İlk tüp bebek denemem

Ben bugün sordum cok yumurta olmus kactane dedm doktoruma cooook dedi güldü salı toplama yapılacak suan boyutlari guzel bir sürü oldugunu icin tek tek soylemedi inşallah kaliteli cikar yumurtalar
Polikistik over var mı sizde?

Yoo çok şükür psikolojik birşey yaşamadım ağrılarım çok az oldu beni tek zorlayan kısım sigarayı azaltma oldu transfere kadar bırakmak istiyorum

Yoo çok şükür psikolojik birşey yaşamadım ağrılarım çok az oldu beni tek zorlayan kısım sigarayı azaltma oldu transfere kadar bırakmak istiyorum
Ben sigarayı 2017 de bıraktım ama ara ara hala nargile içiyorum şimdi canımda istemiyo değil ama kocam izin vermez

Kizlar doktordan geldim 16,17 mm olmuş her iki tarafda hepsi. Pazartesi tekrar ultrason. InsaAllah çarşamba toplanacak oglen. Kizlar sizler genetik incelemeye gonderiyor musunuz? Ben gondermiycem ya. Pişman olur muyum?

Kizlar doktordan geldim 16,17 mm olmuş her iki tarafda hepsi. Pazartesi tekrar ultrason. InsaAllah çarşamba toplanacak oglen. Kizlar sizler genetik incelemeye gonderiyor musunuz? Ben gondermiycem ya. Pişman olur muyum?
Gerek olup olmadığını dr söyler canım

Merhaba kızlar klinikten geldim salı günü yumurta toplamam var

* 16 nisan bugün kan ve muayenem oldu yumurtalar güzel gelişmiş 10 adetten fazla olduğunu anestezide daha da çok görülebileceğini söyledi dr. Artı olarak yarın için de bi adet cetrodite verdi ve yarın gece vurulacağım çatlatma iğnesi ovitrelle 250 gece 00:00 da vurulacağım. Nisan18nde akşam 22:00da 2 adet libalaks lavman yapılacak ama ben istemedim. O yüzden yememe dikkat edeceğim. Gece 23:00 bi tane Biokadin fitil verdi. Saat 03:00den sonra hiç birşey yenilip içilmeyecek. 19da salı günü yumurta toplanacak saat 10:15te.

Merhabalar Hanımlar bende 11 Nisan'da başladım tedaviye adetin ikinci günü ilk üç gün sadece gonal f 200 daha sonra iki gün gonal f 225 ve menapur 75 ile devam ettim bugün ki kontrolde gonal f 250 oldu menapur 75 ve ek olarak cetrotide başladık pazartesi tekrar kontrol var ve çok heycanliyim sizlerde nasıl durumlar

Ay kuzum çok sevindim senin adına inşallah bizlerde o günlere geliriz benimde 6. Günüm iğneler ile sabırsızım biraz kaç mm oldu acaba senin yumurtalar aşağı yukarı biliyor musun kaçıncı gündeydin ignelerde bugün

Hayirli olsun canim. Cumartesi de benim toplamam olacak. Transferle ilgili birsey dendi mi?

Merhaba hayirli olsun. Benim 9cu gunum bugun. 16, 17mm civarinda yumurtalar var. Cumartesi toplanacak InsaAllah. Ben de heyecanliyim

Canım ben konu sahibiyim tüm aşamaları yazdım orda detaylar da mevcut. Adetimin ikinci günü tedaviye başladım bugün 9. Gün oluyor yumurtalar 16-17 mm ye ulaşmış tedavimin 12. Günün de yumurta toplanacak. İğnelerimden sadece bu akşam Gonal f 225 vurulacağım ve o bitiyor. Yarın sabah cetrodite oda yarın biticek ve diğer gün fitin ve çatlatma iğnesi olacağım nasipse salı günü de yumurtalar toplanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…