merhaba arkadaşlar,
bende aranıza katılmak istiyorum,hamileliğim daha çok yeni,18 haziranda regli olmam gerekiyordu,idrar testi yaptım 2 kez ve pozitif çıktı,cumartesi günü doktora gittim,kan testi yapıldı,değerim 654.80 çıktı yani çok şükür hamileyim,bu perşembe keseyi görmeye gideceğiz,ben şunu merak ediyorum,keseyi görmek için vajinal ultrason mu yoksa karından ultrasonla mı bakılıyor,vajinal ultrasonun bebek için düşüğe yol açabileceğini duymuştum ama o gün doktora sormayı unuttum,bu perşembe soracağım,sizler gebelik kesenizi nasıl gördünüz ve kalp atışlarını ne zaman dinlediniz,laboratuvardaki kişiye göre gebeliğim 2-3 haftalıkmış,doktorum değer 2000 lerde olunca kese görülür dedi,şimdiden herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum..
birde nasıl besleniyorsunuz,ben çok kilolu değilim hatta tam kilo verdiğim dönemde hamile kaldığım için mutluyum,sabahları 2 kuru kayısı ve 3 ceviz yiyorum ,kahvaltıda 1 bardak süt,yumurta,bal,tereyağı,domates,salatalık vb . yiyorum,1-2 saat sonra meyve ve yine 1 saat sonra öğle yemeği,ayrıca bol bol su içiyorum,akşamları da yatmadan önce 1 bardak süt içiyorum ve 1 tane folikasit kullanıyorum,daha çok yeni ama ben zaten hamile kalmadan öncede bu şekilde besleniyordum,özellikle somon balığını çok tavsiye ediyorlar,sizin başka önerebileceğiniz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim...