Anket İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

İlk Telefonunuzu Kaç Yaşında aldınız???

• Ankete Katılan
    378
19 Yaşinda Alinmişti Ilk Telefonum Babam Almişti 3310 ..ne Sağlam Telefonmuş Ama Okadar Düşürmelerime Rağmen Hala Tikit Tikir çalişiyo Annem Kullaniyo şimdii .

11 sene önce, yani 1996 da almıştım
o zamanlar işe de yeni girmiştim
çok paraydı çoook
2 maaşımı vermiştim şakasız
panasonik g 500 idi kocaman da anteni vardı
daha karşıdan gelen numara bile gözükmezdi

:dance: lise 1 deydim babam hediye almisti ericson antenli. hattim acilmadi 2 gun hafta sonumuydu artik hatirlayamicam. ben daha calismayan telefonu yanimdan ayirmiyodum.

İlk çıktığında hiç heves etmemiştim cep telefonuna fakat 1999 yılında mecburi sebeplerden dolayı ailem almıştı bana ulaşabilmek için

benim ilk telefonum lise 1 de oldu (abimin eski telefonu oluyordu kendileri:kızgın:) fakat telefon vardı hat yoktu babama zar zor bir hat aldırmıştım.şakkıdı
ericsson 628 di:sm_cool:.hatırlayan vardır araba takozu gibi.:sm_cool:
ah ah yeni telefon alayım diye zavallı telefonun başına neler gelmediki..:roflol:

18 yaşında kardeşime yeni telefon alınınca bana onun telefonu verildi anlıcanız kardeşimin benden önce telefonu vardıbenneyaptımki

lıseye yenı baslamıstım babacıgım sagolsun hattı ıcınde telefon getırmıstı

20 yasindaydim heralde ilk aldigimizda.Parasizliktan degil sadece babamin ne gerek var aman telefonda birileri kizimi kandirir korkusu yuzunden o vakte kaldi.Yoksa daha erkende alinabilirdi.Babamin takintilari iste :)))

ben kendimi bildim bileli bizde tv var ilk cep telefonunu lise 1 deyken aldım ve 3 kere telefon değiştirdim i

Back
X