slm arkadaşlar ben adanada tüp bebek yaptıracağım 3 defa aşılama oldu tutmadı 36 yaşındayım 1 yıllık evliyim çok korkuyorum tüp bebek için adana daki doktor ve hastaneleri araştırdım ama internetten ne öğrenebildiysem o . seyhan başkente ve özel ankada tüp bebek merkezine gittim turan çetin ve adana tüp bebek merkezi de varmış tavsiye edeceğiniz bir yer var mı eğer ankara da iyi bir doktor varsa ankaraya da gidebilirim sonuçta adanaya yakın
şaşkınım ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum çok endişeli ve de panik halindeyim şu an ne yapmalıyım en iyi yer neresiyse oaraya gitmek istiyorum daha önce adana çukurova balcalı hastanesinde aşılama oldum ne ben de ne de eşimde görünen bir hastalık yok ama olmuyor işte allahıma dayanıyorum
bana yol gösterecek tecrubeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim beni yalnız bırakmayın :2:
şaşkınım ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum çok endişeli ve de panik halindeyim şu an ne yapmalıyım en iyi yer neresiyse oaraya gitmek istiyorum daha önce adana çukurova balcalı hastanesinde aşılama oldum ne ben de ne de eşimde görünen bir hastalık yok ama olmuyor işte allahıma dayanıyorum
bana yol gösterecek tecrubeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim beni yalnız bırakmayın :2: