Ilk Tüp Bebek DenemesiYDİ! İKİZLERİMİ KAYBETTİM.KÖTÜYÜM TEKRAR HAMİLE KALABİLİRMİYİM?

Üzülme canım ya bazen insanın basireti bağlanabiliyor, herşey kısmet be arkadaşım bu hayatta...Bak biliyorsun ki yumurtaların kaliteli ve ilk denemede 2 side tutmuş...Çoğu insan 5 defa yaptırsa da tutmuyor.aslında tedavini hangi dr yaptıysa ona gitmeli bende nuri beyle aynı muayenahaneyi ve hastaneyi paylaşan tansel beyin hastasıyım bende çok memnunum..Çiftehavuzlara gidiyorum sen orayı biliyormuydun?

mesela ben arkadsim 5 tefa yapdirdigim halde evlat koklamak nasip olmadi, olmayinca olmuyor. neresi yada dr, kim önemli degil sadece rabbim ol desin yeter,allah yardimcimiz olsn

Üzülme canım ya bazen insanın basireti bağlanabiliyor, herşey kısmet be arkadaşım bu hayatta...Bak biliyorsun ki yumurtaların kaliteli ve ilk denemede 2 side tutmuş...Çoğu insan 5 defa yaptırsa da tutmuyor.aslında tedavini hangi dr yaptıysa ona gitmeli bende nuri beyle aynı muayenahaneyi ve hastaneyi paylaşan tansel beyin hastasıyım bende çok memnunum..Çiftehavuzlara gidiyorum sen orayı biliyormuydun.. EVET BEN TEDAVİMİ NURİ BEYDE FERTICENTERDA GÖRDÜM TEK YANLIŞIM MUAYNEHANESİNE GİTMEDİM ASLINDA KARTINI ALDIM ÇİFTEHAVUZLARDAKİ JİNECARE AMA DEDİĞİN GİBİ BASİRETİ BAĞLANIYO İNSANIN ÖZEL HAST.DOĞUM YAPTIM VE DİĞER BEBEK İÇİN UĞRAŞILIRKEN 15 GÜN YATTIM ANLAYACAĞIN KAT KAT FAZLASI ÇIKTI.. ŞUAN LOHUSALIK DÖNEMİNDEYİM 40 GÜNÜM GEÇTİKTEN SONRA NURİ BEYE Bİ KONTROLE GİDİCEM VE HER ŞEYİ KONUŞUCAM..

mesela ben arkadsim 5 tefa yapdirdigim halde evlat koklamak nasip olmadi, olmayinca olmuyor. neresi yada dr, kim önemli degil sadece rabbim ol desin yeter,allah yardimcimiz olsn

DOĞRU SÖYLÜYOSUN BİR YANDAN SEVİNİYORUM EN AZINDAN HAMİLE KALABİLDİM DİYE AMA DİĞER YANDAN İÇİM HALA YANIYOR YAVRULARIMA O KADAR YAKLAŞMIŞKEN... BİLMİYORUM YİNEDE KAFAM KARMAKARIŞIK... ALLAH'IM SANADA NASİP ETSİN... AMA BÖYLESİNİ DEĞİL SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI ARKADAŞIM... İNAN BÖYLESİ ÇOK ZOR

Ilk Tüp Bebek Denememi Sizlerle Paylaşip Nutluluğumu Yazmiştim çünkü Ikizlerime Hamileydim İLK DENEMEMDE PEKTE İYİ GEÇMEYEN BİR HAMİLELİĞİM VARDI KANAMAYLA TAM DURDU ATLATTIM DERKEN BİRAZDA DR.İHMALİ KESE AŞAĞI İNDİĞİNİ FARKETTİM GİTTİĞİMDE SADECE IŞIKLA BAKIP BİŞEY YOK DENDİ.. 10GÜN O ŞEKİLDE NORMAL HAYAT DÖNDÜM... ALLAH BANA BİR KIZ BİR ERKEK EVLAT NASİP ETMİŞTİ....... AMA OLAN OLDU TEKRAR İÇİM RAHAT ETMEYİP DR.GİTTİĞİMDE. KESE İYİCE DIŞARI ÇIKMIŞ AÇILMA 3CM OLMUŞTU.. ERTESİ GÜN KASILMA DURDURULAMAYIP 5CM.SUYUM GELDİ VE OĞLUMU KAYBETTİM.. TIPTA AZ GÖRÜLEN BİR VAKAYLA OĞLUMUN EŞİ İÇERDE BIRAKILDI.KIZ BELKİ DAYANIRSA 3 VEYA 4 HAFATA YAŞAMA İHTİMALİ OLUR DİYE HAST.15.GÜN YATTIM BENDE TEHLİKEDEYDİM HEM KANAMA HEMDE ENFEKSİYON TEHLİKEM VARDI... HERŞEY İYİ GİDERKEN ENF.YÜKSELMİŞ YİNE RAHİM DİĞER EŞİ ATMAK İÇİN AÇILMIŞ VE 11 GÜN ARAYLA KIZIMI KAYBETTİM... SORUYORUM Bİ DAHA HAMİLE KALABİLİRMİYİM İKİNCİ KEZ TÜP BEBEKLE???? ACIM ÇOK BÜYÜK ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN.... 21. VE 23.HAFTAMDA KAYBETTİM ALLAH'IM BANA SABIR VER........
canım çok geçmiş olsun üzülme demiyorum çünkü şu an neler hissettiğini anlıyorum sabret zaman en iyi ilaç bende 20. haftada kaybettim oğlumu ve 6 ay bekle dendi sende bekle canım ruhen ve bedenen hazır ol her şeyde bir hayır vardır unutma sen sağlıklı olduktan sonra tekrar yine bebeğin olur inş hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü olur k. i. b

