Ilk Tüp Bebek DenemesiYDİ! İKİZLERİMİ KAYBETTİM.KÖTÜYÜM TEKRAR HAMİLE KALABİLİRMİYİM?

Ilk Tüp Bebek Denememi Sizlerle Paylaşip Nutluluğumu Yazmiştim çünkü Ikizlerime Hamileydim İLK DENEMEMDE PEKTE İYİ GEÇMEYEN BİR HAMİLELİĞİM VARDI KANAMAYLA TAM DURDU ATLATTIM DERKEN BİRAZDA DR.İHMALİ KESE AŞAĞI İNDİĞİNİ FARKETTİM GİTTİĞİMDE SADECE IŞIKLA BAKIP BİŞEY YOK DENDİ.. 10GÜN O ŞEKİLDE NORMAL HAYAT DÖNDÜM... ALLAH BANA BİR KIZ BİR ERKEK EVLAT NASİP ETMİŞTİ....... AMA OLAN OLDU TEKRAR İÇİM RAHAT ETMEYİP DR.GİTTİĞİMDE. KESE İYİCE DIŞARI ÇIKMIŞ AÇILMA 3CM OLMUŞTU.. ERTESİ GÜN KASILMA DURDURULAMAYIP 5CM.SUYUM GELDİ VE OĞLUMU KAYBETTİM.. TIPTA AZ GÖRÜLEN BİR VAKAYLA OĞLUMUN EŞİ İÇERDE BIRAKILDI.KIZ BELKİ DAYANIRSA 3 VEYA 4 HAFATA YAŞAMA İHTİMALİ OLUR DİYE HAST.15.GÜN YATTIM BENDE TEHLİKEDEYDİM HEM KANAMA HEMDE ENFEKSİYON TEHLİKEM VARDI... HERŞEY İYİ GİDERKEN ENF.YÜKSELMİŞ YİNE RAHİM DİĞER EŞİ ATMAK İÇİN AÇILMIŞ VE 11 GÜN ARAYLA KIZIMI KAYBETTİM... SORUYORUM Bİ DAHA HAMİLE KALABİLİRMİYİM İKİNCİ KEZ TÜP BEBEKLE???? ACIM ÇOK BÜYÜK ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN.... 21. VE 23.HAFTAMDA KAYBETTİM ALLAH'IM BANA SABIR VER........
canım seni anlıyorum acın çok büyük bende bu yolla 3 üz hamıle kaldım kala kala elımde bi kızım kaldı onu doğurabildim şimdi kızım 4,5 yasında eşimi kaybettim kızım 1 yasındayken sana sadece şunu sölemek isterim ki ben asla umudumu yitirmedim savaştım hayat şimdi 1 0 galıp başladım çünkü yanımda dünya güzeli bi kızım var umut et sabır dile sabret eşine sımsıkı sarıl inanki hayat çok güzel içinde acılar barındırsada....

canım seni anlıyorum acın çok büyük bende bu yolla 3 üz hamıle kaldım kala kala elımde bi kızım kaldı onu doğurabildim şimdi kızım 4,5 yasında eşimi kaybettim kızım 1 yasındayken sana sadece şunu sölemek isterim ki ben asla umudumu yitirmedim savaştım hayat şimdi 1 0 galıp başladım çünkü yanımda dünya güzeli bi kızım var umut et sabır dile sabret eşine sımsıkı sarıl inanki hayat çok güzel içinde acılar barındırsada....

cnm emrak ettim iklisinmi nasıl kaybettin kaçıncı haftalarda keşke benimde bitanesi kalsaydı desteğim olurdu sein bi destekçin kalmış Allah kızını sana bağışlasın... hayat zor valla bilmiyorum alışamdımmm

yağmurcum bişey sorcam sana.bu rahim ağzı boyuna vajinal ultrasonlamı bakıyor doktorlar.benim bakıyorlar ama karnımdan.merak ettim de vajinal mi bakmaları lazım.

yok cnm vajinal ultrasabnna gerek yokmuş karından biraz kasıklara doğru bakılıyomuş...

