Prezervatifi kaliteli alın. Çift koruma da yapabilirsiniz. Doğum kontrol hapı+prezervatif iyi olur.İlk defa biriyle sex deneyimi yaşayacağım prezervatif kullanacağız ilişkide ama benim içimde biraz hamile kalma korkusu var ve ilişkide ne yapacağımı bilmiyorum utanıyorum biraz. deneyiminiz varsa yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar
1. Çift koruma neyPrezervatifi kaliteli alın. Çift koruma da yapabilirsiniz. Doğum kontrol hapı+prezervatif iyi olur.
Baktım da filmlere iğrenç şeyler falan benlik degilBence yaşama.. Yaşadıklarının sonucuna katlanacak mısın? İlişki yaşayıp Pişman olmayacaksan Aç Alevli Yanarlı dönerli Filmler izle öğren ne diyim
Hepsinin cevabı icinde sakli1. Çift koruma ney
2. Doğum kontrol hapını ne işe yarar, nerden alırım
Bayağı Adem & Havva ya kadar gitmek lazım sizi bilgilendirmek için herhalde.1. Çift koruma ney
1. İki korunma yöntemini bir arada kullanmak.1. Çift koruma ney
Şaka mısınız cidden?Baktım da filmlere iğrenç şeyler falan benlik degil
Prezervatifi kaliteli alın. Çift koruma da yapabilirsiniz. Doğum kontrol hapı+prezervatif iyi olur.
Ya sadece deneyimi olan birinden tavsiye istedim kimse aradığım cevabı vermiyor nerdeyseBayağı Adem & Havva ya kadar gitmek lazım sizi bilgilendirmek için herhalde.
Bu kadar bihaber olduğunuz şeyi yapmayın yahu, Mahmut abi sen misin yoksa?
Tm teşekkür ederim1. İki korunma yöntemini bir arada kullanmak.
2. Eczaneden.Ama doktor tavsiyesi ile alman daha iyi olur. Gidip de kafana göre birşey alma, önce jinekologa git muayene ol.
Ama bıyıksız bu, ı ıh olmaz.
Yahu ne tavsiyesi?Ya sadece deneyimi olan birinden tavsiye istedim kimse aradığım cevabı vermiyor nerdeyse
sen en iyisi içine at bi süre daha hiç elleşme bu işlere çocuğum1. Çift koruma ney
1. Çift koruma ney
Baktım da filmlere iğrenç şeyler falan benlik degil