• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

• Ankete Katılan
    378
İlk telefonumu 4 sene önce üniversiteye giderken annem almıstı 3200 neyazıkki bır sene bile olmadan çaldırdımbenneyaptımki Çok üzgünüm çoook

walla ben lise 1 deyken wardı telefonum.cok da gereksizdi.sene 1999..şimdi ilkokul cagına kadar dustu..gene de gereksiz yanı..sewgilin yoksa pek bi işe yaramıo=)

ilk telefonum 3210 du.sanırım 30 yaşında falandım.

18 yaşında lisesondayken babam almıştı...1 yıl hiç kullanmadım...o sıralar herkesde cep telefonu olduğu için sorana telefonum yok diyodum... sırnaşık şey

bende 6, sınıftı sanırım ozaman kımsede yoktu mıllet bısey sanıyodu ama sımdı sıradanlasdı

19 yaşında falandım sanırım
nokia 3210 du ilk telefonum şakkıdı

Lise sonda dershaneye başlayınca akşamları eve geç geleceğim için merak ettikleri için alındı ilk cep telefonum

14-15 ilkokul yeni bitmişti Kursa gidiyodum Başta babamın eskisini kullanıyodum sonra Türlü Piskolojik baskıyla Siemens aldırmıştım ... Ahh Ahh 5 sene geçmiş aradan tatlicadiarzu

25 yaşında aldım 1999 da nokia A1018 di canım benim çok güzel telefondu..

heyy gidi günler heyyy
hiç unutmam orta 2 nin yaz tatiliydi yıl 2000 aylardan temmuz
o zamanlar gazeteler kuponla veriyordu cep telefonlarını :roflol:
hatta 20 kglık deterjan kutusundan bile çıkıyordu:roflol::roflol:(markası bosch du sanırım)

neyse saolsun babam almıştı panasonic gd 50, çok güzel telefondu
benim aklım gd 90 da kalmıştı ama olsun buna da şükür demiştimsırnaşık şey

bizim zamanımızda tel mi vardı jeyyar
liseyi bitirdikten sonra alındı oda gazeteler bi ara hatla telefon vermişlerdi 39 kupona başka türlü tel olmuycak diye annemin adına almıştık
Alcatel di markası çok komik bir tkf ndu ama ilk göz ağrım benim

yaw ben ilkokuldayken cep telefonu yoktu ki
üniversitedeydimmm tabiki

ünıversıtede aldım.daha yenı yenı çıkıyordu.şimdı ılkokul cocuğunun bıle elınde.tamam gereklı ama bazen suyunun çıkarıldığını dusunuyorum.................

Back
X