- 5 Aralık 2018
- 54
- 7
- 86
- 28
Ama bak ikinci fotoğrafin altındakinde silik bir çizgi gördümİlk başlarda hep çizgi çıktı şimdi yapıyorum nagatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bak ikinci fotoğrafin altındakinde silik bir çizgi gördümİlk başlarda hep çizgi çıktı şimdi yapıyorum nagatif
Var 3 gundede var 1ncisinde gözle gorulmycek kadar az şimdi yapiyorum nagatif çıkıyor ve reglm 4 gün geciktiAma bak ikinci fotoğrafin altındakinde silik bir çizgi gördüm
Aşırı sinir bozucuBu durum çok moral bozucu anlıyorum seni canım benimde böyle malesef bekliyorum artık adet olmayı
Bir hafta olursa gecikmen kan ver canım bende öyle yapicam eğer negatif çıkar ve hala olmazsam bir doktora gidicem eğer kan verme imkanın varsa hemen ver en azından varmı yokmu diye beklemezsinVar 3 gundede var 1ncisinde gözle gorulmycek kadar az şimdi yapiyorum nagatif çıkıyor ve reglm 4 gün gecikti
Belki bugün yada yarın kan veririm ya bende merak ediyorumBir hafta olursa gecikmen kan ver canım bende öyle yapicam eğer negatif çıkar ve hala olmazsam bir doktora gidicem eğer kan verme imkanın varsa hemen ver en azından varmı yokmu diye beklemezsin
Belki bugün yada yarın kan veririm ya bende merak ediyor
Aynen canım ver bizede haber et inşallah güzel sonuçlarBelki bugün yada yarın kan veririm ya bende merak ediyorum
İnşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder inşallahAynen canım ver bizede haber et inşallah güzel sonuçlar
Bence pozitif ama koyulaşma takip edebilirsiniz iki günde bir. 1 hafta gecikince de kan verirsinizKızlar normalde bugün regl günüm saniyeler içinde çizgi böyle çıktı sizce regl olur muyum
Ben canım hamilileligimi adet günu yaptığım testle ve aynen bu şekilde bir cizgiyle öğrenmiştim birde benimki saniyeler içinde değil bir iki dk arasında çıkmıştı senin daha hızlı cikmis gebelik var gibi görünüyor kan ver belli olur ben hemen kan vermiştim 90 çıkmıştı inşallah gönlünce olurTeşekkürler inşallah regl olmam böyle yaşayan varmıydı daha önce
İnşallah geçen ay 4 gün geciktim ama hiç çizgim yoktu o yüzden bu ay 5 veya 7.günde kan vermeyi düşünüyorum bı sabahta baya kaliteli bir testle yaptım renk koyulaşması oldu ya bişey olursa diye kendimi çok ümitle direk istemedimBen canım hamilileligimi adet günu yaptığım testle ve aynen bu şekilde bir cizgiyle öğrenmiştim birde benimki saniyeler içinde değil bir iki dk arasında çıkmıştı senin daha hızlı cikmis gebelik var gibi görünüyor kan ver belli olur ben hemen kan vermiştim 90 çıkmıştı inşallah gönlünce olur
Haklısın canım bende bir kimyasal birde düşük yaşadım malesef pozitif çıkıp sevinip sonrası böyle şeyler yaşamak daha zor oluyorİnşallah geçen ay 4 gün geciktim ama hiç çizgim yoktu o yüzden bu ay 5 veya 7.günde kan vermeyi düşünüyorum bı sabahta baya kaliteli bir testle yaptım renk koyulaşması oldu ya bişey olursa diye kendimi çok ümitle direk istemedim
Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallahHaklısın canım bende bir kimyasal birde düşük yaşadım malesef pozitif çıkıp sevinip sonrası böyle şeyler yaşamak daha zor oluyor
Gebelik var canım bende oncomed ile öğrenmiştim sağlık ocağında kan ver istersen akşama sonuç çıkar. Daha yeni olduğu için az gözüküyorKızlar normalde bugün regl günüm saniyeler içinde çizgi böyle çıktı sizce regl olur muyum
Ay gerçekten mi çok sevindim şuan gecikmenin 2. Günündeyim predictor early yaptım sabah baya koyu çıktı ve saniyeler içinde belirdi ben yinede garantiye almak için beklemek istiyorum birkaç günGebelik var canım bende oncomed ile öğrenmiştim sağlık ocağında kan ver istersen akşama sonuç çıkar. Daha yeni olduğu için az gözüküyor
Bence doktora git canım ilk zamanlar önemli gebelik olunca folik aside başlıyorsun sonra bulantıların başlayacak son adet tarihin 9 Haziran mıydı kanda çıkar da kese daha gözükmezAy gerçekten mi çok sevindim şuan gecikmenin 2. Günündeyim predictor early yaptım sabah baya koyu çıktı ve saniyeler içinde belirdi ben yinede garantiye almak için beklemek istiyorum birkaç gün
Hayırlı olsun demeyi unuttumAy gerçekten mi çok sevindim şuan gecikmenin 2. Günündeyim predictor early yaptım sabah baya koyu çıktı ve saniyeler içinde belirdi ben yinede garantiye almak için beklemek istiyorum birkaç gün
14 hazirandıBence doktora git canım ilk zamanlar önemli gebelik olunca folik aside başlıyorsun sonra bulantıların başlayacak son adet tarihin 9 Haziran mıydı kanda çıkar da kese daha gözükmez
Benim testim de böyle silik çıktı.Dün regl gününmuş ağrı sancı olabilir aynı regl olduğun gibi ağrın oluyor sakın sıcak su koyma olur mu14 hazirandı