Anket İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

• Ankete Katılan
    378
Ooooo herkes bebeyken telefon sahibi olmuş.:emir_bebek:
Ben 98 Kasım ayında aldım. 19 yaşındaydım yani. Üniversiteden bilem mezun olmuştum da çalışıyordum artıkın..tatlicadiarzu

30 lu yaşların sonu saati bile olmayan bir ericsondu ilk öğrencelik:)

98in Ekim ya da Kasımıydı galiba...Bankada işe başlamıştım:asigim:Adamın biri beni dolandırmıştı da parayı kurtarınca Panasonic G600 almıştım...O zamanın en iyi telefonuydu titreşimin ilk uygulandığı telefondu...Ah gençlik ahhhh:kahve:

benim ilk telim orta2deyken alınmıştı hatta alınmamış babamın eski teli benim olmuştuu;)))))

yıl 2000 ise 1'deydim alcatel'di mor-mavi gibi bişey !oyuncak tlf gibiydi :D
güseldi ama.. faturalıydı hala da faturalı kullanırım.fatura muhabbeti de çok canımı ykamıştır zamanında !!!

bende ilk telefonumu lisedeyken almıştım o zaman staj görüyodum o parayla almıştım 3120

lise son sınıftaydım ve babama telefon istiyorum dedim neden die sordu cvp vermedim her istediğimde neden die ısrar etti ben de bir arkadaşım var onunla görüşebilmek için dedim (anlayın birisiniyerimseniben) onun üzerine kaç telefon değiştirdim kaç hat değiştirdim sayısını unuttum galiba:Roflol:

Ben lisede abimin kuponla aldigi telefonu kullanmistim:))

18 Yaşında kendi maaşımla Motorala almıştım en ucuzu oydu o zamanlar

ortaokulda aldım
kocaman bi teldi kocaman anteni vardı
tel calınca millet bana bakardı
lüksdü o zamanlar
evde ilk benim telim oldu

Benim telefonumuda canım babam lise son sınıf öğrencisiyken almıştı.... canım babam allahtan rahmet diliyorum..... mekanın cennet olsun sen çok iyi bir baba oldun... seni çok seviyorum... uzattım arkadaşlar kusura bakmayın.....

Back
X