İlk tüp bebek denemem

Amin amin inşallah canım. İzmir ise Erol Tavmergeni tavsiye ederim. Sizin tüp bebek sebebiniz neydi?

Merhaba ben adetin 2ci gunu başladim. O gun yumurtalari saydi sadece. tedavimin 3cu gunu, ve adetimin 5ci gunu en kucuyu 10mm olmakla buyumuşduler. 10 11 civariydi yumurta boyutu. Yarin tekrar ultrasona giricem. Adetin 9cu gunu okacak. Ben de çok merak ediyorum tedavi alanlarin yumurta boyutlarini. Bana istedigimiz gibi dedi doktor ve dozda degisiklik yapmadi sadece cetrotide ekledi çatlamayi onlemek için. Bi de arkadaşlar ben gonal, menapur ve cetrotideyi ard arda vuruyorum. Yani birini vurup digerini hazirliyorum. Eşim yapiyor igneleri o da akşam 7 gibi geliyor o yuzden hepsini akşam yapuyorum. Acaba aralarina zaman koymali mi?

Canım herşey istediğin gibi olsun inşallah . Bende transfer oldum 12 Nisan'da . 2 ay önce yumurtam toplandı sonra dinlendim . Bu sırada yumurtalarimi doktora ben sordum yoksa belki benimkide söylemezdi :) sadece iyi iyi diyip duruyodu bide transferimi yaparken "güzel günler göreceğiz çiçekli gunler" diye bir şarkı söylüyordu hahaha gülesim geldi

Aaaaa öyle mi demekki değişiyor enteresan bir daha sorayim ben

Bende yarın yani 15. De muayeneye gideceğim bakalım ne diyecekler ve bizzat soracağım
Ben bugün sordum cok yumurta olmus kactane dedm doktoruma cooook dedi güldü salı toplama yapılacak suan boyutlari guzel bir sürü oldugunu icin tek tek soylemedi inşallah kaliteli cikar yumurtalar

Pes peşe yap dediler bana. Benimde regli 2. Günü 4mm
Regli 6. Günü 10mm
Regli 9 günü 14 mm olmuş. Şimdi cetrotide ve diğerleri devam pazartesi tekrar görüşelim dedi. Umarım buyur. Büyümesi normal mi dedim günde 1-2 mm arasi buyumesini istiuoruz oyle de oluyor dedi..

Benim de yarin 9cu gun. Bakalim bana ne diycek. Kaç yumurta gorunuyor sjzde?

Düzeltiyorum. Cetrotide öğlen 2 de yapıyorum gonal f + meriofert + saizen bu üçünü de pes peşe yapıyorum akşam 9.da

Amin inşallah.

Evet kızlar bugün* muayenem oldu kana bakıldı herşey yolunda yumurtalar 15-16 cm e ulaşmış istedikleri 17-18 cm 2 tane daha cetrodite verdi bugün ve yarın vurulacağım 330x2=690₺ akşam Gonal f 225 vurulacağım. Yarın yine gelin dediler bakalım hayırlısı

Hahah dr baya neşeli ve pozitif ne güzel. Benim de sormak hiç aklıma gelmiyordu yorumları gördükten sonra sordum ve tedavimin 8. Günü yumurtalar 15-16-17 mm olmuş dr iyi dedi ilave cetrodite verdi yarın 9da yine gel dedi bakalım neler olacak

Ben bugün sordum cok yumurta olmus kactane dedm doktoruma cooook dedi güldü salı toplama yapılacak suan boyutlari guzel bir sürü oldugunu icin tek tek soylemedi inşallah kaliteli cikar yumurtalar
Vallahi bu sefer de kaç adet olduğunu soramadım tühhh hahahah yarın sorayım onu da. Maşallah sonuçlar çok güzel umarım bebeklerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız

Benim de regl 9. Günü 16-17 mm ama küçükler de var

Aaa ne güzel gayet iyi büyümüş bence inşallah güzel buyutlara ulaşır ve kaliteli embriyolar oluşur canım en zor süreç zaten yumurta toplamaya kadarki surec . Çünkü çok ilaç ve çok iğne kullaniyosun psikolojik çöküntü yaşadım ben 2 ay önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…