldu sizce nedir
Eki Görüntüle 2788863
Evet yalan uYdurma olabilir bizde girgirina yapiyoruz doktor degilimBence bu hepsini yalanlıyor 6 haftalık kız 7 haftalık erkek gibi duruyor. Demekki bebeğin yeri surekli değişiyor teori yalan
Aynen bizdede durum ayniEvet merak ediliyor ben çatlıyorum meraktan bir oğlum var buda kız olsun isterim nasip
6-7 hafta arası varsa yorumlayabilirim ama uzman değilim öyle eğlencesineEki Görüntüle 2789978 lutfen yorum yaparmisiniz kizmi erkekmi
Sanırım kız gibi geldi banaMerhaba benim bebişin cinsiyetinide tahmin edebilir misiniz?Üzerinde haftalar yazıyor . 6 haftalık vajinadan 7 haftalık karından simdiden teşekkür ederim
Karından sanırım eğer öyleyse erkek gibi geldi ama bebeğin yerinden dolayı tahmin ediyorum bazı arkadaşlar plesantaya göre yapıyor ben onu bilmiyorumBu kız kardeşimin bebeği cinsiyeti belli oldu sizce nedir
Eki Görüntüle 2788863
Teşekkür ederim canım suan 13 haftalık oldum sırtı dönük oldugu icin doktor tam göremedi ama %70 kız olabilir dedi 15 hafta olunca tekrar gideceğim ozaman inşallah sırtı dönük olmazSanırım kız gibi geldi bana
Oyyy maşaAllahTeşekkür ederim canım suan 13 haftalık oldum sırtı dönük oldugu icin doktor tam göremedi ama %70 kız olabilir dedi 15 hafta olunca tekrar gideceğim ozaman inşallah sırtı dönük olmaz
Bebeğin konumuna göre kız sanırımBi oglum var onceligimiz saglikli olmasi tabiki ama insan merak ediyor canm banada bakarmisin 8+3 karından