• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk silik çizgim?

Valla daha yapmadım alırım adetime bir gün kala yaparım büyük ihtimalle negatif olmasından çok korkuyorum
Kendini alıştırip yapınca daha az üzülüyorsun regle 1 hafta kala yaptım negatif çıktı kendimi alıştırmistim yok diye öğrenince şok oldum. Bir de vücudun stres yapar sürekli onu düşünursen

Merak ettiklerin varsa sorabilirsin bende ilk öğrendiğim de pek bir şey bilmiyordum burda kızlarla konuşa konuşa öğrendik hepimiz Aralık anneleri grubundaym. Senden de Allah
Kendini alıştırip yapınca daha az üzülüyorsun regle 1 hafta kala yaptım negatif çıktı kendimi alıştırmistim yok diye öğrenince şok oldum. Bir de vücudun stres yapar sürekli onu düşünursen
Aşırı derece de kafama takıyorum burayı dün keşfettim burdan çıkamıyorum🤭🙈

Aşırı derece de kafama takıyorum burayı dün keşfettim burdan çıkamıyorum🤭🙈
Şuan seni iyi anlıyorum istesen de istemesen de aklından çıkmıyor günler uzun geliyor bana da öyle gelmişti o negatifi görünce 1 hafta su gibi geldi 😂

Peki bir soru sorayım hiç belirtisi var mıydı ağrılarım var mıydı bel göğüz kasık bende ara ara kasıklarım ağrıyor ama hemen geçiyor

Peki bir soru sorayım hiç belirtisi var mıydı ağrılarım var mıydı bel göğüz kasık bende ara ara kasıklarım ağrıyor ama hemen geçiyor
Bel ağrım filan olmadı sadece göğüslerim regl olmaya yakın şişer ağrır ya sürekli öyleydi regl günü gelince sanki olacakmışm gibi ağrı oldu 2 3 gün o kadar ağrıya kesin olurum eğer bir şey gelmezse 1 saat içinde hamileyimdir diye düşündüm öyle de oldu. Ama herkesin belirtileri farklı oluyor kasık ağrısı bel ağrısı oluyor lekelenme oluyor mesela bende lekelenme olmadı

Bel ağrım filan olmadı sadece göğüslerim regl olmaya yakın şişer ağrır ya sürekli öyleydi regl günü gelince sanki olacakmışm gibi ağrı oldu 2 3 gün o kadar ağrıya kesin olurum eğer bir şey gelmezse 1 saat içinde hamileyimdir diye düşündüm öyle de oldu. Ama herkesin belirtileri farklı oluyor kasık ağrısı bel ağrısı oluyor lekelenme oluyor mesela bende lekelenme olmadı
Hım teşekkür ederim canım sağolasın Allah razı olsun 😍

Hım teşekkür ederim canım sağolasın Allah razı olsun 😍
Senden de Allah razı olsun canım. Şimdi güzel günler oluyor sonra biraz Zorluk var ilk 3 ay bitince rahat edersiniz. İnşallah senin de bebişin vardır burdan yaz haber ver bize☺️

Kızlarrrrrr adetime 4 gün var bu sabah test yaptım ve kuruyunca böyle bir çizgi oldu belki kuruma çizgisidir diye 5 damla su damlattım biraz daha netliği gitti ve böyle kaldı hamilemiyim bilemiyorum 2 Yıldır istiyoruz ve hep test yaptığımda hiç böyle çizgi olmazdı

Eklentiler

• 828FEA60-E938-4549-8BBE-494F245FF142.jpeg
    828FEA60-E938-4549-8BBE-494F245FF142.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 57
Kızlarrrrrr adetime 4 gün var bu sabah test yaptım ve kuruyunca böyle bir çizgi oldu belki kuruma çizgisidir diye 5 damla su damlattım biraz daha netliği gitti ve böyle kaldı hamilemiyim bilemiyorum 2 Yıldır istiyoruz ve hep test yaptığımda hiç böyle çizgi olmazdı
İlk 5 dk içinde çıktıysa evet ya da gün gün takip edin koyulaşma varsa ve adet gecikmesi yaşarsanız kan vermeye gidin. Ben şuan tamda bu aşamadayım kan vermeyi düşünüyorum artık

Bende adete 2 gün kala test yaptım negatif çıktı adetim bugün 4. Günü geciktim ya 2 gün kala negatif çıkan test adet günü pozitif donermi
Geç döllenme olmuş olabilir bugün tekrar yap eğer varsa silik çıkar zaten ☺️ yap at bakalım burda

Merhabalar, bende dünkü testim silik çizgiydi belirtilerim de var bugün de erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı adete 6 gün var kafam karıştı ne yapsam bilemedim

Back