- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Hahaha benim heyacanımı rüyalarım tetikliyor ikizlerim oluyorduHadi hayirlisi. Guzel haberlerle dön. Hepsi dolu çiksin, hepsi dollensin InsaAllah. Dualarimiz seninle. Benim de eşim şimdiden heyecanli. Beni de heyecanlandiriyor
Ay inşallah ozeldeysen sorun olmayabilirBen özellikle çift embriyo isteyeceğim inşallah doktorun itiraz etmez
Evet özel klinik Erol Tavmergen:)Ay inşallah ozeldeysen sorun olmayabilir
Güzel haberlerle inşallah .yumurta toplama zamanın ne zamanEvet özel klinik Erol Tavmergen:)
YarıııınnnnGüzel haberlerle inşallah .yumurta toplama zamanın ne zaman
Ay hadi güzel haberlerini alırız inşallah .ama test gününü beklemekte çok zor insllah bende güzel haberleri veririmYarıııınnnnkonu sahibiyim bu arada sürecimi okuyabilirsin
İnşallah buradan tüm arkadaşlarım pozitiflerini yazar ve mutluluğumuzu paylaşırızAy hadi güzel haberlerini alırız inşallah .ama test gününü beklemekte çok zor insllah bende güzel haberleri veririm
İnşallah bu mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olur. Aslında benim bir kızım var ona kardeş için ugrasiyorumİnşallah buradan tüm arkadaşlarım pozitiflerini yazar ve mutluluğumuzu paylaşırız
Ne güzel nasip olur inşallahİnşallah bu mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olur. Aslında benim bir kızım var ona kardeş için ugrasiyorum
Amin bu güzel duyguyu umarım hepiniz yaşarsınız umut kaybetmek yokNe güzel nasip olur inşallah
Inşallah bakalım bu hafta belli olurr.ilk defa bu e2 d3 yükseldi. Belki güzel birşeyler olurCanimmm rabbim ol derse tek yumurtadan ikiz nasib eder sen içini ferah tut inşallah güzel sonuçların olur
Ediyorum bu süreçte zaten olsun diye etmekten başka çarem yok. Hakkımızda hayırlısını versin allahım.Allah yeter ki ol desin önemli olan bir yumurta ve sperm değil mi?? Dua et bol bol
Cars olcam. Allah nasip ederse.Ne zaman opu olacaksın canım
Ayyy çok güzel haber inşallah benimde öyle olur. Daha önce hiç bu aşamaya gelmedim. Sadece prp sonrası 2 tane folikul vardı ona da hiç ilaç felan kullanmadım kocamandi zaten yumurtalar sonra boş cıktı içleri. Şimdi hiç umudum yokken bu kadar büyüdü. Hatta doktora şunu dedim ' bu kadar ilacı boşuna veriyorsunuz bana büyümeyecek yine' şükür büyüdü inşallah içi de dolu ve kalitelidir. Çünkü bugün ki e2 sonucum 250 civarıydı. Burda okudum folikul başına 200 e2 kaliteli demekmiş diye inşallah yüzümüz guler bakalım. Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsünBi arkadaşıma da aynısını söylediler 1 yumurta olmuş sadece hatta doktor Aşılama yapalım dedi arkadaşım ben bu kadar ilaç kullandım şansımı denemek istiyorum dedi ve o bir yumurta embriyo oldu tuttu şu an 30 haftalık hamile ve devlette tüp bebek yaptırdı mucizeler seninle olsun rabbim kolaylaştırsın inşallah
Ay InsaAllahHahaha benim heyacanımı rüyalarım tetikliyor ikizlerim oluyordu
Günaydın iyiyiz sen nasılsınGünaydın kizlar nasılsınız
Teşekkürler bende iyimGünaydın iyiyiz sen nasılsın