İlk tüp bebek denemem

Bi arkadaşıma da aynısını söylediler 1 yumurta olmuş sadece hatta doktor Aşılama yapalım dedi arkadaşım ben bu kadar ilaç kullandım şansımı denemek istiyorum dedi ve o bir yumurta embriyo oldu tuttu şu an 30 haftalık hamile ve devlette tüp bebek yaptırdı mucizeler seninle olsun rabbim kolaylaştırsın inşallah 😍😍😍
Ayyy çok güzel haber inşallah benimde öyle olur. Daha önce hiç bu aşamaya gelmedim. Sadece prp sonrası 2 tane folikul vardı ona da hiç ilaç felan kullanmadım kocamandi zaten yumurtalar sonra boş cıktı içleri. Şimdi hiç umudum yokken bu kadar büyüdü. Hatta doktora şunu dedim ' bu kadar ilacı boşuna veriyorsunuz bana büyümeyecek yine' şükür büyüdü inşallah içi de dolu ve kalitelidir. Çünkü bugün ki e2 sonucum 250 civarıydı. Burda okudum folikul başına 200 e2 kaliteli demekmiş diye inşallah yüzümüz guler bakalım. Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün 🤗

Herkese merhabalarr
geceyagmuru geceyagmuru nasil oldu toplama işlemi?
  • 19 Nisan bugün opu oldum 22 adet yumurta alınmış doktor bir daha ki adetinde transferi gerçekleştireceğimizi çok fazla yumurta alındığı için dinlenmesi gerektiğini söyledi. Fitil ve Ağrı kesici verildi. Lutinus fitil 511₺ sabah akşam 5 gün boyunca kullanılacak.

X