İlk silik çizgim?

Var 3 gundede var 1ncisinde gözle gorulmycek kadar az şimdi yapiyorum nagatif çıkıyor ve reglm 4 gün gecikti
Bir hafta olursa gecikmen kan ver canım bende öyle yapicam eğer negatif çıkar ve hala olmazsam bir doktora gidicem eğer kan verme imkanın varsa hemen ver en azından varmı yokmu diye beklemezsin

Bir hafta olursa gecikmen kan ver canım bende öyle yapicam eğer negatif çıkar ve hala olmazsam bir doktora gidicem eğer kan verme imkanın varsa hemen ver en azından varmı yokmu diye beklemezsin
Belki bugün yada yarın kan veririm ya bende merak ediyorum

Kızlar normalde bugün regl günüm saniyeler içinde çizgi böyle çıktı sizce regl olur muyum

Eklentiler

• IMG_20230710_161446.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar normalde bugün regl günüm saniyeler içinde çizgi böyle çıktı sizce regl olur muyum
Bence pozitif ama koyulaşma takip edebilirsiniz iki günde bir. 1 hafta gecikince de kan verirsiniz

Teşekkürler inşallah regl olmam böyle yaşayan varmıydı daha önce

Teşekkürler inşallah regl olmam böyle yaşayan varmıydı daha önce
Ben canım hamilileligimi adet günu yaptığım testle ve aynen bu şekilde bir cizgiyle öğrenmiştim birde benimki saniyeler içinde değil bir iki dk arasında çıkmıştı senin daha hızlı cikmis gebelik var gibi görünüyor kan ver belli olur ben hemen kan vermiştim 90 çıkmıştı inşallah gönlünce olur

İnşallah geçen ay 4 gün geciktim ama hiç çizgim yoktu o yüzden bu ay 5 veya 7.günde kan vermeyi düşünüyorum bı sabahta baya kaliteli bir testle yaptım renk koyulaşması oldu ya bişey olursa diye kendimi çok ümitle direk istemedim

Haklısın canım bende bir kimyasal birde düşük yaşadım malesef pozitif çıkıp sevinip sonrası böyle şeyler yaşamak daha zor oluyor

Gebelik var canım bende oncomed ile öğrenmiştim sağlık ocağında kan ver istersen akşama sonuç çıkar. Daha yeni olduğu için az gözüküyor

Gebelik var canım bende oncomed ile öğrenmiştim sağlık ocağında kan ver istersen akşama sonuç çıkar. Daha yeni olduğu için az gözüküyor
Ay gerçekten mi çok sevindim şuan gecikmenin 2. Günündeyim predictor early yaptım sabah baya koyu çıktı ve saniyeler içinde belirdi ben yinede garantiye almak için beklemek istiyorum birkaç gün

Ay gerçekten mi çok sevindim şuan gecikmenin 2. Günündeyim predictor early yaptım sabah baya koyu çıktı ve saniyeler içinde belirdi ben yinede garantiye almak için beklemek istiyorum birkaç gün
Bence doktora git canım ilk zamanlar önemli gebelik olunca folik aside başlıyorsun sonra bulantıların başlayacak son adet tarihin 9 Haziran mıydı kanda çıkar da kese daha gözükmez

Hayırlı olsun demeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…