gerçekten çok üzüldüm senin adına...herşey Allahtan,sabrımızı sınıyor Allah,yoksa Onun için bize bebiş vermek çok mu zor...ol der ve oluverir...sen içini ferah tut ve şükret hamile kalabiliyorsun,kendini biraz da olsa toparlayınca başla bence tekrar tedaviye..ve kayıplara sebep her neyse mutlaka doğru dürüst araştırın,inş yüzün gülecek....yüzümüz gülecek.....:teselli:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ilk Tüp Bebek Denememi Sizlerle Paylaşip Nutluluğumu Yazmiştim çünkü Ikizlerime Hamileydim İLK DENEMEMDE PEKTE İYİ GEÇMEYEN BİR HAMİLELİĞİM VARDI KANAMAYLA TAM DURDU ATLATTIM DERKEN BİRAZDA DR.İHMALİ KESE AŞAĞI İNDİĞİNİ FARKETTİM GİTTİĞİMDE SADECE IŞIKLA BAKIP BİŞEY YOK DENDİ.. 10GÜN O ŞEKİLDE NORMAL HAYAT DÖNDÜM... ALLAH BANA BİR KIZ BİR ERKEK EVLAT NASİP ETMİŞTİ....... AMA OLAN OLDU TEKRAR İÇİM RAHAT ETMEYİP DR.GİTTİĞİMDE. KESE İYİCE DIŞARI ÇIKMIŞ AÇILMA 3CM OLMUŞTU.. ERTESİ GÜN KASILMA DURDURULAMAYIP 5CM.SUYUM GELDİ VE OĞLUMU KAYBETTİM.. TIPTA AZ GÖRÜLEN BİR VAKAYLA OĞLUMUN EŞİ İÇERDE BIRAKILDI.KIZ BELKİ DAYANIRSA 3 VEYA 4 HAFATA YAŞAMA İHTİMALİ OLUR DİYE HAST.15.GÜN YATTIM BENDE TEHLİKEDEYDİM HEM KANAMA HEMDE ENFEKSİYON TEHLİKEM VARDI... HERŞEY İYİ GİDERKEN ENF.YÜKSELMİŞ YİNE RAHİM DİĞER EŞİ ATMAK İÇİN AÇILMIŞ VE 11 GÜN ARAYLA KIZIMI KAYBETTİM... SORUYORUM Bİ DAHA HAMİLE KALABİLİRMİYİM İKİNCİ KEZ TÜP BEBEKLE???? ACIM ÇOK BÜYÜK ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN.... 21. VE 23.HAFTAMDA KAYBETTİM ALLAH'IM BANA SABIR VER......canim yazini okudum ve cok üzüldüm senin acini paylasiyorum bende tüpbebek tedavisiyle4.denememde hamile kalmistim ve 3-ayimda kaybettim bebegimi genede ne diyeyim bilmiyorum allah meleklerimizi yanina cabuk aldi cok üzücü bu durum ama allah bizlere sabir versin insallah bizde hamile kaliriz gene ve bebeklerimizi kucagimiza aliriz. cok cok gecmis olsun..

