İlk sex deneyimi

Metvry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
5
4
22
İlk defa biriyle sex deneyimi yaşayacağım prezervatif kullanacağız ilişkide ama benim içimde biraz hamile kalma korkusu var ve ilişkide ne yapacağımı bilmiyorum utanıyorum biraz. deneyiminiz varsa yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar lütfen saçma sapan şeyler yazmayın sadece deneyimi ablalarımdan tavsiye istiyorum

Son düzenleme:
Prezervatifi kaliteli alın. Çift koruma da yapabilirsiniz. Doğum kontrol hapı+prezervatif iyi olur.

1. Çift koruma ney
2. Doğum kontrol hapını ne işe yarar, nerden alırım
1. İki korunma yöntemini bir arada kullanmak.
2. Eczaneden. Ama doktor tavsiyesi ile alman daha iyi olur. Gidip de kafana göre birşey alma, önce jinekologa git muayene ol.

Hoşgeldin sıradaki göbaama boşaldı hamile kalır mıyım konusu korunma ile ilgili hicbir şey bilinmiyor, filmlerdeki sahneler iğrenç geliyor ama ilk seks yaşanacak, siz önce girişi bulun da ablası o zaman aç bir konu yağdıralöm tavsiyeleri prezervatifin nereye geçirileceğini bildiğinizi umuyorum hadi kolay gelsin bizi bilgilendir ama merak ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…