- 22 Ocak 2020
- 6
- 1
- 6
- 32
- Konu Sahibi Kadere72636363
-
Embriyoların kaliteli olması sadece dış görünüş ile alakalıdir kaliteli görünmesi genetik bozukluk olmadığı sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Genetik test yapılmadan da bunun anlaşılması mümkün değildir zaten. Eğer tutunmadiysa yüksek ihtimalle sağlıksız bir bebekti ve vücut onu kabul etmedi. Uzulmeyin bir dahakine nasip olur insallahMerhaba arkadaşlar lütfen yardım....
Eşimin sperm düşüklüğu olduğu için tüp bebek yapmaya karar verdik bulunduğumuz şehrin fakülte hastanesinde araştırmaya alındık rapor çıktı baya ilgilendiler benim sonuçlarım temiz çıktı 14 yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi 5.gune kadar bekledik 2 adet kaliteli embriyo transfer edildi. 2 tanesi donduruldu transferden 8 gün sonra çağırdılar kan testi için sonuç 0.200 herkes şaşırdı tutmamış sebebi nedir böyle birşeyle karşılaşan var mı acba üzüldüm ama tesellim var 2tane daha var ama 2 kaliteli embriyo neden tutmaz bilmiyorm üzgünüm yardim
Daha sağlıklı daha hayırlı bir evlat olarak gelmesi gerekiyormuş. Bunun nasibi yokmuşMerhaba arkadaşlar lütfen yardım....
Eşimin sperm düşüklüğu olduğu için tüp bebek yapmaya karar verdik bulunduğumuz şehrin fakülte hastanesinde araştırmaya alındık rapor çıktı baya ilgilendiler benim sonuçlarım temiz çıktı 14 yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi 5.gune kadar bekledik 2 adet kaliteli embriyo transfer edildi. 2 tanesi donduruldu transferden 8 gün sonra çağırdılar kan testi için sonuç 0.200 herkes şaşırdı tutmamış sebebi nedir böyle birşeyle karşılaşan var mı acba üzüldüm ama tesellim var 2tane daha var ama 2 kaliteli embriyo neden tutmaz bilmiyorm üzgünüm yardim
Benim de ilk denemem tutmadi bizde çok şaşırdık Ekim gibi ikinci denemeyi yapacazMerhaba arkadaşlar lütfen yardım....
Nasıl yani? Tüp bebek yapacaklarında, yumurta spermle birleştirdikten - döllenme gerçekleştikten sonra kontrolde genetik testler yapılıyor daha transfer yapılmadan. Hatta genetiğinde bozuk olan embriyoları imha ediyorlar. Yani ben böyle biliyorum.Embriyoların kaliteli olması sadece dış görünüş ile alakalıdir kaliteli görünmesi genetik bozukluk olmadığı sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Genetik test yapılmadan da bunun anlaşılması mümkün değildir zaten. Eğer tutunmadiysa yüksek ihtimalle sağlıksız bir bebekti ve vücut onu kabul etmedi. Uzulmeyin bir dahakine nasip olur insallah
Eşinizin sperm testi var mı canım?Merhaba arkadaşlar lütfen yardım....
Yoo öyle bir şey yok genetik test dediğiniz şey embriyo başına 350-400 dolar ve sonuçları hemen çıkmıyor. Ben kendine kendine genetik test yapan hiçbir tüp bebek merkezi görmedim. Doktor gerekli görürse birkaç başarısız deneme üzerine isteyebilir ve ailenin maddi durumu varsa yaptırabilir bunu.Nasıl yani? Tüp bebek yapacaklarında, yumurta spermle birleştirdikten - döllenme gerçekleştikten sonra kontrolde genetik testler yapılıyor daha transfer yapılmadan. Hatta genetiğinde bozuk olan embriyoları imha ediyorlar. Yani ben böyle biliyorum.
Canım ilk olumsuz denemeden sonra histereskopi yaptırmışmıydınızCanım ben 5aa ve 4aa kaliteli embriyolarımdan negatif sonuç alıp 3bb ve 2bb embriyolarımla ikizlere hamileyimTamamen embriyonun genetigiyle alakalı sanırım diğerleri bozukmuş demek ki diyorum cunku doktorum hiç bir açıklama yapamamıştı cok şaşırmıştı onlar olmayınca
İki olumsuz denemem oldu canım tek tek transfer ettiler ikisinde de ekstra hiç bir şey yapmadılar sadece ikinci negatiften sonra tekrar hsg çektiler ama bir şey çıkmamıştı yineCanım ilk olumsuz denemeden sonra histereskopi yaptırmışmıydınız
İki olumsuz dan sonra iki embryo transverimi yaptılar sana canmİki olumsuz denemem oldu canım tek tek transfer ettiler ikisinde de ekstra hiç bir şey yapmadılar sadece ikinci negatiften sonra tekrar hsg çektiler ama bir şey çıkmamıştı yine
Evet canım diğerleri tek tek konmuştu bu sefer 2 tane koydularİki olumsuz dan sonra iki embryo transverimi yaptılar sana canm
herseyden once cok gecmis olsun. en kisa zamanda guzel haberler alirsin insallah.Merhaba arkadaşlar lütfen yardım....
Ben bu yazdıklarının genetik test incelemesi için yeterli olduğunu düşünüyordum. Bilmiyordum detaylar olduğunu, Allahım inşallah daha fazlasını öğrenmeme gerek kalmazGenetik testler belli başlı hastalıklar için yapılıyor. Kromozomları tam mı? Özel bir hastalık var mı gibi.
Canım ben 5aa ve 4aa kaliteli embriyolarımdan negatif sonuç alıp 3bb ve 2bb embriyolarımla ikizlere hamileyimTamamen embriyonun genetigiyle alakalı sanırım diğerleri bozukmuş demek ki diyorum cunku doktorum hiç bir açıklama yapamamıştı cok şaşırmıştı onlar olmayınca
Amin canım insallahAaa hamileymişsin ikitane hemde maşallah canım. Kucağına sağlıcakla almak nasip olsun inşallah.
5aa 4aa taze transfer miydi? 3bb 2bb taze mi dondurulmuş mu transfer oldunuz?
Sonunda çabanın karşılığını çifter çifter almışsınAmin canım insallah5aa olan taze 4 AA olan dondurulmuştu bu iki tanesi de dondurulmuş oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?