çok saol canım ya bende doktorumu değiştirdim buna gittiğimde daha ben söylemeden doktor söyledi rahim boyunu takip etmemiz lazım diye. ama karından bakıyo ya acaba dedim vajinal daha mı sağlıklı olur. teşekkürler valla her soruma sabırla cevap verdin.:1hug:

YAĞMURCN nasılsın görüşemiyoruz artık nerelerdesin
neler yapıyorsun
toparladın inşALLAH
dr gittin mi

ayyyyyyyyyyyyyyy ne çok sorum varmış
demekki uzun zamandan beri görüşememişiz
a.s. özlemişimdir de ben seni

geçmiş olsun.Allah sabır versin.yaşadıklarının aynısını 3üz bebeklerle yaşadım ben.ilk tüp bebek denemesiydi.16.haftalıkken ikisi düştü.dikiş atıldı.tam bir hafta sonrada kalan biri erken doğumla gitti.Allah hiçkimseye yaşatmasın çok zor günlerdi.ama şimdi tekrar hamileyim.sakın tekrar olmaz diye düşünme.inşallah çok beklemeden tekrar hamile kalıp kucağına alırsın bebeğini.:teselli:

canım sen tüp bebegi nerde yaptırdın yaaaa

yok cnm vajinal ultrasabnna gerek yokmuş karından biraz kasıklara doğru bakılıyomuş...

canım arkadaşım herşeyin hayırlısı ALLAHTAN VERENDE ALLAH ALANDA BİZLER SABRTMESİNİ BİLMELİYİZ.YETERKİ BİZLER UMUTLARIMIZI YETİRMEYELİM DEMEKKİ BÖYLESİNİ ALLAHIMIZ UYGUN GÖRMÜŞ.İKİNCİSİNDE SAGLICKLA ALIRSIN BEBEİŞLERİN KUCAGINA ALLAHIN İZNİYLE ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

çok saol canım ya bende doktorumu değiştirdim buna gittiğimde daha ben söylemeden doktor söyledi rahim boyunu takip etmemiz lazım diye. ama karından bakıyo ya acaba dedim vajinal daha mı sağlıklı olur. teşekkürler valla her soruma sabırla cevap verdin.:1hug:

cnm ne demek ya istediğini sorabilirsin aşkolsun herzaman yanındayım yeterki siz yaşamayın böylşe durumlar ben yandım başkalarına destek olmak isterim herzaman yazabilirsin özel msjdan burdan beklerim benim acım tazelenmiyıo merak etmeyin alıştım yani aynı

YAĞMURCN nasılsın görüşemiyoruz artık nerelerdesin
neler yapıyorsun
toparladın inşALLAH
dr gittin mi

ayyyyyyyyyyyyyyy ne çok sorum varmış
demekki uzun zamandan beri görüşememişiz
a.s. özlemişimdir de ben seni

byuralardayım cnm bu hafta kayın val,ideme geldim o yüzden takılamıyom fazla eve dönücem bugün msndede göremiyorum valla bende özledim umarım iyisindir ben hala aynıo manyak gibiyim bi ağlıyor bi gülüyorum bugün kayınvalidemde bebişlere aldığı nevresimler gördüm çok güzel kızmla oğluma çok üzüldüm ya ağladım off. allah'ım bi daha nasip eder inşallah

allah sabır versin canım çok üzüldüm ama ümidini kaybetme allah isteseydi o bebekler bi şekilde yaşardı bende ikiz annesiyim ve bi kızım bi oğlum var sakın isyan etme benim oğlum çok minik doğdu v edoktorlar yaşamaz bu bebek anneye bişi demeyin demişler ama allahım onun yaşamasını istedi biz oğlumun topuklarına vuruyoduk çimcik atıyoduk uyanıp mamasını yesin diye inan bana ve zorla yaşattık şimdi üç yaşındalar tüp bebek değil canım benimki belki merak edersin ama inan bana yeniden çocukların olabilir sende benim oğlum gibi yaşama sımsıkı tutun ve iyileştiğinde yeniden dene her hamilelikte düşük olabilir eğer doktorların suçuysa onlar emin olki öbür dünyamızda görücek ve çekilcek çilcek çilelere sahib olacaklar sen rabbine sığın canım allah sana ve eşine hayırlr evlat versin ve böle dua et seni tanımasamda sanal arkadaşıma bende dua etçem minik yavrularına gelince o sen öldüğünde bir gün mezara konduğunda seni kokundan tanıyıp bu benim annem deyip sana şefaat etçekler aynı şey babaları içinde geçerli onun için rahat ol canım allah sabır versin

