ilk tüp bebek denemem de nasıl bir hastaneye gitmeliyim

seybil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
950
11
318
Giresun
slm arkadaşlar ben adanada tüp bebek yaptıracağım 3 defa aşılama oldu tutmadı 36 yaşındayım 1 yıllık evliyim çok korkuyorum tüp bebek için adana daki doktor ve hastaneleri araştırdım ama internetten ne öğrenebildiysem o . seyhan başkente ve özel ankada tüp bebek merkezine gittim turan çetin ve adana tüp bebek merkezi de varmış tavsiye edeceğiniz bir yer var mı eğer ankara da iyi bir doktor varsa ankaraya da gidebilirim sonuçta adanaya yakın
şaşkınım ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum çok endişeli ve de panik halindeyim şu an ne yapmalıyım en iyi yer neresiyse oaraya gitmek istiyorum daha önce adana çukurova balcalı hastanesinde aşılama oldum ne ben de ne de eşimde görünen bir hastalık yok ama olmuyor işte allahıma dayanıyorum
bana yol gösterecek tecrubeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim beni yalnız bırakmayın :2:

slm arkadaşlar ben adanada tüp bebek yaptıracağım 3 defa aşılama oldu tutmadı 36 yaşındayım 1 yıllık evliyim çok korkuyorum tüp bebek için adana daki doktor ve hastaneleri araştırdım ama internetten ne öğrenebildiysem o . seyhan başkente ve özel ankada tüp bebek merkezine gittim turan çetin ve adana tüp bebek merkezi de varmış tavsiye edeceğiniz bir yer var mı eğer ankara da iyi bir doktor varsa ankaraya da gidebilirim sonuçta adanaya yakın
şaşkınım ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum çok endişeli ve de panik halindeyim şu an ne yapmalıyım en iyi yer neresiyse oaraya gitmek istiyorum daha önce adana çukurova balcalı hastanesinde aşılama oldum ne ben de ne de eşimde görünen bir hastalık yok ama olmuyor işte allahıma dayanıyorum
bana yol gösterecek tecrubeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim beni yalnız bırakmayın :2:

Selam canım ; panik yapılacak bir durum yok bence daha 1 yıllık evliymişsin . ayrıca da 1 yıl geçmeden benim bildiğim aşılama ve tüp bebeğe yönlendirmiyorlar . sen 1 yılın içine 3 aşılama sığdırmışsın . bence biraz kendi haline bıraksan bu kadar kafaya takmasan sorunumuz da yok diyorsun Rabbim verecektir .

canım bi problem yoksa zamana bırak diyeceğim ama insan bırakamıyor biliyorum ankarada akay tüp bebekteyim ben tolga ecemiş memnunum da ben istersen bi araştır

evet canlarım biraz panik de yapıyorum geç evlenince 35 te evlendim şimdi 36 beklemek oyalanmak istemedim 40 yaşından sonra bile normal gebelik tabiki var ama 35 yaşından sonra gebelik şansı azalmaya başlıyor adana ilk tercihim buraya yakınım ama burda iyi bir yere gitmek istiyorum arıyorum tarıyorum hayırlısı rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

evet canlarım biraz panik de yapıyorum geç evlenince 35 te evlendim şimdi 36 beklemek oyalanmak istemedim 40 yaşından sonra bile normal gebelik tabiki var ama 35 yaşından sonra gebelik şansı azalmaya başlıyor adana ilk tercihim buraya yakınım ama burda iyi bir yere gitmek istiyorum arıyorum tarıyorum hayırlısı rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Yaşını okuyunca sana hak verdim.35ten sonra şansta azalıyor.Tüp bebek merkezine git bi baksınlar problem var mı?Herşey güzelse sana doğal yolla hamile kalman için süre verirler.ama sıkıntı varsa zaman kaybetme

şimdi bi sorun daha çıktı diğer yerlerde de anlatmaya çalıştım

bana adana balcalıdan rapor verilmeyeceğini duydum böyle bir şey var mı ben evleneli 1 yıl 3 ay oldu bu süre içinde 3 defa balcalı da aşılama oldu balcalıdan bir doktor rapor verelim tüp bebeğe geçelim dedi ama başka bir doktor 3 yıl evli kalmadan rapor olmaz dedi ama ben 36 yaşındayım dedim yine de olmaz 36 yaş emriyo için dedi 35 inden sonra çift emriyo veriliyor ama devletten rapor için ya 38 yaşı baz alınacak ya da 3 yıl evlilik şartı gerekiyormuş .anlamadım bu nasıl iş hangi doktor doğruyu söylüyor ayrıca balcalıdan aldığım raporla başkentte gidersem bu raporla başkentte ücretimiz daha az olacaktı

bilen var mı kızlar nu nasıl iştir yahuu

Back