Ilk Tüp Bebek DenemesiYDİ! İKİZLERİMİ KAYBETTİM.KÖTÜYÜM TEKRAR HAMİLE KALABİLİRMİYİM?

çok geçmiş olsun canım tüm sayfaları okuyamadım.
ama kalırsın.
Rabbim istedi mi alıyor,istedi mi veriyor.
kendini çok üzme lütfen,yiyecek ekmeği yoktu demekki.bende bebeğimi kaybettim,cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde öğrendim..
Karına göre dert veriyor Rabbim..

sauböceg teşkekkürler doğru söylüyon RABBİM HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİR..

MUMUDİHABA İYİ OLMAYA ÇALIŞIYPRUM CNM ŞİMDİDE EŞİM RAHATSI ONU TAKTIM KAFAYA

Ilk Tüp Bebek Denememi Sizlerle Paylaşip Nutluluğumu Yazmiştim çünkü Ikizlerime Hamileydim İLK DENEMEMDE PEKTE İYİ GEÇMEYEN BİR HAMİLELİĞİM VARDI KANAMAYLA TAM DURDU ATLATTIM DERKEN BİRAZDA DR.İHMALİ KESE AŞAĞI İNDİĞİNİ FARKETTİM GİTTİĞİMDE SADECE IŞIKLA BAKIP BİŞEY YOK DENDİ.. 10GÜN O ŞEKİLDE NORMAL HAYAT DÖNDÜM... ALLAH BANA BİR KIZ BİR ERKEK EVLAT NASİP ETMİŞTİ....... AMA OLAN OLDU TEKRAR İÇİM RAHAT ETMEYİP DR.GİTTİĞİMDE. KESE İYİCE DIŞARI ÇIKMIŞ AÇILMA 3CM OLMUŞTU.. ERTESİ GÜN KASILMA DURDURULAMAYIP 5CM.SUYUM GELDİ VE OĞLUMU KAYBETTİM.. TIPTA AZ GÖRÜLEN BİR VAKAYLA OĞLUMUN EŞİ İÇERDE BIRAKILDI.KIZ BELKİ DAYANIRSA 3 VEYA 4 HAFATA YAŞAMA İHTİMALİ OLUR DİYE HAST.15.GÜN YATTIM BENDE TEHLİKEDEYDİM HEM KANAMA HEMDE ENFEKSİYON TEHLİKEM VARDI... HERŞEY İYİ GİDERKEN ENF.YÜKSELMİŞ YİNE RAHİM DİĞER EŞİ ATMAK İÇİN AÇILMIŞ VE 11 GÜN ARAYLA KIZIMI KAYBETTİM... SORUYORUM Bİ DAHA HAMİLE KALABİLİRMİYİM İKİNCİ KEZ TÜP BEBEKLE???? ACIM ÇOK BÜYÜK ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN.... 21. VE 23.HAFTAMDA KAYBETTİM ALLAH'IM BANA SABIR VER........

Allah kimseye senin yaşadıklarını yaşatmasın günlerdir konu başlığını görüyorum ve cesaret edip açıp okuyamamıştım bu gün okumak istedim. Yaşadığın büyük sabır istiyor inşallah allah en kısa zamanda sana tamamına erdirerek yaşatsın bu sevinci. Okurkende çok endişeye kapıldım bende ikiz bebek bekliyorum ve tüp bebek tedavisiyle 12 haftada kesin olmamakla beraber cinsiyetleri biri kız biri erkek ve okurkende direk ben nasıl bir tehlikedeyim diye endişelenmeye başladım umarım benim başıma gelmez.:teselli:

