Sağol canım benimHayırlı olsun demeyi unuttum
Yok asla koymamBenim testim de böyle silik çıktı.Dün regl gününmuş ağrı sancı olabilir aynı regl olduğun gibi ağrın oluyor sakın sıcak su koyma olur mu
Kan tahlilinde gebelik çıkınca hemen folik asit veriyor bazıları mide bulantısı yapıyor doktorunu iyi seç ki ona ulaşman kolay olsun. Duş alırkende su sıcak olmasın yükseklere uzanma ilk 3 ay önemli belki bilmeyebilirsin canım ilk gebeliğin miydiSağol canım benim
Yok asla koymamfolik asiti kan tahlili verince mi başlamak gerekir
Ay evet çok sağol bilgilerin için ilk defa yaşıyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum erken mi değil mi çok kararsızımKan tahlilinde gebelik çıkınca hemen folik asit veriyor bazıları mide bulantısı yapıyor doktorunu iyi seç ki ona ulaşman kolay olsun. Duş alırkende su sıcak olmasın yükseklere uzanma ilk 3 ay önemli belki bilmeyebilirsin canım ilk gebeliğin miydi
Sen doğum yaptın mı yani hamile misin yadaAy evet çok sağol bilgilerin için ilk defa yaşıyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum erken mi değil mi çok kararsızım
Adet günüm geçti dedin test de yaptın erken değil canım sürekli kontrole gitmen gerekecek zatenAy evet çok sağol bilgilerin için ilk defa yaşıyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum erken mi değil mi çok kararsızım
17+5 haftalık hamileyim ilk gebeliğimSen doğum yaptın mı yani hamile misin yada
Evet bugün 2. Günüm geçen ay hiç çizgi çıkmamıştı şimdi ne zaman yapsam çıkıyor Allah'a şükür inşallah kandan da güzel bir sonuç alırımAdet günüm geçti dedin test de yaptın erken değil canım sürekli kontrole gitmen gerekecek zaten
Ayyy maşallah17+5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim
Alırsın canım sen bir an önce kadın doğuma gitEvet bugün 2. Günüm geçen ay hiç çizgi çıkmamıştı şimdi ne zaman yapsam çıkıyor Allah'a şükür inşallah kandan da güzel bir sonuç alırım
MerhabaSenin gecikmede olmuş eğer gecikmen 7 günü geçerse kan ver bence. Erken kan vermek iyi değil insan boş yere ümitleniyor ben en azından öyle yapardım
Bence gebelik var gibi inşallah vardır da peki göğüs ağrın var mı şiddetli ben de çatlatma iğnesi yaptım 15 günüm 4 gün var regl olmama şiddetli göğüs ağrım varMerhabalar
Eşimle 3 aydır korunmuyoruz geçen ay 4 gün geçikmeli regl oldum. Bu ay da yaşadığım ufak çaplı belirtilerim var. Akşam üzeri test yaptım silik çizgi çıktı 10 dakika sürmeden. Ve reglime 2 gün var sizce hamile miyim. Eki Görüntüle 3269439
En kısa zamanda gidicemAlırsın canım sen bir an önce kadın doğuma git
Testte hamileyim ama kan vermedimMerhaba
Durumunuz nedir.
Göğüs ağrım regl geçilmesiyle başladı bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin peki test yaptın mı ben reegden 3 gün önce test yapmaya başladım çizgiler gün gün belirginleştiBence gebelik var gibi inşallah vardır da peki göğüs ağrın var mı şiddetli ben de çatlatma iğnesi yaptım 15 günüm 4 gün var regl olmama şiddetli göğüs ağrım var
Kaç gün önce başladı acaba. Benimde göğüslerim çok ağrıyordu hareket ederken bileBence gebelik var gibi inşallah vardır da peki göğüs ağrın var mı şiddetli ben de çatlatma iğnesi yaptım 15 günüm 4 gün var regl olmama şiddetli göğüs ağrım var
Bazı şeyler hamilelere yasak onları bak araştır canım yenisin bilmezsin belki mayonez maydanoz az pişmiş yumurta bitki çayı vb. Dikkat et kendine de bebişe deGöğüs ağrım regl geçilmesiyle başladı bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin peki test yaptın mı ben reegden 3 gün önce test yapmaya başladım çizgiler gün gün belirginleşti
Detaylı bir şekilde araştırıcam inşallah Allah sende razı olsunBazı şeyler hamilelere yasak onları bak araştır canım yenisin bilmezsin belki mayonez maydanoz az pişmiş yumurta bitki çayı vb. Dikkat et kendine de bebişe de
Valla daha yapmadım alırım adetime bir gün kala yaparım büyük ihtimalle negatif olmasından çok korkuyorumGöğüs ağrım regl geçilmesiyle başladı bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin peki test yaptın mı ben reegden 3 gün önce test yapmaya başladım çizgiler gün gün belirginleşti
Merak ettiklerin varsa sorabilirsin bende ilk öğrendiğim de pek bir şey bilmiyordum burda kızlarla konuşa konuşa öğrendik hepimiz Aralık anneleri grubundaym. Senden de Allah razı olsunDetaylı bir şekilde araştırıcam inşallah Allah sende razı olsun❤ sende çok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?