Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ilk Tüp Bebek DenemesiYDİ! İKİZLERİMİ KAYBETTİM.KÖTÜYÜM TEKRAR HAMİLE KALABİLİRMİYİM?
bende tüp bebek tedavisi görmedim ama çevremde çok vardı.o yüzden baya bilgi sahibi oldum.herşeyde vardır bir hayır.sakın üzülme ve ümidini kaybetme neden olmasın benim arkadaşım 2. denemesinde 3 bebek vardı ve onun tüpleri tıkalıydı.hem maddi hem de manevi olarak yıkılmıştı son umuduydu diyebilirim.önce 1.si sonraki hafta 2. düştü.ümidini tamamen kaybetmişti.ama bak Alklahın işine aşağıda olmasına rağmen sağlıklı bir bebeği var. dualarını eksik etme umudunu sakın kaybetme canım inşallah hayırlısı ile bebeklerini kucağına alısın
Canım melek kızın ve melek oğlundan sonra tekrar tüp bebek denemeniz oldu mu?senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
yok canım olmadı denemedik tekrar zaten dr da en az 6 ay dedi tavsiyem 1 sene düşünmeyin dedi benim dondurulmuşumda yok ben istemedim dondursunlar düşüncem tazelerle tutmuyorsa dondurulmuşla nasıl tutacak diyeydi ama şimdi ki aklım olsaydı dondurturdum. Bende senin gibi hemen olsun istedim ama elden gelmiyo işte dr korun dedi. ben dedim neden zaten olmuyo eşten kaynaklı olsun dedi hiç yok değil ya dedi hamile kalırsan aynı şeyleri yaşarsın dedi rahim toparlanamdan... Şöyle 1 sene dolsun yaz sonu gibi tekrar düşünüyorum ama bu sefer kararsızım kaç emriyo koydurcam (