Ilk Tüp Bebek Denememi Sizlerle Paylaşip Nutluluğumu Yazmiştim çünkü Ikizlerime Hamileydim İLK DENEMEMDE PEKTE İYİ GEÇMEYEN BİR HAMİLELİĞİM VARDI KANAMAYLA TAM DURDU ATLATTIM DERKEN BİRAZDA DR.İHMALİ KESE AŞAĞI İNDİĞİNİ FARKETTİM GİTTİĞİMDE SADECE IŞIKLA BAKIP BİŞEY YOK DENDİ.. 10GÜN O ŞEKİLDE NORMAL HAYAT DÖNDÜM... ALLAH BANA BİR KIZ BİR ERKEK EVLAT NASİP ETMİŞTİ....... AMA OLAN OLDU TEKRAR İÇİM RAHAT ETMEYİP DR.GİTTİĞİMDE. KESE İYİCE DIŞARI ÇIKMIŞ AÇILMA 3CM OLMUŞTU.. ERTESİ GÜN KASILMA DURDURULAMAYIP 5CM.SUYUM GELDİ VE OĞLUMU KAYBETTİM.. TIPTA AZ GÖRÜLEN BİR VAKAYLA OĞLUMUN EŞİ İÇERDE BIRAKILDI.KIZ BELKİ DAYANIRSA 3 VEYA 4 HAFATA YAŞAMA İHTİMALİ OLUR DİYE HAST.15.GÜN YATTIM BENDE TEHLİKEDEYDİM HEM KANAMA HEMDE ENFEKSİYON TEHLİKEM VARDI... HERŞEY İYİ GİDERKEN ENF.YÜKSELMİŞ YİNE RAHİM DİĞER EŞİ ATMAK İÇİN AÇILMIŞ VE 11 GÜN ARAYLA KIZIMI KAYBETTİM... SORUYORUM Bİ DAHA HAMİLE KALABİLİRMİYİM İKİNCİ KEZ TÜP BEBEKLE???? ACIM ÇOK BÜYÜK ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN.... 21. VE 23.HAFTAMDA KAYBETTİM ALLAH'IM BANA SABIR VER........

canim cok iyi anliyorum seni acinida...sabirli olmaya calis ve bundada bir hayir vardir de canim...bende yasadim dusugu cok acitiyor ruhunu insanin ama Allahin bir bilmdigi vardir muhakkak..insallah yeniden olur canim.....

Allah Korusun Cnm Sen Dikkat Et Benim Gibi Yapma! Her Dr.gittğinde Rahim Boyuna Baktir Ben çok Tecrübesizdim Benim Yaşadiğimi Kimse Yaşamasin Cnm Yeterki Başiniza Gelmesin Istediğinizi Sorun

Yağmurcn; öncelikle sana çok geçmiş olsun.. Yüce Rabbim sabır versin.. bazı yazılarını okuyorum bana; psikolojin epey kötü gibi geldi.. bende 32.hft da bebeğimi kaybettim.. çok üzüldüm, içim hala da acıyor...Ama o acıyla yaşamaya devam edersem Yüce Rabbim e haksızlık yapmış olurum.. Çünkü O'ndan gelen herşeye iyi de kötü de olsa razı olmalıyız... nezaman ki bebeğim aklıma düşse gözümden yaşlar geliyor ama takılıp kalmamaya çalışıyorum.. kısmetimiz böyleymiş diyorum.. inanıyorum ki bebeklerimize günün birinde kavuşacağız... elbette iyi kötü günler yaşayacağız ama kendimizi bırakmamalıyız.. gelecekte hayırlısıyla bebeğimize sahip olacağımız umudu beni heyecanlandırıyor.. sadece zamanını sabırla beklemeliyiz... burada ki kişilerle yazışmak beni çok rahatlatıyor.. aynı sorunları yaşayan kişilerin oldugunu bilmek acımızı az da olsa hafifletiyor... doktorun yeni gebelik konusunda mutlaka yardımcı olur... Yüce Rabbim e inancını yitirme... bizim için en dogrusunu en hayırlısını mutlaka verecektir...