cok üzgünüm yagmurcn kendine iyibak üzülme elden birsey gelmiyor allah büyüktür insallah gene bebeklerin olur

selam

çok üzüldüm yaşadıklarına , hiç kolay değil şimdi seni teselli etmek milyonlarca cümlede yazsam sana
şimdi sorguluyorsun neden dr gitmedim niçin bunu yapmadım diye.Kaderi değiştirmek mümkün olmuyor cennete güzel iki tane küçük kanatlı meleklerin var.Koruyacaklar bundan sonra annelerini ve umarım yeniden yaşayacaksın anneliği , koruyacaklar bundan sonra kardeşlerini yaşadıkların tecrübe olacak , hem sana aslında bizede hepimiz temkinli atacağız adımlarımızı yaşadıklarınla .Onların sayesinde belki dünyaya birçok bebek gelecek .Ama gönlümüz isterdi ki onlarda olsun hayatta.Diyorum ya alın yazsısı bu kadarmış kısmetleri.Üzgünüz çok hepimiz ama inana bunca acılara rağmen yaşayacaksın anneliğini o zaman teslli olacaksın.

canım benim allah sabır versin. aynı şekilde olmasa da ben de yaşadım böyle birşey ve alllah bir daha yaşatmasın canım. olacakla öleceğin önüne geçilmiyor canım. kendini umarım en kısa zamanda toparlarsın. unutursun diyemiyorum çünkü biliyorum unutulmuyor canım ama hayat bizler için devam ediyor mücadele devam ediyor.

rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin bir gün inşallah

Bebeklerimsiz Bi Gün Daha........ Bişey Daha öğrendim Kizimi Görmüşler Ailemden Saçlari Varmiş Yavrumun Siyah... öyle Merak Ettimki..... Ağlamak Ağlamak..... Allah'im.......

Bebeklerimsiz Bi Gün Daha........ Bişey Daha öğrendim Kizimi Görmüşler Ailemden Saçlari Varmiş Yavrumun Siyah... öyle Merak Ettimki..... Ağlamak Ağlamak..... Allah'im.......

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kelimeler kifayesiz şuanda :çok üzgünüm:

ya ne olur umutdan bahsedin..yeni üyeyim buraya ve ilk tüp denemem...bunları okuyunca ekran karşısında kilitlendim kaldım...ağlamaktan gözlerim şişti...yapmayın ne olur...her şerde hayır vardır...ya engelli, sağlıksız doğsa ya da belki de doğduktan, sarılıp, kokladıktan sonra kaybetsek inanın çok daha zor...evet büyük acı...allahım sabır versin...ama ne olur hayata tutunmayı unutmayın..kendi canımıza karşı da sorumluluklarımız var...bir de bizim gibi acemilerin sizlerin tecrübelerine ve umutlarına ihtiyacı var..eminim en kısa sürede sağlıklı-tombiş bir bebeği emzireceksiniz...allah hepimize nasip etsin...

canım geçmiş olsun kendini üzme yeniden olur allah sana ve eşine sağlık versin benimde yok bebek tüp olucam bende rabbim hayırlı evlatlar hepimize nasip etsin vardır bunda da bi hayır ne diyelim canım sana bi soru da sorayım sizde sorun neydi tüp bebek yaptınız benim sebepsiz fertilite de o yüzden sordum tekrar geçniş olsun inş en kısa zaman da bebiş lerini kucaklarsın annesi

canım geçmiş olsun kendini üzme yeniden olur allah sana ve eşine sağlık versin benimde yok bebek tüp olucam bende rabbim hayırlı evlatlar hepimize nasip etsin vardır bunda da bi hayır ne diyelim canım sana bi soru da sorayım sizde sorun neydi tüp bebek yaptınız benim sebepsiz fertilite de o yüzden sordum tekrar geçniş olsun inş en kısa zaman da bebiş lerini kucaklarsın annesi

teşekkürler.. bizim erkek faktörü sorun... ALLAH BİZE HAYIRLI HAMİLELİKLER NASİP EDER İNŞALLAH..... SAĞLIKLI BEBEKLER........

başın sağolsun, çok geçmiş olsun arkadaşım. çok zor günler geçirmişsin dayanması çok zor ama her şerde bir hayır mutlaka vardır, inanıyorum ki allah sanada banada hepimize sağlıklı bebekler nasşp edecek

canimmmm rabbim yardimcin olsun inanaki acini sen gibi baylasiyoruz biz kader arkadsiyiz, rabbimmmmm yavrularimizi bize gönder ne olur

Yagmurcn başın sağolsun Elbette yine olur umudunu yitirme Allah büyüktür Verende alanda o.Demekki hayırlısı böyleymiş

X