İlk silik çizgim?

Sağol canım benim

Yok asla koymam folik asiti kan tahlili verince mi başlamak gerekir
Kan tahlilinde gebelik çıkınca hemen folik asit veriyor bazıları mide bulantısı yapıyor doktorunu iyi seç ki ona ulaşman kolay olsun. Duş alırkende su sıcak olmasın yükseklere uzanma ilk 3 ay önemli belki bilmeyebilirsin canım ilk gebeliğin miydi

Ay evet çok sağol bilgilerin için ilk defa yaşıyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum erken mi değil mi çok kararsızım

Ay evet çok sağol bilgilerin için ilk defa yaşıyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum erken mi değil mi çok kararsızım
Adet günüm geçti dedin test de yaptın erken değil canım sürekli kontrole gitmen gerekecek zaten

Evet bugün 2. Günüm geçen ay hiç çizgi çıkmamıştı şimdi ne zaman yapsam çıkıyor Allah'a şükür inşallah kandan da güzel bir sonuç alırım
Alırsın canım sen bir an önce kadın doğuma git

Bence gebelik var gibi inşallah vardır da peki göğüs ağrın var mı şiddetli ben de çatlatma iğnesi yaptım 15 günüm 4 gün var regl olmama şiddetli göğüs ağrım var

Bence gebelik var gibi inşallah vardır da peki göğüs ağrın var mı şiddetli ben de çatlatma iğnesi yaptım 15 günüm 4 gün var regl olmama şiddetli göğüs ağrım var
Göğüs ağrım regl geçilmesiyle başladı bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin peki test yaptın mı ben reegden 3 gün önce test yapmaya başladım çizgiler gün gün belirginleşti

Kaç gün önce başladı acaba. Benimde göğüslerim çok ağrıyordu hareket ederken bile

Göğüs ağrım regl geçilmesiyle başladı bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin peki test yaptın mı ben reegden 3 gün önce test yapmaya başladım çizgiler gün gün belirginleşti
Bazı şeyler hamilelere yasak onları bak araştır canım yenisin bilmezsin belki mayonez maydanoz az pişmiş yumurta bitki çayı vb. Dikkat et kendine de bebişe de

Pazar günü 9 Temmuz da normal de adetime 10 gün kala göğüs ağrım olur

Valla daha yapmadım alırım adetime bir gün kala yaparım büyük ihtimalle negatif olmasından çok korkuyorum

Detaylı bir şekilde araştırıcam inşallah Allah sende razı olsun❤ sende çok dikkat et
Merak ettiklerin varsa sorabilirsin bende ilk öğrendiğim de pek bir şey bilmiyordum burda kızlarla konuşa konuşa öğrendik hepimiz Aralık anneleri grubundaym. Senden de Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…