Allah Inancim Büyük Ağlarken Dua Ediyorum Isyan Etmiyorum Diye

Dediğin Gibi Burda Sizlerle Paylaşmak Beni Rahatlatiyo Inan Ben Erken Doğum Serklaj Nedir Bunlarin Bilmezdim Yaşayinca Ve Burda Okuyunca Anladim Allah'im Inşall Bize Güzel Günler Gösterecek Her Inşin Br çikişi Vardir

Allah Inancim Büyük Ağlarken Dua Ediyorum Isyan Etmiyorum Diye

Dediğin Gibi Burda Sizlerle Paylaşmak Beni Rahatlatiyo Inan Ben Erken Doğum Serklaj Nedir Bunlarin Bilmezdim Yaşayinca Ve Burda Okuyunca Anladim Allah'im Inşall Bize Güzel Günler Gösterecek Her Inşin Br çikişi Vardir

mutlaka; dediğin gibi bizi de güzel günlerin beklediğine inanıyorum... sabrı öğrenmek için bunları yaşamamız gerekiyormuş diye düşünelim.. sağlıcakla kal...

büyük geçmiş olsun canım. ama senin ve bebeklerin için hayırlısı olan buydu belki bunu ancak RABBİM bilir. ALLAH ım inşallah yeniden annelik duygusunu yaşatır sana ve tüm bebek isteyenlere. moralini yüksek tut.

allah sabirlar versin cok zor bir durum canim benim basima 5 kez geldi ve herzaman diyorumki allah boyle hayirli gordu verende allah alanda allah sadece ya dunyaya gozlerini acip olseydi ozaman hic dayanamazdim yine boyle olmasindada vardir bir hayir diye kendime teselli ediyorum gercekten bebeklerim heran aklimda esine ve sana cokk sabirlar versin canim guclu olki birdaha dene insallah birdaha yuzunu guldursun rabbim

Amin .cnm Ben Güçlü Olmaya çalişiyorum Artik Allah Kimseye Yaşatmasin çok Zro Dedğin Gibi Ya Bikere Kucağim Alasaydim Off Işte O Zaman
önce Bize Sağlik

Amin .cnm Ben Güçlü Olmaya çalişiyorum Artik Allah Kimseye Yaşatmasin çok Zro Dedğin Gibi Ya Bikere Kucağim Alasaydim Off Işte O Zaman
önce Bize Sağlik

kucagina alsaydin daha aci gelirdi canim...kucagina almamis olman daha iyi bence..yanlis anlama kucagina alsaydin acin daha buyuk olurdu demek istiyorum....

Canım yaşadığın üzüntüler sebebiyle bu kadar karamsarsın yaşadıkların hiç kolay değil haklısın ama bence umudunu hiç yitirme her işte bir hayır vardır bence herkes bebişlerine kavuşacak ama biraz vakti var demekki
rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin
kendini yıpratma hiçbiri senin suçun değil ki
biraz kendini toparla yeniden denersin ne olur üzülme yanlız değilsin
rabbim ne eylerse güzel eyler
bebişlerin yeniden gelecek ve sen onlar için güçlü olmak zorundasın
sevgilerrr

geçmiş olsun canım.allahım bi daha böyle acı yaşatmasın.inşallah bi an önce toparlanır ve tekrar denersin.allah emanet ol canım.

yağmurcn canım moralını düzelt artık hep güzel günler olacak işALLAH

eşine de çok geçmiş olsun inşALLAH önemli birşeyi yoktur

bende öyle umud ediyroum her inşin bir çıkışı vardır heralde DERDİ VEREN RABBİM DERMANININDA VERECEKTİR BİLİYORUM...

çok üzldüm ben yeni yim rabbim sabır vers bende ikzlerimi kaybettim birini onaltı birini yirmidört haftada dogdu bi hafta küvezde kaldı ama kaybettim çok zor yaşamayan gercekten allaayamaz rabbim herkesin gönlüne göre vers bu mübarek cuma günü

çok üzldüm ben yeni yim rabbim sabır vers bende ikzlerimi kaybettim birini onaltı birini yirmidört haftada dogdu bi hafta küvezde kaldı ama kaybettim çok zor yaşamayan gercekten allaayamaz rabbim herkesin gönlüne göre vers bu mübarek cuma günü

tşkkürettim .. evt sen iyi anlarsın :KK43: yaşadıklarımız zor ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN VE GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN..

X