- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şunları bilmeyende sexe başlıyor ya ne diyeyim1. Çift koruma ney
2. Doğum kontrol hapını ne işe yarar, nerden alırım
1. Çift koruma ney
Geri cekilme +kondom yeterli olacaktır.kendını kasmamalısınİlk defa biriyle sex deneyimi yaşayacağım prezervatif kullanacağız ilişkide ama benim içimde biraz hamile kalma korkusu var ve ilişkide ne yapacağımı bilmiyorum utanıyorum biraz. deneyiminiz varsa yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar lütfen saçma sapan şeyler yazmayın sadece deneyimi ablalarımdan tavsiye istiyorum
Alemsin ya çok güldümBayağı Adem & Havva ya kadar gitmek lazım sizi bilgilendirmek için herhalde.
Bu kadar bihaber olduğunuz şeyi yapmayın yahu, Mahmut abi sen misin yoksa?
İki tane prezervatifi üst üste tak1. Çift koruma ney
Mahmut ağabey bulunduğun mağaradan ayrıl ve ormanda gezintiye çık. Belki şansına çiftleşen hayvanları falan görürsünde bir ışık yanar belli mi olur yeterli değil tabiki senin kadar geriden gelenler için ama olsun1. Çift koruma ney
Ben yaşadım neden olayım gayet normal?Bence yaşama.. Yaşadıklarının sonucuna katlanacak mısın? İlişki yaşayıp Pişman olmayacaksan Aç Alevli Yanarlı dönerli Filmler izle öğren ne diyim
Hayırlısı olsunbiriyle sex deneyimi yaşayacağım
Deneyim benden sorulur kardeşdeneyimi ablalarımdan
Tabi hemen reistavsiye istiyorum
Kimse anasının karnında öğrenmedi . Bu zaten iç güdüsel bi olayİlk defa biriyle sex deneyimi yaşayacağım prezervatif kullanacağız ilişkide ama benim içimde biraz hamile kalma korkusu var ve ilişkide ne yapacağımı bilmiyorum utanıyorum biraz. deneyiminiz varsa yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar lütfen saçma sapan şeyler yazmayın sadece deneyimi ablalarımdan tavsiye istiyorum
Bu durumda siz bu deneyimi istiyormusunuz ki?Baktım da filmlere iğrenç şeyler falan benlik degil