Bir arkadasi senin gibi 1 tup denemesinde,,,cocuklari kaybetti,ikinci kez yaptirdi suan saglikli ikizleri var...tabiki olabilir,,,allah herkese saglikli akilli hayirli evlatlar nasip etsin !!!!

inşallah cnm ya ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz teşekkürler br gün bende bebeişlerimi doğduğunda ayzarım ama ikizlerimide unutmıcam hiç bir zaqmn canım kızım canım oğlumu onları çok seviyorum hala içim acıyo.

hıç unutulur muu onlarr yureğimizin bi köşesinde ...yerleri hep orda inşş ..elden bi şey gelmiyor veren de alanda o......elbet bı hayır varr biz kuluz bılemeyızz ama inşş rabbım sabredenlere daha guzell bebişlerr daha hayırlı bebişlerr vererekk yureklere su serperr... inşş dualarımıızz makbul olurrrrrrrrrrrrrrrr

canim benim,
Allah yardimcin olsun oncelikle. ben de ilk hamileligimde (dogal) oglumu 21. haftada rahim yetmezligi yuzunden dogurdum. benim de serviks uzunluguma bakilmamisti, ustelikte Amerika'da. Aslinda 1 santimden bile kucukmus ve tasimama imkan yokmus. Cok kotuydu. Oglum 357 gram dogdu yasamadi. Simdi rahmetli anneannesinin koynunda yatiyor. Sonra dikis yaptirdim ve ikinci oglumu Dogal) zamaninda dogurdum. 15 aylik oldu Masallah. Su anda da 4,5 haftalik ikizlere hamileyim (tup bebek) yani sen de hamile kalacak ve hamilelikte dikisini yaptirip saglikla kucagina alacaksin insallah. Ama bu sefer hamilelikte cok iyi bir riskli hamilelik uzmanina gitmen sart. Benim doktorum cok super bir riskli hamilelik uzmani ve ben 8 yildir taniyorum. Avrupa Florence Nightengale Hastanesinde Herman Isci 212 8811'den randevu alabilirsin ve SSK filan gecerli. O seni takip eder en guzel sekilde ve dikisini yapar. Super bir insandir. Bizi habersiz birakma canim ve Allah en kisa zamanda kucagini doldursun insallah.
Ece

üzülme dicem ama mğümkün deil ALLAH İNŞ İKİNCİSİNİZ NASÜP EDER SEN KENDİNE İYİ BAK ben senin yerinde olsan dr halil ibrahim tekine git bacım nişantaşında vali konagının orda ilk görüşme ücretsiz bende ona gittim arkadaşımın tavsiyesi üzere bana başka dr tüpnbebek denedi ama olmadı megersem tüplerimin alınması grekliymiş bana herşeyi tane tane anlattı bilgilendirdi sana bol şanlar dilerim dua ile kal vede:CüvCüv:kal

elbette hala için acır sen annelik duygusunu tatmışsın birkere inan bende çok üzüldüm ama sen hayattasın ve eminim yeniden anne olursun bu dünyanın en güzel duygusu çünki sakın ümidini kaybetme olurmu

ben iki kez aşılama oldum şartlar iyi deyildi eşimin görevi nedeni ile hakkariye gitmiştik orda aşılama oldum yetelideyillerdi şimdi orda görev bitti ist geldik tekrar aşılama yaparlarmı yoksa direk tüp bebeğe geçerlermi tüp bebek zormu ne olur beni bilgilendirin

slm geçmiş olsunçok üzüldüm bu konuda birşey bilmiyorum yalnız aşılamada hmile kaldınsa tekrar aşılama olursun bunu dumuştum ama tüp bebekğin en zorlu tarafı yumurta toplama onun zorluğu uykudan uyandıktan sonraki ilk 10 dk biraz sancılı olyor herkeste değişiyormuş çünkü nekadar çok yumurta toplanırsa okadaar ağrıda oluyor

X